Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #15 Dátum: 07 júl 15, 17:58:12 » |
|
Régen én is magányxosd voltam, de aztán lettek barátaim: Naruto A kinézetem egy kissé Lee Jellem: Gaara, Akatsuki Leader hm...van bennem egy kis Itachi is...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #16 Dátum: 07 júl 15, 18:03:39 » |
|
jellemem: néha önző és csak magamat nézem, viszont haverokkal mindig segítőkész vagyok :-[ nah szerintetek melyik szereplőre hasonlítok jellemileg? én nem tudom megmondani :S esetleg...ááhhh inkább csak maradjunk annál, hogy van bennem orochimaru és naruto is keveredve Naruchimaru
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Genjutsu
Vendég
|
|
« Válasz #17 Dátum: 07 júl 16, 17:15:46 » |
|
jellemem: néha önző és csak magamat nézem, viszont haverokkal mindig segítőkész vagyok :-[ nah szerintetek melyik szereplőre hasonlítok jellemileg? én nem tudom megmondani :S esetleg...ááhhh inkább csak maradjunk annál, hogy van bennem orochimaru és naruto is keveredve Naruchimaru Ebből a két hozzászólásból ítélveXD szerintem kicsit Kibásvagy^^ Nah jó, nem ítélek elsőre, csak tippelek :-X De Kibát birom^^^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arisa
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #18 Dátum: 07 júl 16, 21:47:56 » |
|
Nos, kire hasonlítok legjobban.. inkább kikre Lusta vagyok mint Shikamaru, Hangos mint Naruto Modorom.. nah az talán olyan mint Kakashi-é..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jaina
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
A kétely a bölcsesség kezdete!
|
|
« Válasz #19 Dátum: 07 júl 25, 15:40:38 » |
|
Lássuk csak: olyan határozott, magabiztos és okos vagyok, mint Temari A humorom olyan, mint Kibáé És előfordul, hogy lenézek valakit, mint Neji >
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 15, 16:48:35 írta jaina »
|
Naplózva
|
Lehet, hogy a gyilkos galóca is finom, mégsem eszed meg...
|
|
|
Sai
Vendég
|
|
« Válasz #20 Dátum: 07 júl 29, 20:30:31 » |
|
Hello! Én leginkább Saira hasonlítok, külsőleg,belsőleg. Ugyanúgy szeretünk rajzolni és ugyanúgy nem adok címet a képeimnek én sem.és még sorolhatnám... és Orochimarura a céljait illetően... :)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Asakurave
Vendég
|
|
« Válasz #21 Dátum: 07 júl 31, 19:20:55 » |
|
Én (szerintem) a legjobban Narutora hasonlítottam, de aszután már Lee-re, most meg Jiraiyára! > Nemtom miért... de elég furcsa
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szeth
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #22 Dátum: 07 aug 02, 18:29:03 » |
|
Én meg arrogáns, lusta, egyben értelmes is vagyok aki azonban gyakran lenézi a többi embert. Na én kire hasonlítok, mert hogy én meg nem tudom mondani az biztos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #23 Dátum: 07 aug 02, 18:57:11 » |
|
Akkor lássuk az ajánlatomat: Arrogáns, értelmes, lenéző: Neji, Sasuke Lusta, értelmes: Shikamaru
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Nema Bob
Vendég
|
|
« Válasz #24 Dátum: 07 aug 08, 19:28:39 » |
|
- Segitökész, Pervez és a lustaságommint Jiraiya, - Megálithatattlan mint Itachi - Barátságos mint Kakashi, :ninjahy: - Csöndes mint Shino - A munkához való hozzáálásom Shikamaru-é, - A modorom Fiatal Jiraiya De a legjobban Jiraiya hasonlítok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #25 Dátum: 07 aug 08, 19:30:36 » |
|
emberek! ha mégegyszer valaki leírja, hogy "lustaságom Shikamarué" vagy ehhez hasonló, kiszaladok a világból, de őtis magammal rántom! >
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #26 Dátum: 07 aug 08, 19:32:48 » |
|
perverzségem mintha két jiraiya csinálna 1000 kage bunshint > amikor ideges vagyok valakire olyan tudok lenni mint oro kinézetre? mint zetsu és kisame > és csak most, csak gk kedvéért: lustaságom Shikamarué > > > >
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #27 Dátum: 07 aug 08, 19:50:07 » |
|
én olyan okos vagyok mint Shikamaru, nem olyan lusta megy a világ peremén, egyszercsak előugrik a bokorból egy Seed és meglöki Gk-t, amaz megfogja Seed hardmetallos nyakkendőjét és magávalrántja a mélybe! >
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #28 Dátum: 07 aug 08, 19:55:29 » |
|
lustább mint Shikamaru......elmebajos mint Gaara...csak saját céljaival törődő mint Sasuke.. laza és kegyetlen mint Itachi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Damon
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #29 Dátum: 07 aug 09, 08:40:55 » |
|
Akkor írjunk ide is: - Modorom, min Kibaé - Olyan okos vok, mint Shikamaru, de nem annyira lusta - Perverz, mint Jiraiya - Olyan szép, mint Lee - És néha, olyan kegyetlen, mint Itachi (mondjuk az én szüleim még élnek)
|
|
|
Naplózva
|
Eceteslinzerkarika Sok-sok ember rokona
|
|
|
|