24 nov 24, 14:24:11 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 32
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Shaman King  (Megtekintve 90423 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Trunks
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #405 Dátum: 12 márc 30, 11:46:07 »

Lyserget én is bírom, de valahogy az anime mondanivalója az nem jött be  Hmm?
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #406 Dátum: 12 márc 30, 12:26:38 »

Az animében nem nagyon voltam oda Lysergért. Csak a kinézete tetszett Mosolyog A mangában sokkal jobb arc.
Horohoro meg Ren meg tényleg jó. Mosolyog Meg még Faust is. Nevet
Hogy érted Trunks?
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #407 Dátum: 12 márc 30, 12:42:54 »

Én az animében utáltam Lyserget. Fúú, kis hisztis, érzelgős karakter volt nekem mindig. >_<
Naplózva

Beatreex
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

"Én önmagamban egy fordított dimenzió vagyok."

« Válasz #408 Dátum: 12 márc 30, 18:12:02 »

Lyserget én se szerettem. A kis áruló >.<
A kedvenceim Yoh, Amidamaru, Horohoro és Ryu voltak. Az a haj... ikszdé

A mangát még nem olvastam, de tervbe van véve Mosolyog Feltételezem, máshogy fog végződni mint az anime, igaz?
Naplózva

"Az emberek könnyebben bocsátanak meg annak, aki téved, mint annak, akinek igaza van." Joanne Kathleen Rowling

"My dad always says be nice to the people on the way up because you’ll need them on the way down." Colin Morgan
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #409 Dátum: 12 márc 30, 18:28:17 »

Nagyon finoman fogalmaztál. Én szerettem az anime-t is, de a manga nagyon megverte, bár a vége nem túl kielégítő, de így sem rossz.

Az én kedvencem, Hao. Az elejétől a végéig önmaga maradt és persze az egyetlen karakter aki a manga végéig titokzatos tudott maradni.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #410 Dátum: 12 márc 30, 20:36:10 »

Lyserg animében egy hisztis kislány. Mangát nem olvastam végig, de bele-bele nézegettem azért ^^
Kedvencek: Ren 4ever xD de itt a legtöbb embert szeretem.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #411 Dátum: 12 márc 30, 22:18:21 »

Igaz heo, Hao (uhh ez az 1 betű Nevet) nálam is kedvenc még. Mosolyog (Hao hercegnő ikszdé)

A manga egy idő után teljesen más az anime, a vége is természetesen. Nálam is verte az animét, de sok baj volt azzal a mangával. smirksweat Szétszórtság többek között. Amúgy ha még kedvenc akkor ott van Matamune és Pascal Avaf (tök királyul nézett ki szerintem). :3
Ja meg ott van még Jun ő is jó fej. Mosolyog

Ui: Amúgy fura, hogy akik a mangát nem nézték Horohoro, stb neveket írnak. hmmm Nem szinkronosan láttátok? Én igen és nagyon tetszett, de ott mások a nevek. Én amíg nem kezdtem el olvasni a mangát nem is tudtam, hogy ilyen neveik vannak a szereplőknek. ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 30, 22:19:42 írta Ritli » Naplózva

-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #412 Dátum: 12 márc 30, 22:32:29 »

Eddig fel sem tűnt, de most, hogy megemlítetted, teljesen hasonlít. Nevet
A hercegnős dolgon egy olyan öt percet röhögtem, de az a ruha hozzá, ott felakadt a szemem. ikszdé

Avafnak melyik alakja tetszett? A szobros vagy az emberi?
Matamune nekem nagy talány volt. Nem értem, hogy végül is miért nem találkozott Haoval.   Gondolkozik

Az mekkora jelent volt egyébként amikor együtt fürödtek és Hao beoltotta Usuit, hogy elmondja a lány nevét akit szeret.
Mondjuk Kororo átváltozása nem kicsit meglepett, ahogy láttam Usui-kunt is. ikszdé
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #413 Dátum: 12 márc 30, 22:41:07 »

Én mangában azt bírtam, hogy Yohék, vagy kik fürdenek egy forrásnál, és Hao holt nyugodtan leül közéjük dumálni ikszdé
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #414 Dátum: 12 márc 30, 22:44:17 »

Én is arról a jelenetről beszélek. Hatalmas ahogyan olvas a fejükben. Nevet
Meg az a melegítő ruha, de még az is csillagos. ikszdé Ráadásul az a bolond Luchist direkt csak azért megy oda, hogy odavigye Haonak azt a ruhát. Nagyon tetszett az a fejezet.
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #415 Dátum: 12 márc 31, 09:19:58 »

Jaja pedig Hao hercegnőt még skype-on avának is beraktam de lehurrogott Mini meg Hiei. Szomorú

Avafnak egyértelműen a szobor formája. Nevet Az olyan édes és menő. :3 Emberként olyan semmilyen szerintem.

Jahh én se értem, hogy se Yoh-val, se Haoval nem találkozott Matamune... Szerintem ez is egy olyan dolog volt amire az írónak már nem volt ötlete meg ereje úgyhogy kimaradt... :/ Mondjuk sok más ilyen dolog van még.

Jahh meg amin még besírtam az Marco harci ruhája (Luchistról meg a pizsiről jutott eszembe) O______________o Hát bakker.... ikszdé
Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #416 Dátum: 12 márc 31, 10:16:52 »

Mert Luchist harci szerkója kicsit sem beteg. Tiszta Village People. ikszdé Ráadásul azok a kocsik, mint angyalok. Nevet

Szerintem mondjuk azért is lehet ilyen fura befejezése, mert az utolsó kötetet csak rajongói kérésre adták már ki. Buta Jump szerkesztők.

Én arra az Asakurára lennék kíváncsi aki 1000 éve győzte le Asahona-sant a viadal során.

Matamune szerintem vissza lett hozva. A 22 éves Yohon már nem látom a medvekarmokat, szóval lehetséges...
Naplózva

Hédi
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Tesco Gazdaságos Kage Bunshin

« Válasz #417 Dátum: 12 ápr 09, 21:08:18 »

nah jó elkel olvasnom a mangát xD angolul már megtaláltam de valaki nem tudja, hogy van esetlen magyarul is?
Naplózva

"Dissect me 'til my blood runs down into the drain
My bitter heart is pumping oil into my veins"
-------------------------------------------------------
::MAL::
::TUMBLR::
Drahaka
Akadémiai tanár
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #418 Dátum: 12 ápr 12, 16:47:12 »

most olvastam ki a mangát.JOBB mint az anime.
ÉÉS még mindig várom shaman king flowers folytatását.
Még valami,EZ AZT JELENTI AMIRE GONDOLOK?(SPOILER) http://www.mangareader.net/shaman-king-0/5/20
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 13, 19:23:25 írta Drahaka » Naplózva

A lehetetlen, IGENIS LEHETSÉGES!!!!
Egy mindenkiért,mindenki egyért!
In brightest day,in blackest night,no evil shall escape my sight.Let those,who worship evil's might,beware my power GREEN LANTERN'S LIGHT!!!
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #419 Dátum: 12 ápr 21, 23:37:59 »

Már 5 van? Ez tök jó, eddig csak az elsőt láttam Nevet Mégsem fogok ma normális időben lefeküdni.. (mondom ezt fél 1kor..)
Naplózva

Oldalak: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 32
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins