Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Dátum: 07 júl 06, 17:46:08 » |
|
Lee nyitotta meg még Gaara ellen ill. Gai Kisame ellen a Shippuudenben. csak hogy tudjátok miről beszélek: (A kép Uchiha Tamás avatarja.)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 17, 21:45:03 írta -=Cart=- »
|
Naplózva
|
|
|
|
th
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Táncoló levélárnyék
|
|
« Válasz #1 Dátum: 07 júl 06, 18:30:35 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Gues Who's back? Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy A Fórum nemhivatalos megmondó embere "Mamamamamaaaa" Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael Lányom: Đestri
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #2 Dátum: 07 júl 06, 18:36:37 » |
|
Moderátor: Téma címe módosítva.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3 Dátum: 07 júl 06, 18:51:55 » |
|
mi volt eddig a cme? nem az csak kiváncsi vagyok rá
|
|
|
Naplózva
|
\"Uchiha klán tagja vagyok\"
\"This is usually the part when people start screaming\"
deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #4 Dátum: 07 júl 06, 18:53:18 » |
|
Moderátor: Az öt csakra kapuja.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5 Dátum: 07 júl 06, 18:54:33 » |
|
Amugy ezt csak Gai és Lee tudja megnyitni vagy még más is?Mindenki aki használ taijutsut?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6 Dátum: 07 júl 06, 19:00:25 » |
|
gondolom bárki aki megtanulja csak szerintem akik nem ien edzettek már 1-2 kapunál is megsérülnek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #7 Dátum: 07 júl 06, 19:02:55 » |
|
Wiki szerint Gai, Lee és Kakashi tudja használni. Lásd: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_taijutsu_in_Naruto#Eight_GatesBár eddig még nem volt benne az anime/manga-ban, hogy a fél-Sharingan-os jounin is használta volna. Bár a Chuunin-vizsgán amikor Lee használta, felismerte a jutsu-t. Így lehet, hogy ő is tudja használni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
th
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Táncoló levélárnyék
|
|
« Válasz #8 Dátum: 07 júl 06, 19:08:59 » |
|
igenn és az volt az érdekes hogy akkor kakashi felhúzta a homlokvédőjét és a sharinganjával nézte. a másik hogy elég sokat harcolt Gai-al legalábbis így emléxem szóval lehet onnan ismeri
|
|
|
Naplózva
|
Gues Who's back? Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy A Fórum nemhivatalos megmondó embere "Mamamamamaaaa" Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael Lányom: Đestri
|
|
|
uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9 Dátum: 07 júl 06, 19:18:38 » |
|
jav vagy 50 -szer de ez egy bonyolult jutsu és gai nem hiszem hogy használta kakashi ellen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
spet95
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10 Dátum: 07 júl 14, 20:29:21 » |
|
szerintem az egyik legjobb rész ebből a szempontból nézve a 196. rész amikor gai-sensei meg lee küzd
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Damon
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11 Dátum: 07 júl 15, 07:42:49 » |
|
Sztem egyedül Lee és Gai képesek megnyitni a kapukat, mert ők a legedzettebbek kitartás szintjén. Mások hamarabb kifáradnának és talán már a második kapu használata után harcképtelenné tennék magukat. Azt,h kakashi is tudja használni nagyon kétlem. Nincs meg hozzá a kellő edzettsége és eddig nem is láttuk tőle,h a csatáiban taijutsut használt volna.
|
|
|
Naplózva
|
Eceteslinzerkarika Sok-sok ember rokona
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #12 Dátum: 07 júl 15, 19:20:10 » |
|
Moderátor: spet95-től törölve 1 témába nem illő hsz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13 Dátum: 07 júl 16, 18:52:07 » |
|
Az de komoly lene ha Kakashi is használni tudná...megnézném piros, dülledő fejjel
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14 Dátum: 07 aug 04, 03:31:01 » |
|
hm.remélem más nem használja csak a szupersűrű szemöldökűek... ..hmm..nekem nem teccik annyira..... nem a legrosszab technika dee.....nem is tartozik a 4 ever-ek közé..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|