Shana
Vendég
|
|
« Válasz #270 Dátum: 08 máj 25, 07:42:24 » |
|
Gondolkoztam ezen, és szerintem leginkább Sakurára hasonlítok. Külsőleg nekem is a homlokom picit nagy, persze nem csúfoltak. Jellemre, hát nem vagyok egy nyomulós tipus, viszont én is nagyon elszánt vagyok, bármit megtennék a szeretteimért. Na, meg persze könnyen felidegesítem magam néhány dolgon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Alice
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #271 Dátum: 08 máj 25, 21:57:56 » |
|
Nekem is magas a homlokom és én is hajlamos vagyok idegelni magam :'X
|
|
|
Naplózva
|
Can someone who can't even save one of his friends become Hokage?-What do you think,Sasuke?
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #272 Dátum: 08 máj 27, 12:58:22 » |
|
sasori mert utálok várni multkor például kidobtam az öcsémet a szobábol mert nem ment ki eléggé gyorsan (több mint 3 másodpercbe mert valamit babrált ) aztán shikamaru lustasága és sasuke haja:P kb majd ha még eszembe jut valami akkor megírom
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
atka94
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #273 Dátum: 08 máj 27, 20:42:22 » |
|
:omg:Sasuke haja? azt hog ycsináltad? nem is tudtam hogy lehetséges olyan hajat varázsolni mint Sasukéjé
|
|
|
Naplózva
|
"Pein legyőzhetetlen -.-" "
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #274 Dátum: 08 máj 28, 06:54:13 » |
|
Lehetséges peddig... Csak qrva sok hajzselé, vagy hajlakk kell hozzá... Ha valaki elég merész, a Narutoból mindenkinek a haját mehg tudja csinálni magának egy kis segítséggel... (mesterfodrász)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #275 Dátum: 08 máj 28, 07:10:10 » |
|
nekem nem kell mester fodrász csak egy kis kézügyesség viszont reggel fésülködni nem könnyű:P :'X
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #276 Dátum: 08 máj 30, 07:46:45 » |
|
Én speciel leginkább Narutora hasonlítok (szőkésbarna séró és kék szemek), időnként piszok idegesítő tudok lenni, ha valamit tényleg eltökélek, azt meg is csinálom!
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
Exodius
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #277 Dátum: 08 máj 30, 09:44:50 » |
|
Én egyértelmű hogy Uchiha Madara és Uchiha Itachi!! És nem hagyom ki naruto-t se!! Tudom pont ellentétei egymásnak de naruto+Itachi együtt jó csapat lennének sztem de sajna úgyse történik meg Madara+Itachi se lenne rosz
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 30, 20:18:48 írta Exodius »
|
Naplózva
|
Az Uchiha klán vezére!!! Uchiha Madara A Kyuubi erejével.
|
|
|
welwerin
Vendég
|
|
« Válasz #278 Dátum: 08 jún 03, 10:29:32 » |
|
Lustaságom Shikamaru,küsőre Kin, a hűvösségem Kakashi, a család iránti viszony Itachi(de azért élnek), egyébként olyan akarok lenni mint Sakura. Ja, meg én is folyton elkések.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
AVENGER
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #279 Dátum: 08 jún 14, 22:54:44 » |
|
az állandó komorságom sasukera a család iránti viszonyom hát az oan itachis és hát 1 kicsit kakashi mer néha eléggé hűvösen viselkedek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Alice
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #280 Dátum: 08 jún 16, 02:39:35 » |
|
családhoz hozzáállás Itachis?ez eléggé elgondolkodtató...legalább kiírtottad őket te is?
|
|
|
Naplózva
|
Can someone who can't even save one of his friends become Hokage?-What do you think,Sasuke?
|
|
|
zol96
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Shikamaru is the best!Shodaime Lustakage
|
|
« Válasz #281 Dátum: 08 jún 19, 22:11:59 » |
|
Kinézetre egy csöppet Kankouro, de nem akarok hülyeséget mondani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mr.Uchiha Sasuke
Gennin
Nem elérhető
Gonosz Bosszúálló Ninja
|
|
« Válasz #282 Dátum: 08 jún 20, 09:01:59 » |
|
Szerintem Shikamaru lustaságából mindenkire jutott Külsőre legalábbis a hajam Sasukere hasonlít. A személyiségem is legtöbbször rá, de van amikor kifejezetten Narutos.
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Sasuke,a bosszúálló. Ha bárkin bosszút kell állni,szólj nekem. Profin végzem a munkámat.
|
|
|
Son111
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #283 Dátum: 08 jún 20, 21:47:13 » |
|
én majdnem tök úgy nézek ki mint gaara ezért is lettem gaara-fan csak örököltem sikamaru lustaságát is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
raidou
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
11-23 Field Commander
|
|
« Válasz #284 Dátum: 08 jún 23, 09:40:17 » |
|
Kicsit Kakashira hasonlítok, de ha rendszeresen zselézném a hajam olyan lennék mint narutó. Ha a szememet nézzük nem tom, me asszem senkinek nincs alapból szürke, aztán meg ruhához igazodó szemszine(a ruhához igazodót úgy értem, ha zöld ruha van rajtam, a szemem is zöld )
|
|
|
Naplózva
|
Raidou no.1 Combine Soldier, replikátor és kutyahal fan. "One vision, one purpose - PEACE through POWER" -Kane
|
|
|
|