Dancsa
|
|
« Válasz #360 Dátum: 09 okt 18, 21:16:17 » |
|
Én azt utáltam benne(jetix), hogy a végét úgy vágták össze, mintha még lenne folytatás...
A japán is így végződik ha az Orákulum csengettyű megszólalására gondolsz.
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #361 Dátum: 09 okt 18, 21:43:38 » |
|
Ha jól emlékszem, akkor megszólal, és utánna morti elkezd beszélni, h ujra elkezdődött és a régi életünknek ismét várnia kell.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #362 Dátum: 09 okt 18, 21:47:06 » |
|
Már nem emlékszem megszólal-e vagy sem, de az biztos, hogy a Japán verzióban, nem az a zene volt, amit nagy események megtörténése előtt szokás bevágni, és nem vágták bele, a tizenvalahanyadik részből a végzet csillagának a felbukkanását sem...
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #363 Dátum: 09 okt 18, 21:57:12 » |
|
A zene a Tamashii Kasanete. (L) És komplettül más volt az egész. Mindjárt erőkelesem a DVD-t amire kiírtam és aztán még szerkeztem ezt.
--- Harag, ha arra gondolsz, hogy Opacho fölött elhúz a csillag, az benne van. bár lehet, hogy csak egy hullócsillag.
A japán tartalma:
A Japánban az utolsó rész végén, miután Yoh és Manta elválik, Manta még mond annyi, hogy "Vajon a Nagy Szellem mért vezette Yoh-kunt és a többieket a Szent földre? Akkor... Hao tényleg megszerezte a Nagy Szellemet? És mi történt Haóval? Egyikre se tudom a választ... " Innentől kezdve már nincs szöveg. Yoh hazasétál, meglátja Rent, Annát hogy főz, háztetőn Fausték, Manta suliban, (de nehéz morty helyet Mantát írniXD) Ryuu elégeti a kezét, Amidaru, Bason, Mosuke alkoholizálXD, Lyserg tanulva alszik, Chocholove banánXD, Tamára a két szelleme rányitja az ajtót miközben fürdik, Mikihisa melegszik a tűznél, Yomei, és Kino együtt van, csillag húz át az égen, Yoh ablakból bámul, Manta is, Fausték is nézik, Ryuuék is, Jocó, Lyserg... Jeanee, Marko feléptek valahol vagy mittomén, Lili5-ék virágot árulnakXD, Karim, Silva a vackaikat, Jeges csapat juhászkodnak, Családi vacsi Taoéknál, Ren, Yoh Annát bámuljaXD, Manta bemegy Yohékhoz, meglepődik Annán, csőőrrrrr (Oracle bell)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 18, 22:17:17 írta Dancsa »
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
JANOSHERCEG
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #364 Dátum: 09 nov 06, 19:55:07 » |
|
Van egyáltalán ennek animében folytatása,mert érdekelne mi történik mindezek után!
|
|
|
Naplózva
|
Ninja Missions : D/C - 10/10 B - 11/11 A - 12/13 S - 4/7 Shippuuden - 21/31 Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #365 Dátum: 09 nov 06, 22:01:27 » |
|
Nincs folytatása, legyőzik Zik-et (asszem igy hivják) és vége.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
milanbert
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
otaku-kun
|
|
« Válasz #366 Dátum: 09 nov 07, 06:22:01 » |
|
Indult egy uj saman king manga Shaman King - Flowers A Shaman King and Shaman King Kang Zeng Bang után játszódik 10 évvel és Hana történetét követi. Még csak 1 rész van fent onemangán de nekem tetszik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FujiwaaraMichiyo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Aisurando *O*
|
|
« Válasz #367 Dátum: 09 nov 19, 19:54:17 » |
|
Lyserg tanulva alszik Lyzerg stréééébeeeer meg hülye is. utálom.....
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 19, 19:55:22 írta FujiwaaraMichiyo »
|
Naplózva
|
/l 、 ( ゚ヮ 。7 ೨ -Ve~nyau! l、 ~ヽ じしf_, )ノ
|
|
|
shikamaru184
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #368 Dátum: 10 szep 08, 09:12:22 » |
|
Nekem meg ő az egyik kedvenc.
|
|
|
Naplózva
|
I wanna be the king of the pirates!^^
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #369 Dátum: 10 szep 29, 13:57:05 » |
|
A zene a Tamashii Kasanete. (L) És komplettül más volt az egész. Mindjárt erőkelesem a DVD-t amire kiírtam és aztán még szerkeztem ezt.
--- Harag, ha arra gondolsz, hogy Opacho fölött elhúz a csillag, az benne van. bár lehet, hogy csak egy hullócsillag.
A japán tartalma:
A Japánban az utolsó rész végén, miután Yoh és Manta elválik, Manta még mond annyi, hogy "Vajon a Nagy Szellem mért vezette Yoh-kunt és a többieket a Szent földre? Akkor... Hao tényleg megszerezte a Nagy Szellemet? És mi történt Haóval? Egyikre se tudom a választ... " Innentől kezdve már nincs szöveg. Yoh hazasétál, meglátja Rent, Annát hogy főz, háztetőn Fausték, Manta suliban, (de nehéz morty helyet Mantát írniXD) Ryuu elégeti a kezét, Amidaru, Bason, Mosuke alkoholizálXD, Lyserg tanulva alszik, Chocholove banánXD, Tamára a két szelleme rányitja az ajtót miközben fürdik, Mikihisa melegszik a tűznél, Yomei, és Kino együtt van, csillag húz át az égen, Yoh ablakból bámul, Manta is, Fausték is nézik, Ryuuék is, Jocó, Lyserg... Jeanee, Marko feléptek valahol vagy mittomén, Lili5-ék virágot árulnakXD, Karim, Silva a vackaikat, Jeges csapat juhászkodnak, Családi vacsi Taoéknál, Ren, Yoh Annát bámuljaXD, Manta bemegy Yohékhoz, meglepődik Annán, csőőrrrrr (Oracle bell)
Dancsa, ha ekkora rajongó vagy nem veszitek fel a fordítások közé? Még, ha az anime-t nem is, de a manga-t lehetne. Ha jól tudom azt még senki nem kezdte el.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #370 Dátum: 10 okt 08, 13:36:34 » |
|
Azt hiszem az egyetlen oldal ami a legtovább fordította az a mangazin és eddig 294-ig jutottak el, és ha jól tudom összesen 302 fejezetes. Így nincs sok hátra a végéből... Azaz ezen az oldalon úgy van hogy meg vannaka fejezetek 122-ig aztán szünet és elkezdték 287-től. Egyszer majd össze érnek a fejezetek... De a mangát én elolvastam még az onemangan, mikor még lehetett, azaz néha bele bele olvastam a fejezetekbe, főleg a végébe. Nagyon boldog lettem mikor végre vége lett. Az animet is nagyon szeretem, de sajnálom hogy így zárták le, és nem hagytak valamiféle kiskaput hogy folytassák, hátha valakit érdekel mi is történt még a történetben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #371 Dátum: 10 okt 08, 15:11:13 » |
|
én letöltöttem onemangárólXD amúgy mangafoxon fent van...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #372 Dátum: 10 okt 15, 15:28:40 » |
|
Meg az ourmanga-n is fent van, és el is lehet olvasni, úgy értem hogy engedélyezi, de persze angolul. ^.^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Főkapitâny
|
|
« Válasz #373 Dátum: 11 szep 25, 10:30:21 » |
|
November 10-én visszatért a Shaman king mangája egy rövid, 44 oldalas résszel, ami a bevezetője az új sztorinak. A Shaman King Part 2 jövő tavasszal startol a Shueisha's Jump szerint.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #374 Dátum: 11 szep 25, 14:25:23 » |
|
Jaj de szerettem régen ezt, amikor még ment a Jetixen. Csak aztán nem folytatták. De a nyáron elolvastam a manga utolsó pár fejezettét, hogy tudjam mi lett a vége. Úgy tűnik, hogy a Time Skip no Jutsu nagyon népszerű.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
|