25 jún 20, 23:22:06 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 35 36 [37] 38 39 ... 41
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Mit gondolsz,melyik szereplőre hasonlítasz a legjobban?  (Megtekintve 190341 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Miyoshi
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Super Junior E.L.F <3

« Válasz #540 Dátum: 11 ápr 29, 21:19:33 »

Külsőre talán Ten-Ten, belső Tsunade ( csak azért, mert ha ideges vagyok, és az illető a közelemben van, lekeverek neki 1-et.Nevet ) és Sakura keveréke.
Naplózva

Elsősorban Super Junior E.L.F, SNSD Sone, BigBang VIP, SHINee Shawol, egyszóval hatalmas K-PoP fan.
Gaaaraa-Fan
Chuunin
*

« Válasz #541 Dátum: 11 máj 09, 19:16:07 »

Hát én oan Gaarás..
néha kedvem van ölni(mármint akit utálok h mien jo lenne ha nem lennének)
narutos(hogy mindig össze töri magát hát én is ilyen vagyok)
és hát külsőre..
deidra...oan emós féleség csak sötét barna hajjal xD
Naplózva
bogcsiika
Akadémiai tanár
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

I never give up! That's my ninja way...

« Válasz #542 Dátum: 11 máj 09, 21:17:46 »

hiperaktívság - Naruto, Lee
lustaság, panaszkodás - Shikamaru
személyiség - Sakura
Naplózva

"Maradj egy éjszakát, és meggyűlölöd, maradj egy hetet, és megszereted, maradj tovább, és örökre itt ragadsz."
USasuke
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #543 Dátum: 11 máj 24, 14:17:32 »

megnemtudnám mondani hogy külsőre kire hasonlítok így göndör hajjal :PPP
belsőre talán...hát:magabiztos,céltudatos,vezér egyéniség...fogalmam sincs kire illik ez :PP
Naplózva
USasuke
ANBU újonc
*

« Válasz #544 Dátum: 11 jún 23, 13:21:55 »

hátjó legyen:D ő rá nem is gondoltam volna NyelvesítNevet
Naplózva
biyakingan
Akadémiai tanár
*

« Válasz #545 Dátum: 11 jún 26, 21:29:48 »

ez vicces

- Kakuzo azzal hogy akármikor eldurranhat az agyam  Figyelmeztetés
- Shikamaru hogy csöndes vagyok és többnyire csak bámulok + intelligenciában sem vagyok rossz  Gondolkozik
- Tobira hogy már jópárszor megterveztem egy haverommal a világuralmat  Ördögi
- külsőre meg talán bozontos szemöldökre  ikszdé ikszdé ikszdé
Naplózva

Csak az vágyik békére aki megjárta a háborút.
Morause
Vendég
« Válasz #546 Dátum: 11 jún 27, 20:03:52 »

Akk te vagy magyarország 2. Kiszel Tündéje! ikszdé bocsika  smirksweat Ördögi

Hát lássuk csak:

- azért vagyok hirtelen haragú mert folyton lehülyéznek anyámék.. ebben narutóra hasonlítok őt is folyton hülyézték és ezért ő is pipa volt.
- kicsit lusta is vagyok, de az eszemért engem is megtudnak áldani és gyenge se vagyok tehát olyan Darui
- Van bennem együttérzés, jó indulat, kedvesség.. annyira nem tudom ki ilyen talán minato
- külsőre meg szívesen néznik ki úgy mint kirabi, de hát olyan nem is tudom, kb olyan Shi... tudjátok a raikage chakra érzékelős testőre!
Naplózva
kovifeco
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #547 Dátum: 11 jún 27, 21:22:22 »

én leginkább shikamarura főleg mert nem vagyok agressziv,lusta vagyok naaaaaagyon és sokat taktikázok.külsőre meg talán,nem is tudom...gaara csak barna hajjal.
Naplózva
Nikócca
Gennin
*

« Válasz #548 Dátum: 11 jún 28, 20:49:58 »

személyiség : sakura mert hát ha úgy van nyalizok amúgy szétverek mindent/mindenkit ha felidegesítenek.
külső:hinata (part 1-ből) a haja leinkább. b*** fodrász...mondtam ne szedjen a hosszából hátul. na azért is meg se lehet fogni...
Naplózva
balint002
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #549 Dátum: 11 júl 19, 20:50:18 »

hát én egy az egyben Choji vagyokXD bár nem vagyok anyire széles csak mackósXD a hajam az olyan mint neki csak nem hosszú de ugyan olyan tüskésXD belsőre pedig inkább Itachi én bármit megteszek a tesómért én megjegyzem még SOHA (tudom nehéz elhinni) nem robbantottam ki veszekedést közöttünk max ő de csak nagyon ritkán szállok be ha van alapja  Nevet Pirul
Naplózva
Dark Light
Újonc
*

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

« Válasz #550 Dátum: 11 aug 15, 20:29:19 »

Én külsőre talán egy kicsit orochimarura hasonlítom mert sápadt az arcom és a hajam is olyasmi mint neki csak rövidebb.
Belsőre nem tom általában nyugodt vagyok megfontolom hogy mit csinálok ha nincs rá okom nem teszek se jót se gonoszat és ha valaki idegesíteni akar akkor nem törődöm vele de örülnék neki ha ilyenkor kígyók jönnének ki a testemből és rátámadnának. Ördögi Ördögi
Naplózva
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #551 Dátum: 11 aug 18, 11:48:21 »

Aki szereti az emberi húst, az legyen Zetsu. (én kipróbálnám vicctől eltekintve báár... Hülyének néznének de csak a kíváncsiság árad belőlem, és nem azért akarom mert Zetsu is eszi)
lol.. extra lol...

Dark Light, most akkor törődsz vele vagy nem? kacsint Szóval látszólag nem érdekel, de amúgy szívesen odasuhintanál.. ejnyebejnye. :Đ

Én egyikre sem, mert annyiiira..  egyedi vagyok..
Komolyra véve a szót. akárhogy is nézem, egy hasonló alkat sincs az animében. *sad*
Naplózva
Doujin
Gennin
*

« Válasz #552 Dátum: 11 aug 18, 12:00:25 »

Szerintem én Shikamaru-ra hasonlítok pedig Sai a kedvencem én is lusta vagyok azt nem mondom, hogy zseni vagyok de amihez értek azt felső fokon művelem és a hajamat is megtudnám olyanra csinálni Nevet
Naplózva

Itara
Gennin
*

Az akatsuki 3 legerősebb tagja(Nagato nem fért rá)

« Válasz #553 Dátum: 11 aug 18, 17:55:59 »

Én kakuzura hasonlítok a legjobban. Ha valaki felcseszi az agyam azt megölöm. Körülbelül 90 éves vagyok és még a 60-70-es években fejvadász voltam. Képes vagyok mind az 5 szenvedélynek hódolni(drog nő szerencsejáték ital vásárlási kényszer) De hidanra is hasonlítok mert néha még régen szurkáltam itt-ott magam, és a tolószék miatt nagatora. A legtöbb szökött ninjára is hasonlítok mert el kellett szöknöm az országból. Deidarara is hasonlítok mert imádom a nagy fényjátékokat. És jiraiyara is a perverzitások miatt Pirul Tobira is hasonltok mert állítólag gonosz vagyok és sokat hazudok.
Nehéz volt ám ilyen sok rossz tulajdonságot találni Nevet
Naplózva

"Nem csak ahhoz kell bátorság, hogy az ember kiálljon és beszéljen, hanem ahhoz is, hogy leüljön és meghallgassa a másikat."- Churchill
"Fanatikus az, akit lehetetlen meggyőzni, de témát sem hajlandó váltani."-Churchill
Kész vagyok a teremtővel való találkozásra. Hogy a "Teremtő felkészült-e erre a megpróbáltatásra, az más kérdés."-Churchill
Csak két hatalom létezik a világon: a kard és a szellem. "Hosszú távon azonban a szellem mindig meghódítja a kardot."-Bonaparte Napoleon
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

No akame ga kill no life

« Válasz #554 Dátum: 11 aug 18, 18:38:26 »

én alapvetően:
Itachi-ra: eléggé nyugodt természetű és tiszteli az idősebbeket ( mindig magázik vagy önözik ). Deidara-ra: eléggé piro mánás vagyok xD petárdám vagy 6000-7000 van  Mosolyog.  Hidan: szeretem ha fájdalmat okoznak nekem xD. kakashi: nagyon utánzós majom vagyok mindent ellesek és azzal menősködök. Naruto: eléggé nehéz felfogásom van.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 35 36 [37] 38 39 ... 41
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins