vera15
Újonc
Nem elérhető
Rikaaah^^
|
|
« Válasz #360 Dátum: 08 aug 28, 10:09:16 » |
|
én külsőre senkire nem hasonlítok,lévén lila a hajam.. természetileg Tsunade-Sakura vagyok vegyesen...hozzáállásom...hát hol Lee,hol Shika,összességében Sakurára hasonlítok a legjobban..hála a természetemnek^^
|
|
|
Naplózva
|
Aki fél az alkoholmérgezéstől, ne igyon mérgezett alkoholt...
|
|
|
Hekate
Chuunin
Nem elérhető
Filozófus Kunoichi
|
|
« Válasz #361 Dátum: 08 aug 29, 08:32:02 » |
|
Most, hogy egy kicsit jobban elgondolkodtam, ha Kushinának valóban vörös volt a haja, akkor én dettó Kushina vagyok, legalábbis külsőleg.^^
|
|
|
Naplózva
|
Az egyensúly a lényeg.
|
|
|
Uchiha Kakashi
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #362 Dátum: 08 aug 31, 08:36:15 » |
|
Én is Narutora szőke a hajam kék a szemem 170 magas(szinte mint Naruto)és szeritem még az arcom is hasolít rá de belsőre inkább Kakashi vagyok.(de néha kitör bellőle a Naruto XXXXXXXXDDDDDDD )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BuBu
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akadémiai tanár vok kukuku
|
|
« Válasz #363 Dátum: 08 okt 24, 15:38:13 » |
|
Én belsőre Sakura vok Külsőre Naruto xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kletta
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
csodameséss
|
|
« Válasz #364 Dátum: 08 okt 27, 14:24:48 » |
|
elvileg külsőre tiszta Tsunade de am nem látok nagy hasonlóságot(ezzel egyedül vagyok )
|
|
|
Naplózva
|
memories last forever. <3
|
|
|
helloka16
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
YONDAIME Gaara, Naruto, Kakashi, Sasuke fan vok
|
|
« Válasz #365 Dátum: 08 nov 02, 16:29:15 » |
|
Én tiszta hiperaktív és nagyszájú vok (általában ) mint naruto csak lány vok és barna a hajam
|
|
|
Naplózva
|
Ez csak egy hologram! Figyeld: belelövök, és ... a FRANCBA!
A világnak több szerény zsenire van szükség. Olyan kevesen maradtunk. A Föld azé, aki megeszi-szólt a földigiliszta.
Lehet, hogy a szomszéd füve zöldebb, de azt is ugyanolyan nehéz nyírni.
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #366 Dátum: 08 nov 02, 16:34:56 » |
|
Hát,külsőre talán senkire nem hasonlítok,de egy Kisamevigyort sokszor megejtek xDDD Belsőre: folyton idegeskedem(= Asuma cigi nélkül feeling ), néha átmegyek gyépébe(szal Naruto xD),de talán leginkább egy idegileg már kissé elcseszett Kakashira hasonlítok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
keridenes
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #367 Dátum: 08 nov 02, 18:47:30 » |
|
én? én egy második Shikamaru vagyok, lusta de okos, nem érdekelnek mások, de ha kell, segítek nekik. De ha valamiért nagyon bepöccenek, akkor viszont olyan vagyok mint Hidan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tenten-chan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #368 Dátum: 08 nov 02, 20:16:32 » |
|
Hát én néha nagyon pontos akarok lenni,(hát ez jó azt se tudom ez melyik szereplő )van amikor nagyon felmérgel valaki olyan vagyok mint Sakura.Van,hogy nagyon nyugodt vagyok,és semmi nem tud lázba hozni,vagy egyszerűen nem akarok semmit csinálni.Ez Shikamarus.Van amikor kb. én vagyok a leghangosabb,mint Naruto. ...Ilyen szemszögből én még rengeteg mindent tudnék felsorolni.Ha lenne gy lista a szereplőkröl és meg kéne mondanom melyikbe mire hasonlítok,hát hosszú lenne nagyon.
|
|
|
Naplózva
|
Én mások hibáiból tanulok. Sajátomból néha képtelen vagyok...
|
|
|
Sasuke1521
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
császár
|
|
« Válasz #369 Dátum: 08 nov 07, 08:27:55 » |
|
Én szerintem Narutora mert szeretek hülyéskedni. De egy kicsit sasukére is mert van amikor egy kicsit arogáns vok. Ez az egyetlen néhai rossz tulajdonságom
|
|
|
Naplózva
|
mert én már csak ilyen vagyok :p
|
|
|
Szakura
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #370 Dátum: 08 nov 07, 18:09:22 » |
|
Én szakurára. harcias vagyok és erős No meg szeretek pasikat verni azok meg már csillagot látnak a második ütésnél
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
atka94
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #371 Dátum: 08 nov 08, 00:49:45 » |
|
"ez az egyetlen nlhai rossz tuljadonságom" ez kicsit olyan beképzlet szövegnem ? xD de nem bántás ne sértődj meg .. am sztem naruto nem direkt hülyéskedik, csak így jö neki össze am én abszolút nemhasonlítok senkire még hosszú hajjal volt egy kis narutos beütésem, (szőke, kék szem) de rövd hajjal semmi.
|
|
|
Naplózva
|
"Pein legyőzhetetlen -.-" "
|
|
|
lonelypatrick
Chuunin
Nem elérhető
elemző, stratégia felépítő
|
|
« Válasz #372 Dátum: 08 nov 08, 03:27:23 » |
|
Én inkább Gaara vagyok valamelyest: nem érzekgősködok, teszem amit utasítanak!( hivatásos katona vagyok) a részletek nem érdekelnek, ritkán engedek a szívemnek, inkább a realitásomra hagyatkozok jobbára.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sosi16
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #373 Dátum: 08 nov 11, 15:09:50 » |
|
Én modort tekintve Sasuke(még egy kicsit kinézetben is).De azért sokban hasonlítok Shikamarura is Van eszem, de rohadt lusta vagyok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #374 Dátum: 08 nov 11, 15:12:28 » |
|
Shikára én is,okos vagyok,de lusta vagyok tanulni. Amúgy meg inkább Narutora,kicsit bolondos vagyok,viszont a céljaimat igyekszem úgy elérni mint ő.Mindent beleadok :3
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
|