Ichigo Enma
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #285 Dátum: 08 jún 24, 19:31:39 » |
|
khmm.. a munkáhozvaló hozzáállás - Shikamaru a naaagy szám - Naruto viselkedés (üvöltözés, ugrabugrálás, pattogás össze-vissza stb) - Naruto rendetlenség - Naruto dolgohoz valóhozzáállás - Naruto étvágy - Naruto több most nemjut eszembe Yate!Yate!Yate!!
|
|
|
Naplózva
|
UTÁLJA, GYŰLÖLI SAKURVÁT DE TÉNYLEG!! GAC - Gödöllői Anime Clubb tag S.E.Sz alapító (Sakura Ellenes Szervezet) Ichigo Clan alapító N.E.Sz alapító Ichigo Enma/Vuk 2007 - őszi animecon - Sailor Moon S - Healer 2008 tavaszi animecon - Naruto- boxeres Naruto - NGE - Ayanami Rei (harciruha) 2008 -Őszi AnimeCon - - Di Gi Charet - Puchiko -Titok
|
|
|
atka94
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #286 Dátum: 08 jún 24, 23:07:25 » |
|
én most egy kicsit fenn akadtam azon hogy ruhához igazodó szemszín... azt meg hogy? az én szemem akkor is kék ha piros ruha van rajtam...
|
|
|
Naplózva
|
"Pein legyőzhetetlen -.-" "
|
|
|
raidou
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
11-23 Field Commander
|
|
« Válasz #287 Dátum: 08 jún 25, 12:21:20 » |
|
Elmagyarázom. A szemem alapból szürke. Ha pl.: felveszek egy kék ruhát, a szemem is kék lesz. Extrém színekre ne gondoljatok. Zöld, sárga, kék, persze szürke, de csak ezek, barna, narancs, élénk citrom, lila, rózsaszín, ilyesmi azé még nekem is durva lenne
|
|
|
Naplózva
|
Raidou no.1 Combine Soldier, replikátor és kutyahal fan. "One vision, one purpose - PEACE through POWER" -Kane
|
|
|
atka94
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #288 Dátum: 08 jún 25, 14:12:26 » |
|
ez valami kekkeigenkai? ilyen nekem is kell Dekár pedig pont arra gondoltam hogy milyen mikor lila, vagy citromsárga ruha van rajtad
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
raidou
Gennin
Nem elérhető
11-23 Field Commander
|
|
« Válasz #289 Dátum: 08 jún 25, 15:58:53 » |
|
ez valami kekkeigenkai? ilyen nekem is kell Dekár pedig pont arra gondoltam hogy milyen mikor lila, vagy citromsárga ruha van rajtad valami olyasmi, me apámnak is ilyen "színváltós" szeme van. Ja, és mind a két szememet egymástól külön tom mozgatni, illetve, még a fogam is fura, kb. mint amikor naruto átmegy kyuubiba, csak a felső két szemfog kicsit feljebb van. Hát igen. Ez a Csernobil...
|
|
|
Naplózva
|
Raidou no.1 Combine Soldier, replikátor és kutyahal fan. "One vision, one purpose - PEACE through POWER" -Kane
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #291 Dátum: 08 jún 25, 17:14:11 » |
|
Van bármi, amiben nem hasonlítasz Temarira? XDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
szuti007
Vendég
|
|
« Válasz #292 Dátum: 08 jún 25, 17:28:46 » |
|
Én szentem Kinézetre Kakashira (csak nincs rajtam maszk) Modorra Garaa Lustaságra Shikamaru, és kb. annyira vok okos mint Naruto!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
atka94
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #293 Dátum: 08 jún 25, 17:47:29 » |
|
ha nincs rajtad maszk honna tudod hogy hasonlítassz e kakashira? végülis nemtudjuk hogy néz ki maszk nélkül... :'X Én még mindíg nem tudom felfogni hogy hog ylehet hogy a szemed színváltós de nembaj... ohh jaaa hogy a szemed külön tudod mozgatni? nem vagy te kaméleon? az megmagyarázna mindent beleolvadsz a környezetedbe/ruhádba :'X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
raidou
Gennin
Nem elérhető
11-23 Field Commander
|
|
« Válasz #294 Dátum: 08 jún 25, 18:22:30 » |
|
Azt má tudjuk hogy néz ki kakashi, nem, nem vok kaméleon, de ha látnád a fogaimat... azokkal eggyüttvéve má tudományos érdekességnek számítok. De a fog is vmi kekei genkai féleség, meg a szem is. Olyan szeme apámnak van mint nekem, a fog, meg olyan mint tesómnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #295 Dátum: 08 jún 25, 18:30:22 » |
|
Azt má tudjuk hogy néz ki kakashi, ...
Nem akarok vitát nyitni, meg ez itt OFF is, de nem ismerjük Kakashi arcát. Bármilyen kép amit erről láttál, csak rajongók hagymázos agyszüleményei. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #296 Dátum: 08 jún 25, 18:54:32 » |
|
Kittikém,te és a logika? xD nem értem,miért írja mindenki azt,hogy Sasukera meg Gaarára hasonlít...ha rájuk hasonlítana,nem egy japán rajzfilmsorozat nézésével töltené az idejét... Én: Kinézetre: Sasori-feeling Modorra: Deidara + Narutoféleség Jellemző dolgaim: Shikamaru style felfogás (najó,maradjunk egy közepes Narutonál xD)... öööh Yondimosoly *.* ... Kakashi hülyeségei xD néha(???) Jira bácsi ( R.I.P.) perverzsége Jahés képes vagyok annyit enni mint Chouji,csak nem hízok tőle xD atka ne írj felesleges hsz-t...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #298 Dátum: 08 jún 25, 19:13:18 » |
|
Nemhiszem,az erő velem van Amúgymeg olyan vagyok,mint egy jól sikerült bishounen oiroke no jutsu ( ego-királyfi berobbant )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 25, 19:16:17 írta Ciklon005 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #299 Dátum: 08 jún 27, 13:15:39 » |
|
Umm nálam : Kakashitól: szerény perverzsége.xD és felfogása.. Mint amikor nem akarta megtudni mi az icha icha folytatását.. xD Naruto: tőle is perverzség xD, és a bőrszine *.* meg a lelkesedése.. csak nálam 1 hét múlva vége.xD. Külsőre: Ten-ten leengedett hajjal (útálom feltűzni ) Ruha: hmm.. Hinata.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|