Jaaku
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #450 Dátum: 07 nov 17, 11:46:09 » |
|
Két dolgot emelnék ki: 1. a beatsync szinte teljes hiánya...pedig a zene annyira adná magát... ;D 2. Én megértem hogy nem tudtál szerezni rawot, vagy softsubos mkvt, de legalább kitakarhatnád a fansubot, nagyon beletud pár angol felirat piszkítani a képbe.... Ha ezekre figyelsz nem lesz gond! Ritka: Végülis nem rossz, sőt, nekem személyszerint tetszene is, de nagyon bezavarnak a feliratok, és egyébb nonfiguratív alakzatok... Viszont, a vágások jók, és jeleneteket is a helyükön vannak. Jó lesz ez, csak következő alkalommal vagy keressél creditless op/endinget, vagy ne op/endből vágj.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 17, 11:47:11 írta Jaaku »
|
Naplózva
|
BLS
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #451 Dátum: 07 nov 17, 12:09:38 » |
|
Nos...a feliratok nagyrészt direkt hagytam benne Hogy olyan opening-szaga legyen A dalszövegeken gondolkoztam, de nemtom hogy vegyem ki őket, mert azok télleg nagyon zavaróak... jah és beavatnál, hogy pl ez a beatsync miben is áll? MEg úgy ezekbe a szakszövegekbe? xD Mert nagyon érdekelne a dolog...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 17, 12:13:04 írta Ritka »
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
|
Nihilus
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #453 Dátum: 07 nov 17, 13:19:11 » |
|
http://www.youtube.com/watch?v=nU2kvCmfH0M Fullmetal Alchemist - From the Ashes...legjobb AMV amit valaha kreáltak!Komolyan!Átírja az egész sztorit,Ed nem bírta pánzélba zárni Al-t.Alternatív sztorit elmesélő AMV,tovább nem tudom taglalni,aki VÉGIG látta az FMA-t,nézze meg! http://www.youtube.com/watch?v=JEPpdNQ7CsE Másik kedvenc FMA AMV-m,mindenki nézze meg,kitűnő kedvcsináló!(Yea-Yea-Yea-ah!Yeah,Yeah,ALWayS HaRdCoRE!XD)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #454 Dátum: 07 nov 17, 13:53:55 » |
|
Noh...akik jó AMV-kre vágynak, azoknak ajánlom youtube-on Rubix89 profilját...eszméletlen, hogy mit csinál az az ember Kedvcsinálóként: az ő nevéhez fűződik a Naruto 300 és aNaruto Hell is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakashi_hatake16
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #455 Dátum: 07 nov 17, 22:08:33 » |
|
Két dolgot emelnék ki: 1. a beatsync szinte teljes hiánya...pedig a zene annyira adná magát... Vigyor 2. Én megértem hogy nem tudtál szerezni rawot, vagy softsubos mkvt, de legalább kitakarhatnád a fansubot, nagyon beletud pár angol felirat piszkítani a képbe....
Jaaku!!! Elmondanád érthetőbbgen is? :-[ :-[ mi a rák az a beatsync?
|
|
|
Naplózva
|
"Csapatmunka!"
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #456 Dátum: 07 nov 18, 22:46:15 » |
|
Eldöntöttem, hogy nem jelentkezem a versenyre, nagyon kevés vagyok hozzá, a videóim meg még a közelében sincsenek...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #457 Dátum: 07 nov 19, 02:30:59 » |
|
Ugyan, lesznek kezdő AMV-sek is a versenyen
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #458 Dátum: 07 nov 19, 13:19:53 » |
|
Most már úgyis mindegy...megaztán, jobb lesz ez így...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #459 Dátum: 07 nov 19, 13:33:14 » |
|
Ritka ne izgulj te egy naon király AMV készítő vagy.Jók az AMV-id főleg a Sasuke és Naruto.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #460 Dátum: 07 nov 19, 14:15:04 » |
|
Köszönöm, de még nagyon kezdő vok, úgy éreztem/érzem még bven nem vagyok ott szintben egy versenyhez...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #461 Dátum: 07 nov 20, 18:16:59 » |
|
Egy eszméletlen jó AMV...nem, nem hivatalos trailer, de én eleinte azt hittem... http://youtube.com/watch?v=HaOpCMfzh0k&feature=relatedMINDENKI NÉZZE MEG! Ez vmi olyasmi, amit nem lát az ember minden nap...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 20, 21:16:09 írta Ritka »
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #462 Dátum: 07 nov 21, 22:03:11 » |
|
Áh, ezt én is ismerem! És tényleg rohadt jó... mintha egy igazi trailert nézne az ember, én is csak azt mondhatom, mindenki nézze meg, mert nagyon is érdemes!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nihilus
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #463 Dátum: 07 nov 22, 19:34:12 » |
|
Új kedvenc AMV a frontvonalon! http://www.youtube.com/watch?v=ZZUEv088eWEDBZ vs. Naruto...Rock Lee vs. Vegeta,SSJSakura rulez
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 22, 19:36:24 írta Nihilus »
|
Naplózva
|
|
|
|
Luya-chan
Vendég
|
|
« Válasz #464 Dátum: 07 nov 22, 20:33:41 » |
|
Ez vmi olyasmi, amit nem lát az ember minden nap...
Ez...ez.. :nem talál szavakat: :megpróbálja: zseniális überkirály hiperszuper nagyonjóó!! :ohh:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|