24 nov 28, 04:30:04 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 28 29 [30] 31 32
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Shaman King  (Megtekintve 90850 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
zitagirl
Legendás Sannin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #435 Dátum: 13 júl 02, 20:33:53 »

Amint tudom pótlom a mangát is.
Valami specialt vagy ovát láttam japán hanggal és majdnem lefordultam a székről. Ezerszer jobb a magyar szinkron.

Régen még tetszett a vége, de így visszanézve tényleg elég rossz volt.
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #436 Dátum: 13 júl 02, 20:38:20 »

Nem olvastad el a mangát? Azonnal pótold mindenképp! Nevet Egyrészt sokkal jobb, másrészt a flowers szerintem eléggé érthetetlen az nélkül (az animében Hao meghal, nem volt furcsa, hogy a folytatásban meg vígan beszélget az unokaöcsivel? Nevet)
Naplózva

zitagirl
Legendás Sannin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #437 Dátum: 13 júl 02, 20:44:02 »

Annyira nem. Azért össze tudtam rakni, hogy miért találkozhatott vele.
Most úgyis nyár van, szóval holnap elkezdem pótolni a mangát.
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #438 Dátum: 13 júl 02, 21:13:11 »

A manga ismerete nélkül és magyar szinkronnal nem volt rossz elékeim szeirnt. Nevet SE meg szimplán animének is nagy trauma volt már.

A vége mondjuk azét fail leginkább, hogy Yoh, akinek a fél társasága korábban az ellensége volt(jó ez így nem igaz, több mint a fele) megöli a saját testvérét aki amúgy jófej is igazából Nevet Mondjuk mangában ezért is lepett meg hogy az indiánokat is lazán megölték a finálé előtt, különösen Nichrom és Kalim esetében jött ez ki nagyon csúnyán.

Ami nagyon jó volt még az az a fejezet amikor bemutatják hogy Hao szedte össze (=mentette meg gyakorlatban) a bandáját még a történet kezdete előtt. Egyrész róla is mutatja hogy milyen jó igazából, másrészt a követőit is felemeli a szokásos 'főgonoszhoz csapódott birkacsoport'-kategóriából, ami a műfajban sajnos túl gyakron fordul elő.  Neeem
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #439 Dátum: 13 júl 02, 21:35:05 »

Már Luchist esetéből is lejött, hogy nem hiába van vele a csapata. Azért Luchist fanatikusan meg akarta ölni, és a végén meg az egyik legnagyobb híve lett. Nevet

Igen, az anime élvezhető volt 11 éves koromban. De a manga még mindig az (erre most jöttem rá, ahogy miattad újra elolvastam Nevet), illetve nincs benne annyi logikai bukfenc: például az animében nem is törődnek vele, hogy Hao valószínűleg 500 év múlva megint újjászületik és kezdődik minden elölről, illetve Yoh, aki mindig elég békeszerető volt, kinyírja a saját testvérét és hasonlók.

Bár szerintem a mangában alapból szimpatikusabbnak állították be Haot, az animében tényleg gonoszabbnak tűnt, bár már nem igazán emlékszem rá, újranézni meg nem fogom. Nevet

Idézet
Egyrész róla is mutatja hogy milyen jó igazából

Egyébként a célja nemes volt, csak agresszívan ültette át a gyakorlatba (mert nem csak embereket akart pusztítani, hanem úgy akarta jobbá tenni a világot  Pojén). És mindemellett igaza is volt, én teljesen egyetértettem vele és Yohval, mikor a GS-ben beszéltek (ez is egy csoda, ritkán mond egy shounenben ilyeneket a főszereplő), illetve az igaza bebizonyosodik az utolsó fejezetben, mikor visszaemlékeznek, meg a flowersben is.
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 02, 21:36:06 írta Saphira » Naplózva

Aizen
Jounin
*

« Válasz #440 Dátum: 13 júl 04, 11:07:48 »

Ah, de régen láttam a sorozatot. A szinkron nagyon jó volt, főleg Hao (ott ugye Zeke) hangját szerettem, jól eltalálták. Nevet Yoh pedig biztos szívott valamit, hogy mindig nyugodt (na jó, majdnem mindig) és kedves volt. Nyelvesít
Még Faust (nem tudom a mangában hogy hívják, vagy benne van-e, majd egyszer elolvasom) volt akit nagyon szerettem.
Naplózva
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #441 Dátum: 13 júl 10, 23:07:12 »

Jaja, nem is az az értelmetlen, hanem hogy egy általa alapított klánban olyan sokan lettek volna, amiről Yohmei beszélt. Nevet Ott nem kevés embert mutattak, és nem is voltak fiatalok. A nemzetség sok tagja fogott össze ellene, az meg csak úgy lehetséges, ha régóta létezett a klán.
Ezért gondolom, hogy örökbe fogadták, és talán az a kép a Mappa Doujiban erre volt utalás. Elment azzal az Asakurával, azok befogadták, felnevelték, ő meg a tehetségével kiemelte a családot a névtelenségből, sőt a császári udvarig juttatta őket. Ez esetben még az apjára is kíváncsi lennék. Nevet

A felsoroltak engem is érdekelnének, és még abban reménykedem, hogy a flowersben kitérnek rá, talán ezért hozták fel az Asakura-mellékág fonalat is, mert később még jelentősége lesz a múltnak. Bár ugye a flowerst úgyis elrontják, akkor meg sztornózom az emlékezetemből, mintha nem is létezne. Nevet
Nem csoda, hogy Haot annyira érdekelte Anna, anyucira emlékeztette. Nevet
Amikor Yohmei magyaráz és később Tamao is, akkor nem azt mondják, hogy rengeteg növendék tanult ott akkoriban? Azok nem feltétlenül családtagok.

Neked amúgy megvannak a linkek a mangákhoz?

Találkoztam pár képpel, amik tuti valamelyik kiegészítő mangából van, de vagy nem emlékszem rá, vagy nem is olvastam.

Közzé tudnátok itt tenni, nevekkel felsorolva, hogy ki melyik SK manga pluszokat ismeri és egy online olvasható verzió linkjét? (Angolt a szabályzat nem tiltja.)
Gyűjtsük már össze őket!
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 10, 23:22:27 írta heo » Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #442 Dátum: 13 júl 10, 23:19:50 »

Nemrég tettem meg  Pojén Csak a flowers nincs benne.

És aki még nem tette meg, annak érdemes elolvasnia azt a kismillió pluszfejezetet amit a mangaka kiadott, néhány csak pár lapból áll és szöveg sincs hozzá, mégis nagyon sokat ad az élményhez:
Relax - Hao ahogy összeszedte a csapatát, és személyes kedvencem  Nevet
Mappa Douji Hao gyerekkora és találkozása Ohachiyoval
Ch 265-66 Remake Marco és Luchist utolsó harca, sima mangából ez kimaradt
SK: Remix Track Minitörténetek
SK Zero Főbb szereplők(Yoh, Ren, Trey, Chocholove, Lyserg) gyerekkorából pár kiragadott jelenet
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #443 Dátum: 13 júl 10, 23:23:35 »

És itt a Shaman king flowers: http://mangafox.me/manga/shaman_king_flowers/v00/c000/1.html
Eddig 14 fejezet jelent meg belőle.

Meg a kang zeng bang maradt ki (http://mangafox.me/manga/shaman_king_kang_zeng_bang/), de az nagyrészt ugyanaz, mint az eredeti, csak néhol van egy-két módosítás. Bár lehet csak a 265-266, azt meg írta Sabaku is. Nevet

Ha már képek, ezt imádom: http://z.mfcdn.net/store/manga/9317/016.0/compressed/h004.jpg
Meg az összeset, ahol macskák lógnak rajta. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 10, 23:24:32 írta Saphira » Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #444 Dátum: 13 júl 10, 23:28:07 »

És például ez melyik részben van benne? Nagyon jó ez a kép Anna-ról, fontolóra is vettem, hogy kirakom. Pirul De egyelőre még csak lementettem.  Be van tépve
http://images.wikia.com/shamanking/en/images/9/93/Funbari_Anna.jpg (elfejtettem belinkelni -.-)
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 10, 23:29:02 írta Minagi » Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #445 Dátum: 13 júl 10, 23:36:44 »

Vagy például az melyikben van, amit te linkeltél külön Saphi?

Biztos, hogy mindet olvastam, amit kitettetek, de nem rémlik.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #446 Dátum: 13 júl 10, 23:44:05 »

Amit linkeltem az a remix track 16. fejezete: http://mangafox.me/manga/shaman_king_remix_track/c016/1.html
Lehet azért nem olvastad, mert mangareaderen csak a 15. fejezetig van fent.

Amit Minagi linkelt pedig ebben: http://mangafox.me/manga/shaman_king_kang_zeng_bang/v27/c300.5/2.html
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #447 Dátum: 13 júl 10, 23:50:27 »

De fura ezt pedig olvastam és nem emlékeztem rá. Újra fogom most már olvasni. Köszönöm! ^.^
Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #448 Dátum: 13 júl 11, 00:10:29 »

Köszönöm szépen lányok!

Én is újra fogom olvasni mindet, most látom, hogy sok feledik fejezet van, meg olyan kis plusz cuccok, amikből egy-egy fejezetet valamiért nem olvastam. Tegyen így mindenki, jövő héten úgyis visszajövök a kedvenc képekkel és fejezetekkel. Nevet
Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #449 Dátum: 13 júl 11, 14:17:41 »

Ha már Anna, nekem ez a kép tetszik róla nagyon:
http://img600.imageshack.us/img600/269/mpmc.jpg
Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 28 29 [30] 31 32
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins