Temari-san
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #270 Dátum: 08 júl 26, 09:35:04 » |
|
Egyébként, ez a Funbari no Uta olyan akarna lenni, mint a Narutonak a Shippuuden? Mert a wikin az áll hogy Yoh és Anna is 21 évesek már, szal ott is, mint a Shippuudenben már felnőttek (bár azért a 16 éves narus szereplők nem igazán nőttek még fel, de így is jó)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #271 Dátum: 08 júl 26, 11:47:01 » |
|
emm. ez durvaa. egyik? tobb is lesz? Amidamaru a másik. Temari-san: Neem ez kb ha jól tudom egy chapteres rész ami elmondja mi történt később.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #272 Dátum: 08 júl 26, 12:15:14 » |
|
de miért kellett Faustnak meghalnia? :'( őt nagyon komáltam :'( meg nem értem szegény Csokis McDonalds mért börtönben végezte :'( ennyi erővel szinte mindenki mehettett volna a zárdába..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Temari-san
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #274 Dátum: 08 júl 26, 12:26:49 » |
|
A Jetix leadta az összes Sámán Király részt, ami csak van. A japán részek is azzal végződtek, hogy félbeszakadt a verseny, és mindenki élte a mindennapi életét, amikor kb 2 hónap múlva megejelnt a Sámán Csillag, és ez jelezte, hogy folytatódik a küzdelem. De ezek után nincs több anime rész.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #275 Dátum: 08 júl 26, 12:29:45 » |
|
Mi most a mangáról beszélünk. Az anime az teljesen más (majdnem. ) Azért valjuk be őszintén, Faust számára nem jött rosszul a halál, elvégre is csak Elizához akart közelebb kerülni. Azt hiszem Faust vízbefullásos halált halt, bár nem vennék rá mérget. Meg végig megmaradt You mellett. Chocolave pedig egykor bandatag volt, nyilván a társai varrtak rá valamit. Nekem sem esett jól. Bírtam a srácot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Temari-san
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #277 Dátum: 08 júl 26, 12:52:54 » |
|
A ??? oldalon fent van szerintem, és akkor biztos magyar - ha szabad a linket - ... - - - Szerk. Akkor elküldöm PÜ-ben
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 26, 13:15:02 írta Temari-san »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #278 Dátum: 08 júl 26, 12:58:29 » |
|
Hát szerintem töröld ki a linket és küld el pü-ben nehogy büntit kapjál miattam Am megtaláltam az első 98 fejezete.Vagy van több is?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
acid
|
|
« Válasz #279 Dátum: 08 júl 26, 13:18:09 » |
|
285 rész van legalábbis angolul van annyi Chocolave pedig egykor bandatag volt, nyilván a társai varrtak rá valamit. Nekem sem esett jól. Bírtam a srácot. hajól emléxem azok a bandatagok meghaltak Méghozzá az a nagy robot v mi csinálta ki őket...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #280 Dátum: 08 júl 26, 13:25:01 » |
|
Komolyan, Én nem olvasoma mangát, így nem tudom. :'X Na, akkor fogalmam sincs. Majd tavasszal csak kiderül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tenten-chan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #281 Dátum: 08 aug 18, 21:01:40 » |
|
Bírtam a tegnapi részt kétszer is bedőltek annak,hogy: Medve!Istenem majd meg szakadtam a röhögéstől!Meg amikor egyszer (akkor is Yohék Seronáékkal vannak és ott a van a Sámántanács... ) és Trey mondja hogy: Nézd ezen még játék is van!(sztem)Rio meg:Nézd ezeket a menüket!
|
|
|
Naplózva
|
Én mások hibáiból tanulok. Sajátomból néha képtelen vagyok...
|
|
|
Nagy Ben
Akadémiai tanár
Nem elérhető
X''''DDDDDDDDDDDD
|
|
« Válasz #282 Dátum: 08 aug 21, 21:39:16 » |
|
Nem akarok tudatlannak tűnni, de ki az a Chocolave?
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
jennybaba
ANBU újonc
Nem elérhető
Szászke-kun fan :D
|
|
« Válasz #283 Dátum: 08 aug 21, 21:49:13 » |
|
Chocolove = Jocó (Jetix) nekem is elküldhetné vki PÜ ben a Shaman King manga letöltési helyét.. nekem ez volt az első animém és nagyon nagyon kedvelem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nagy Ben
Akadémiai tanár
Nem elérhető
X''''DDDDDDDDDDDD
|
|
« Válasz #284 Dátum: 08 aug 21, 22:08:24 » |
|
Tényleg kár Chocolove-ért, a 2. kedvencem volt.És szerintem a viccei sem voltak rosszak.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
|