Dancsa
|
|
« Válasz #345 Dátum: 09 aug 24, 15:02:18 » |
|
Nos, ha tudsz angolul én a http://mangatoshokan.com -ot ajánlom, csak ez lassú néha, vagy elvileg fent van a http://onemanga.com -on is ha jól értettem, te az anime után kezdted el olvasni a Kang Zeng Bangot, de elötte még egy csomó történt (arról nem is beszélve, hogy az anime se hű a mangához) Az a tuti, ha elkezded az első fejezettől és végigolvasod nó megkavarodás:D
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Riel---chan
Chuunin
Nem elérhető
Nyunyógumóhusivirágszál *-*
|
|
« Válasz #346 Dátum: 09 aug 26, 15:41:09 » |
|
Nah, ide még nem írtam, pedig ez egy nagyon jó anime/manga. Én még régebben kezdtem el ezt nézni jetixen magyarul. És most mikor elkezdtem olvasni a mangát... Hát szóval ezekkel a japán nevekkel kicsit furcsák, de megéri a mangát elolvasni, mert magyar animébe nagyon lerövidítették.
|
|
|
Naplózva
|
Unokanővérem : Kletta Szenszéém : Miroku Csapattársak : Marci1996 és pintermate Anyum:Shiro_Chidori
|
|
|
hinamori amu
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #347 Dátum: 09 aug 26, 17:16:18 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #348 Dátum: 09 aug 28, 15:39:53 » |
|
Folytatni tutti nem fogják mert a japánokat már nem érdekli.
|
|
|
Naplózva
|
\"Uchiha klán tagja vagyok\"
\"This is usually the part when people start screaming\"
deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
|
|
|
FujiwaaraMichiyo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Aisurando *O*
|
|
« Válasz #349 Dátum: 09 szep 01, 19:03:09 » |
|
Én naggyon szeretem FŐLEG Lenit! Most ő van a fejlécemen! Nézzétek inkább japánul, mert a jetixen a butÍtott verziója megy. Bár a szinkronhangok elég jók. Basonnek sztem tök ugyanolyan a hangja! De régi igazság hogy mindennek a japán szinkronja a legjobb
|
|
|
Naplózva
|
/l 、 ( ゚ヮ 。7 ೨ -Ve~nyau! l、 ~ヽ じしf_, )ノ
|
|
|
JANOSHERCEG
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #350 Dátum: 09 okt 10, 11:01:19 » |
|
Ezzel én is egyet értek,és jetixen elhangzanak néha elég értelmetlen mondatok is.
|
|
|
Naplózva
|
Ninja Missions : D/C - 10/10 B - 11/11 A - 12/13 S - 4/7 Shippuuden - 21/31 Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #351 Dátum: 09 okt 18, 11:06:41 » |
|
Ez az egyetlen olyan anime, aminek elég jó a magyar szinkronja Mangáját sajna nem olvastam A jetixen végig lement, vagy van folytatása neki?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #352 Dátum: 09 okt 18, 17:33:07 » |
|
Igen, végig leadta a Jetix.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #353 Dátum: 09 okt 18, 18:34:40 » |
|
PFFF Kár. Azt hittem, vagyis biztam benne h lesz folytatása, mert nem volt egy rossz anime.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #354 Dátum: 09 okt 18, 19:28:23 » |
|
Jó volt a jetixes?! Naggyávól annyira van csak cenzúrázva, mint a NarutoXDXD Jelenetek kihagyva, tök jó openingek lecserélve, Szövegek értelme komplettül átírva néhol. Mi ebben a jó? Maga a Shamanking jó anime. csak hát imádjuk a 4KIDS nevű amerikai céget (<---ők cseszik el) Az animéből van egy rész, amit nem adtak le. Mármint ilyen OVA vagy nem tudom. Még én se láttam, csak megvan.
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #355 Dátum: 09 okt 18, 19:43:07 » |
|
Korrekt Gondoltam h cenzurázva volt, jelenetek kihagyvas stb, de mindezek ellenére nem egy rossz anime. Valaki küldene nekem egy PÜ-t? Érdekelne honnan lehet leszedni ezt Eredetiben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #356 Dátum: 09 okt 18, 19:50:41 » |
|
Jó volt a jetixes?! Naggyávól annyira van csak cenzúrázva, mint a NarutoXDXD Jelenetek kihagyva, tök jó openingek lecserélve, Szövegek értelme komplettül átírva néhol. Mi ebben a jó?
Most miért mondod,az opening a magyarban is tök jó volt. xDD Igaz hogy ilyen összevágott dolog,de nekem tetszett,a hun zenéje szerintem isteni. Vagy csak én vagyok ferde hajlamú? XDD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 18, 20:16:38 írta con »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #357 Dátum: 09 okt 18, 20:11:09 » |
|
Jó, nem rossz... De a jap sokkal jobb. főleg a 64. rész végén. Jó kis Tamashii Kasanete zenét kivették, és teljesen új képeket vágtak össze oda. Rennigan, foggalmam sincs honnan töltöttem már le, de ha eszembe jut szólokXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #358 Dátum: 09 okt 18, 20:23:31 » |
|
Megjegyzem én a boxtorrents-ről szedtem. Én azt utáltam benne(jetix), hogy a végét úgy vágták össze, mintha még lenne folytatás... A zene, és az elejéről bevágott végzet csillagára gondolok itt például, de az átírt szöveg sem semmi...
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #359 Dátum: 09 okt 18, 20:37:05 » |
|
Megjegyzem: Köszönöm Épp emiatt gondoltam azt, h lesz folytatása.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|