Kagami-chan
Gennin
Nem elérhető
bleach fangörl a narus fórumonXD
|
|
« Válasz #180 Dátum: 08 ápr 09, 16:42:20 » |
|
hát a suliba én olyan lusta vagyok, mint Shikamaru viszont ha kiszabadulok az iskolának nevezett börtönből ( ) aakkor totál Naruto feeling ^^+
|
|
|
Naplózva
|
- bleach fangörl *ICHIGOOOO* (jelenleg nagyobb blíícs fangörl, mint naru fangörlXDezvan...szpráájt) - hiszek a NaruSaku és a SasuSaku elméletben:D..valamelyik csak összejön:D - Szászúke nem gonosz, csak ilyen emo fíílingűXD
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #181 Dátum: 08 ápr 09, 17:20:13 » |
|
Úgy általában valami Naruto-Jirayai-Sasori keverék,ez a 3 hangulatom változik... Illetve néha Shikamaru feeling (shulleeban),amikor gyilkolászós gamekkel játszom,akkor meg Deidara... (Amúgymeg Johan-Judai-Edo keverék vagyok...de ez YGX, nem Naruto... xP )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #182 Dátum: 08 ápr 10, 11:11:55 » |
|
Nekem vágták már a fejemhez, hogy okoskodom mint Sakura és szégyellős vagyok mint Hinata. Aztán meg, hogy pimasz vagyok... Szép személyiség... :'X
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
Kagami-chan
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #183 Dátum: 08 ápr 10, 16:57:31 » |
|
mért az én hangulatváltozásom jobb? bár néha énis olyan szégyenlős vagyok mint Hina...persze elájulni nem szoktam
|
|
|
Naplózva
|
- bleach fangörl *ICHIGOOOO* (jelenleg nagyobb blíícs fangörl, mint naru fangörlXDezvan...szpráájt) - hiszek a NaruSaku és a SasuSaku elméletben:D..valamelyik csak összejön:D - Szászúke nem gonosz, csak ilyen emo fíílingűXD
|
|
|
Reikaa
Vendég
|
|
« Válasz #184 Dátum: 08 ápr 10, 16:58:32 » |
|
és annyira vörösödni sem remélem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kagami-chan
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #185 Dátum: 08 ápr 10, 17:04:57 » |
|
neeem-neeem vörösödni se szoktam annyira mint ő
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Reikaa
Vendég
|
|
« Válasz #186 Dátum: 08 ápr 10, 17:19:47 » |
|
leginkább naruto...ugyanúgy küzdök...és az a jó hogy legtöbbször narutóból merítek energiát amikor a kimerülés végső határán vagyok, a végtgjai már bizseregnek...és akkor eszembe jut naruto...és akkor énis: SOHA NEM ADOM FEEEEEL!!!!! ^^+
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kagami-chan
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #187 Dátum: 08 ápr 10, 17:44:14 » |
|
nem rossz módszer...bár nálam nembiztos h bejönne... én ha Narura hasonlítok akkor az idióta Narura hasonlítok, nem pedig a küzdős énjére
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
love_sasu
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #188 Dátum: 08 ápr 10, 17:46:32 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
i may not have gone where i intende to go, but i think a have ended upwhere i intended to be
|
|
|
Kagami-chan
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #189 Dátum: 08 ápr 10, 18:04:39 » |
|
ego az van de teljesen csak nem hasonlíthatsz rá..pl kívülről is? mert én kívülről..hááát senkire,csak magamra max a hajam kicsit Shizunés
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Alice
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #190 Dátum: 08 ápr 10, 18:05:57 » |
|
én szeretnék rózsaszín tincseket,csak úgy kipróbálásra
|
|
|
Naplózva
|
Can someone who can't even save one of his friends become Hokage?-What do you think,Sasuke?
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #191 Dátum: 08 ápr 10, 18:08:37 » |
|
Nekem már volt ezüst színű hajam 2 hétig .Deteljesen az volt és szokás szerint zseléztem de úgy jól össze-vissza.Gondoltam:tiszta kakashi vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Alice
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #192 Dátum: 08 ápr 10, 18:10:05 » |
|
gyaaah,tök jó lehetett,hát jah az tuti h a Kakashi-stílus megvolt
|
|
|
Naplózva
|
Can someone who can't even save one of his friends become Hokage?-What do you think,Sasuke?
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #193 Dátum: 08 ápr 10, 18:13:51 » |
|
Hidd el azért gimibe volt aki igencsak megnézte.De szerintem ha lányoknak lehet akkor fiúknak is jó lehet az ezüst haj és nekem nagyon tetszett és még másoknak is szerencsére. :$Ha nem nőne olyan gyorsan a hajam lehet sokszor festeném de 2 hét-egy tubus festék az nem éri meg .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kagami-chan
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #194 Dátum: 08 ápr 10, 18:20:02 » |
|
öcséém nem semmi Den áhh ha én beállítanék a suliba monnyuk rózsaszín hajjal...na akkor viszont biiiztos h olyan vörös lennék mint Hinata
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|