totibaba
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #300 Dátum: 08 jún 27, 22:34:13 » |
|
Na szóval LUSta vok szal Shikamaru Szeretem a tükröt szal picit haku
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DAsz-Kun
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
IVIACHI az elmebeteg shinobi
|
|
« Válasz #301 Dátum: 08 júl 17, 19:57:56 » |
|
Én Lustaság Shikamaru Egyéb jelem naruto és szöszke külsö sajnos choi
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 17, 20:19:37 írta DAsz-Kun »
|
Naplózva
|
IVIACHI A HANGOS GYILKOS "Jaj de szépet álmodtam" by Kakuzu az egy akatsukis élete című rajongoi történetből Tobisziget lakoja
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #302 Dátum: 08 júl 17, 20:22:00 » |
|
Én kb. 60% Naruto 20% shikamaru 10% Chouji és 10% Yondaime
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
Alice
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #303 Dátum: 08 júl 18, 17:23:14 » |
|
Házi sárkány hangulat:Tsunade,alak talán Sakura,csak csinosabb vagyok ,arcot nem tudnék mondani,alapviselkedés talán Naruto,vagyok oylan hülye is,de azért néha normális is.hm egyenlőre ennyi
|
|
|
Naplózva
|
Can someone who can't even save one of his friends become Hokage?-What do you think,Sasuke?
|
|
|
atka94
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #304 Dátum: 08 júl 19, 08:54:14 » |
|
újjabban unokatesóm állandóan azzal "zaklat" hogy "narutós a hajam" de szerintem nagyonnem... :'X dehát őtudja
|
|
|
Naplózva
|
"Pein legyőzhetetlen -.-" "
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
|
« Válasz #305 Dátum: 08 júl 20, 09:34:22 » |
|
hát én csak kicsit hasonlítok de hasonlítok sasuke-ra.....meg a stílusom is olyan stb.
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
Tomimaru-sama
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #306 Dátum: 08 júl 20, 19:35:01 » |
|
Hát, külsőre talán a fiatal Sarutobi-senseire, a kecskeszakáll miatt. A lustaság az Shikamaru, de a megfontoltság is, a humor pedig Jiraiya.
|
|
|
Naplózva
|
Tomi is a good boy.
|
|
|
Mr.Uchiha Sasuke
Gennin
Nem elérhető
Gonosz Bosszúálló Ninja
|
|
« Válasz #307 Dátum: 08 júl 25, 18:11:37 » |
|
Perverzségre is hasonlítasz legalább???? Nyugi csak hülyülök.
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Sasuke,a bosszúálló. Ha bárkin bosszút kell állni,szólj nekem. Profin végzem a munkámat.
|
|
|
Tomimaru-sama
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #308 Dátum: 08 júl 25, 21:28:45 » |
|
Ilyesmiről ezen a fórumon nem nyilatkozom. Bár annyira biztosan nem vagyok perverz, mint Jiraiya. Legalábbis Naruto Harem no Jutsu-ja biztosan nem lenne rám olyan hatással, mint rá.
|
|
|
Naplózva
|
Tomi is a good boy.
|
|
|
Sun9us
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #309 Dátum: 08 júl 27, 00:06:35 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Az élet szar játék de a grafikája ottvan........ Az élet szar játék kerüld a game over-t! Az élet szar játék ne hagyd hogy bannoljanak......
|
|
|
warmerh
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #310 Dátum: 08 júl 27, 04:40:02 » |
|
Na jó erre nem nagyon tudok mit mondani... valami írásos papír hogy ekkora iq-d van? Mert hogy elég hihetetlennek tűnik a dolog, pedig nem vagyok az a hitekedő típus csak hát nem ismerlek
|
|
|
Naplózva
|
Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul. Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
|
|
|
Sun9us
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #311 Dátum: 08 júl 27, 09:56:45 » |
|
Írásos az nincs de neten van teszt
|
|
|
Naplózva
|
Az élet szar játék de a grafikája ottvan........ Az élet szar játék kerüld a game over-t! Az élet szar játék ne hagyd hogy bannoljanak......
|
|
|
Mr.Uchiha Sasuke
Gennin
Nem elérhető
Gonosz Bosszúálló Ninja
|
|
« Válasz #312 Dátum: 08 júl 27, 18:26:58 » |
|
Nahát én is kipróbálom majd. Már csak kíváncsiságból is.
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Sasuke,a bosszúálló. Ha bárkin bosszút kell állni,szólj nekem. Profin végzem a munkámat.
|
|
|
Hekate
Chuunin
Nem elérhető
Filozófus Kunoichi
|
|
« Válasz #313 Dátum: 08 júl 27, 18:39:20 » |
|
A legjobban Narutora hasonlítok, de van bennem némi Sakura is (olyan szempontból, hogy bizonyítani akarom, hogy érek valamit és értékes segítséget nyújtani a számomra fontos egyéneknek). Kakashi szintén megvan bennem, mint megfigyelő, elemző és jó fogalmazó. Sasuke-vel a tűz természetem azonos Külsőre nincs szereplő, akire hasonlítanék, ugyanis eddig nemigen láttam zöld szemű és vörös hajú egyént.
|
|
|
Naplózva
|
Az egyensúly a lényeg.
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #314 Dátum: 08 júl 27, 18:45:18 » |
|
zöld szem? vörös haj? ez valahogy nekem olyan Gaarasan hangzik nem? és nem tom ki írta de az internetes marhaságok amiket teszt néven állítanak be az nem valami megbízható vagy igazi.....
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
|