Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #345 Dátum: 08 aug 07, 13:51:50 » |
|
Azt irtad belsore, akk miert kellene sminkelned magad ?? 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #346 Dátum: 08 aug 07, 13:55:47 » |
|
Mert ahhoz is ész kell... 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #347 Dátum: 08 aug 10, 10:20:09 » |
|
A belsőm. -Gaara: Az emberek általában úgy állnak hozzám mint hozzá+ nekem is van egy sötét démoni énem.  -Naruto: Folyamatosan Beszélek. -Hinata: Önbizalomhiány -Jiraiya.Nem perverz vagyok hanem szuper perverz  -Shikamaru:Lusta vagyok de jó az eszem. Külső -Talán Kankuro, De egyébbként passz.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn. 
|
|
|
Kaktusz
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #348 Dátum: 08 aug 10, 21:19:46 » |
|
Külsőre Yamatora hasonlítok, belsőre meg kicsit Hidan, de csak azért mert sokat káromkodok 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hell-chan
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #349 Dátum: 08 aug 14, 14:35:07 » |
|
belső: ténleg oan lusta vok énis mint shikamaru csak eszem nincs annyi  olyan bátor vagyok mint hinata  nagy ritkán olyan idióta mint naruto vagy elég gyakran sakura(idegbeteg  ) külső: tök ugy nézzek ki mint neji  de naon durván csak lány verzióba 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
A halál nem lehet olyan rossz dolog, még senki nem jött vissza panaszkodni.  Akatsuki és Jashin-sama for evör!:D:P<3
|
|
|
|
SasuSaku
Vendég
|
 |
« Válasz #350 Dátum: 08 aug 17, 19:59:24 » |
|
Ja, és ma voltam fodrásznál, és most olyan a hajam, mint Hinatanak a Shippudenben. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fuji-kun
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #351 Dátum: 08 aug 19, 08:50:59 » |
|
hát nagyszáj naruto lustaság shikamaru  külsőre nem tom me hosszú hajam van  meg belsőre naruto me hülye vokXD jah külső akor leginkább neji 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
maidenjapan
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #352 Dátum: 08 aug 22, 18:31:25 » |
|
Lustaság:Shikamaru. Nagy száj: Naruto Türelmetlenség: Hiruko Kegyetlenség:Kisame Hülyeség:Gai 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ibo
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #353 Dátum: 08 aug 24, 11:49:08 » |
|
Humorom Gaaraé, "Gyors" felfogásom Narutoé, Hangom a Sasuke után síró Sakuráé, Érzelmi intelligenciám, és mosolyom és szemem Saié, Alkatom Inoé, igaz 3 Inoé, Bátorságom Hinatáé, Szorgalmam Shikamarué, Korom Tsunadeé Önfejűségem Sasukeé, Nagyképűségem Nejié, De a szívem Kakashié. Elég összetett egyéniség vagyok, nem?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yelow flash
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #354 Dátum: 08 aug 24, 11:58:15 » |
|
Én mikor vidám vagyok belül akkor Rock Lee-re hasonlitok szeintem.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
 [/img]
|
|
|
|
Barbadosz
Vendég
|
 |
« Válasz #355 Dátum: 08 aug 24, 16:21:32 » |
|
Én termiszetileg legjobban azt hiszem Sakurára  Én is olyan forróvérű vagyok, nagyon gyorsan felkapom a vizet, és én is kicsit erőszakos vagyok  Tehát néha én is rácsapok a férfiakra :PEzenkívül nekem is nagyon fontosak a barátok, és hasonlóan romantikus a lelkületem. A kitartásom és a hitem a célomban viszont Narutoé. Külsőre nem is tudom. Hosszú barna hajam van, és barna szemem  De az alkatom is Sakuráé szerintem
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Twisty
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #356 Dátum: 08 aug 24, 19:01:56 » |
|
A legtöbb tulajdonságom Sakuráéhoz hasonlít, főleg a belső énem...  Meg talán Sai-ra, mert néha én sem tudom hogy kell bánni az emberekkel. Külsőre Tenten, csak nincsenek "gombócok" a hajamban 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jozsi-kun
Chuunin
Nem elérhető
III.Hokage
|
 |
« Válasz #357 Dátum: 08 aug 24, 19:07:17 » |
|
na hát én szorgalmam lee nem szeretek vmit abba hagyni és később folytatani külsőm garra belsőm narutó nem vagyok annyira hülye csak néha lassú a felfogásom ja és türelmem mint narutóé éhségem mint choujié
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 24, 19:16:43 írta jozsi-kun »
|
Naplózva
|
 Join Soul-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Bleach Game !  Join Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
|
|
|
DreadItachi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
no1 hentai fan X3
|
 |
« Válasz #358 Dátum: 08 aug 25, 15:04:32 » |
|
Hajam mint Itachinak elöl xD hátul nem. Naruto kicsit sok a duma nálam. Shika lustasága.nah talán sasuke itachi keverék a hajam xD
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naruto1995
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #359 Dátum: 08 aug 27, 14:02:24 » |
|
Én főleg Naruto mert nekem is szőke ahajam, de még ha a lustaságot nézzük akkor Shikamaru-é. -Néha vagyok olyan hülye mint Gai. 
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 27, 14:03:48 írta naruto1995 »
|
Naplózva
|
|
|
|
|