Szinte már fel sem tűnt az orra, mert a mangaka minden képen nagyon rossz orrokat rajzol.
Hát, azért nem volt tiszta. Már akkor is azon gondolkodott, hogy ebben a világban mindenki csak magával törődik, bezzeg ha eltenne mindenkit láb alól, akkor ő lenne a menő.
Meg vicces volt, hogy milyen gyorsan megragadta a lehetőséget.
(Remélem így értetted a tisztát, lehet félreértettem.
) Amúgy tényleg nagyon kislányos volt, főleg azzal a ronda hajjal, az mindent vitt. De azért tetszett utána az időugrás, kezdetben egy kislányos-hallgatag-visszahúzódó gyerek volt, öt év múlva meg szemrebbenés nélkül visszapofázott a császárnak. Azzá Haová lett, akit szeretek.
Az viszont meglepett, hogy
ez a nemtudommi az "ellenség". Azt hittem, olyasvalaki lesz, akit Hao múltjában ismerünk meg (hiszen a templomban, a koponyája előtt Hao még köszön is neki, mondván, hogy "rég látta", bár lehet csak a sámán viadalról ismerték egymást.) Bár gondolom csak egy maszk van rajta és nem így néz ki valójában, bár akkor is egy törpe.
Viszont így már nehéz megérteni az Asakurák történetét. Eddig csak úgy volt, Hao emelte fel őket, és tette a családot naggyá, de eszerint ő volt az első, aki ezt a nevet kapta. A mellékág helyében én is igazságtalannak tartanám ezek után, hogy ennek ellenére mégis őket hívják mellékágnak.
Egyébként fura lesz, ha két szálon halad a történet és adnak ki újabb Zero részeket is, főleg azért, mert azokat mangafoxra/streamre/readerre sem rakják fel, és mindig külön kell figyelni, hogy egyáltalán van-e új fejezet.
Ja, és most, hogy itt van a fiatal Yoh, megállapítottam, hogy a történet további részében nagyon fog hiányozni. Sosem volt Yoh a kedvencem, de valahogy nélküle nem tudom elképzelni a Sámán királyt. Hana meg nem pótolja, mert egy gyökér.