Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #165 Dátum: 08 jan 08, 19:28:41 » |
|
Utálok még csak rágondolni az anime nevére is! Ez oylan béna egy anime lett! (bocs aki szereti) Hm, de Zeke jó kariXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tems
Gennin
Nem elérhető
Bakanda! Cehh... xD
|
|
« Válasz #166 Dátum: 08 jan 08, 20:00:27 » |
|
Utálok még csak rágondolni az anime nevére is! Ez oylan béna egy anime lett! (bocs aki szereti) Hm, de Zeke jó kariXD
Én veled tartok, őszintén megvallva sokáig szerettem, de újabban már majdnem szégyellem, hogy néztem. Visszanéztem a japán verziókat, s komolyan ledöbbentett, hogy a magyar mennyivel másabb, és *khm* bénább... Tudtam, hogy elferdítenek nem egy eredeti sztorit (lásd. Naruto...), de most komolyan, az SK-ban mi volt annyira durva, hogy egy-egy szöveget ennyire elfordítsanak... még csak nem is káromkodtak benne, mint a Naruto-ban vagy a Bleach-ben... Egyetlen részt tartott belőle ma is a kedvencemnek ( A rizs útja), amúgy mélységesen kerülöm az animet... Mellesleg Faust-ot kedveltem xD :-\
|
|
|
Naplózva
|
Jelenleg agyilag zápult, kifacsart felmosó rongy, akit a WCben áztattak ki...
Junjou Romantica! (L)
|
|
|
Roli-senpai
Vendég
|
|
« Válasz #167 Dátum: 08 jan 08, 20:26:40 » |
|
Hát én csak szinkronnal láttam, összintén szólva nemis akarom megnézni eredeti nyelven, mert nemérdekel annyira ^^ Zick(vagy hogykell irni ) tényleg jó karakter sztem xD meg Lenin is ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
acid
|
|
« Válasz #168 Dátum: 08 jan 08, 20:28:39 » |
|
jóhát én meg teszek más véleményére, jó anime ez, inkább vicces mint izgi és nekem a magyar szinkronnal se volt annyi bajom mint mondjuk Narutonál vagy Inuyashánál Sőt egész jó volt a szinkron ahhoz képest h magyar meg minden azt azért valjuk meg. A Rizs útja télleg naon brutál rész
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #169 Dátum: 08 jan 08, 20:44:03 » |
|
Zick(vagy hogykell irni Zeke Énb távoltartom magam amég lehet ettől az animetől, egy rész elég volt belőle, de nekem az mekkora sokk eltt, hogy megtudtam, hogy Zeke gonoszXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #170 Dátum: 08 jan 08, 23:13:02 » |
|
igen, tök jól mutatna a jók között! Őszintén szólva ő a kedvencem Jocó után, csak az nem tetszik, amikor a végén már egy cseppet őrült. Egyébként a 3. helyen Rio áll. ( nem mellékes, hogy ő az a sámán, aki irányítani tudja Yamatno Orochit a nyolcfejű, nyolcfarkút )
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
acid
|
|
« Válasz #171 Dátum: 08 jan 08, 23:19:18 » |
|
Jó nálam az örült Zeke, a mégörültebb Faust áll első helyeken. Tehát ők simán olyan arcok h kegyetlenek és én imádom kegyetlen népek! :-\
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
nikifan
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #173 Dátum: 08 jan 11, 17:37:33 » |
|
én legalább 10-szer láttam az egészet szerintem a legjobb szereplő zik meg joh meg len
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
barkasz
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #174 Dátum: 08 jan 15, 21:50:12 » |
|
de a legaranyosabb szellem Bason v. hogy ekll írni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #175 Dátum: 08 jan 16, 19:12:20 » |
|
Valaki nem tudja, honnan tudnám leszedni a Shaman King mangát a 98. résztől? Aki tud valamit küldjön pü-t pls.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Gaarathebest
Vendég
|
|
« Válasz #176 Dátum: 08 jan 27, 19:07:29 » |
|
Hát őszinte leszek. Szerintem a Magyar szinkron jobb mint a japán. Hao-nak sokkal jobb hangot kellett volna találni. Yohnak, meg Lennek nem olyan rossz, de lehetett volna jobb is. Mellesleg tuti lesz folytatása az animénak, egy haverom mondta hogy a japóknál már nyáron elkezdték, és az első évad vége is az lett hogy megjelent megint a végzet csillaga, és megszólalt a sámánharang hogy folytatódik a bajnokság, plus azért is kell folyatniuk, mert a Sámán Bajnokságnak nem volt vége, és a fanokat biztosan érdekli a folytatás. Mondjuk én arra vagyok nagyonk kíváncsi hogy mi lesz Hao követőivel. Pl a lányokkal, Opachoval.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #177 Dátum: 08 jan 27, 19:51:09 » |
|
Nem tudjátok honnan lehet letölteni japánul?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gibbi
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #178 Dátum: 08 jan 29, 23:19:48 » |
|
Én is csak reménykedni tudok, hogy lesz folytatás...Elvégre nekem is ez volt az második(a DB után) animém,másrészt pofátlanság lenne ilyen "kritikus" ponton befejezniük az egészet. :'(JA,és nekem sem volt semmi bajom a szinkronnal,sőt kifejezetten teccett.Sztem jól eltalálták a hangokat(nem úgy mint a Narutóban :-\ )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 21, 01:01:38 írta Gibbi »
|
Naplózva
|
ANYAPA tag,lakhely:TOBI sziget,Madaragakure (no sato) TOBI sziget algafutára Mesterlövész osztag tagja Tobi magazin szerkesztője ♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
|
|
|
FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
|
« Válasz #179 Dátum: 08 jan 30, 18:50:37 » |
|
Én inkább azon szoktam szórakozni, hogy Ren hangja a magyarban nem annyira b*zis, ergo kicsivel jobb mint a japán xD Chocolove viszont borzalmas amit műveltek vele ( miez a név hogy Jocó?! Anyám alkoholista sógorát hívják így!)
|
|
|
Naplózva
|
mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
|
|
|
|