Rina
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #420 Dátum: 07 nov 06, 20:46:52 » |
|
Nem az enyém!!!!!!!!!!!!! Erős idegzetüeknek ajánlom. http://www.videoplayer.hu/videos/play/108139
|
|
|
Naplózva
|
Az emberek döntései a kulcs a boldogság kapujához!\\\"
\\\"Küzdj hogy, mind elérd a céljaid\\\"
|
|
|
Csiszi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Bíra
|
|
« Válasz #421 Dátum: 07 nov 06, 20:50:42 » |
|
Még szerencses..mert kaptál volna oan szidást tőlem..én legalábbis snem bírom ezt a minőségilegg alulmaradt állóképes "interjúkat"......
|
|
|
Naplózva
|
Szivem Rina (L)
|
|
|
Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #422 Dátum: 07 nov 06, 20:54:40 » |
|
Nem bírtam végignézni!! :leüt: Hát ha az ember készít egy ilyet, biztos nem dicsekedne el vele. : Sasori alatt a felirat: Que hiciste Deidara fanoknak nem ajánlom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csiszi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Bíra
|
|
« Válasz #423 Dátum: 07 nov 06, 20:59:48 » |
|
Mivel sokan faggatnak msn-en hogy mit hogyan minek mivan --szeretném ha ide vándorolna át a Vegas help mint a naplózott beszélgetésekbeXd nem amúgy csak aszt szeretném mondani hogy bárki írhat msn-en vagy ide ha bármi problmája van..szivesen fogadom és segítek neki.....ha nem érkezik 15 percen belül hsz akkor asszem írom az 1. magyarázást amit sokan nem értenek(hogyan kell 1 szereplőtt kiemelni és berakni 1 másik videó sávba).....Nemsoká közétewszem a 1. Sony Vegas 7.0 Faq------os doc-om ha nincs senkinek kifogása
|
|
|
Naplózva
|
Szivem Rina (L)
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #424 Dátum: 07 nov 06, 21:01:52 » |
|
váááh...ez a Sasoris...nagyon...hm...szánalmas...hogy meri Deidarát?-.-" http://www.videoplayer.hu/videos/play/105154ez rosszabb...feljelenthetem ezt a kazekage nbevű felhazsnálót?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 06, 21:12:55 írta Ben Tennyson »
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #425 Dátum: 07 nov 06, 21:27:38 » |
|
Asszem kiégett a fülem, márha ez lehetséges... szeretem a narutós hülyeségeket, de ez már kritikán aluli 8)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #426 Dátum: 07 nov 06, 21:34:11 » |
|
hmm.. ezt annak ajánlom aki kíváncsi arra h hogy is néz ki az ha valakik tudnak bringázni.. nem animéhez kapcsolódik de attól jó kis zenés vidi .. naés persze én csináltam http://www.youtube.com/watch?v=vYeOPnNfXnc..hmm a sokat említett Sasori-s vidit meg inkább oda komentáltam.. xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 06, 21:34:44 írta Adachi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #427 Dátum: 07 nov 06, 21:44:31 » |
|
"Megszereztem" az Ulead Video Studio 10 Pro-t, Hétvégén elkezdem a ZabuHaku AMV-met. Zanzibár zenére!.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naruto005
ANBU újonc
Nem elérhető
BANKAI!!!
|
|
« Válasz #428 Dátum: 07 nov 06, 21:47:33 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #429 Dátum: 07 nov 06, 21:49:50 » |
|
"Megszereztem" az Ulead Video Studio 10 Pro-t, Hétvégén elkezdem a ZabuHaku AMV-met. Zanzibár zenére!.
Nagyszerű, már várjuk (külön plusz pont Hugi a Zanzibár, sztem tökjó együttes )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fantos
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #430 Dátum: 07 nov 06, 23:14:03 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #431 Dátum: 07 nov 08, 17:32:52 » |
|
Mivel sokan faggatnak msn-en hogy mit hogyan minek mivan --szeretném ha ide vándorolna át a Vegas help mint a naplózott beszélgetésekbeXd nem amúgy csak aszt szeretném mondani hogy bárki írhat msn-en vagy ide ha bármi problmája van..szivesen fogadom és segítek neki.....ha nem érkezik 15 percen belül hsz akkor asszem írom az 1. magyarázást amit sokan nem értenek(hogyan kell 1 szereplőtt kiemelni és berakni 1 másik videó sávba).....Nemsoká közétewszem a 1. Sony Vegas 7.0 Faq------os doc-om ha nincs senkinek kifogása
Sztem senkinek nincs, sőt mi több, én kifejezetten kérném És akkor kzlöd velünk, hogy a fent említett példát hogyan is kell megejteni?
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Csiszi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Bíra
|
|
« Válasz #432 Dátum: 07 nov 08, 19:46:27 » |
|
Csiszi Vegas Gyik-ja ( ) 4.pont kérés:"-hogy lehet egy beszélő arcot az éppen futó videón megjeleníteni" Válasz:-Adott két videósáv,egymás fölött vannak..ezek között a felsőnek kell lennie annak a személynek aki "beszélni" fog.Az említett videósávon jobb kattintás ,és kiválasztjuk a Pan/Crop akciót.ott pedig a Mask opciót használva elérjuk a hatást.(lehet framenként kell majd kivágni az adott arcot, ami nem lesz rövid és szórakoztató,de minőségér szenvedni kell) Hát egyenlőre ennyit...kérdés???(Remélem érthetően elmagyaráztam :-X)
|
|
|
Naplózva
|
Szivem Rina (L)
|
|
|
naruto005
ANBU újonc
Nem elérhető
BANKAI!!!
|
|
« Válasz #433 Dátum: 07 nov 08, 23:06:58 » |
|
ahogy igértem elkészitettem az amv versenyre a világ legrosszabb amv-ét ( véleményt kérek) http://youtube.com/watch?v=lv0Q7NZCglY
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #434 Dátum: 07 nov 08, 23:22:04 » |
|
Ó, nem is olyan rossz, láttam már rosszabbat is Egész jó, a zene is. Esetleg egy kicsit jobban a zenéhez lehetett volna illeszteni a jelentek váltását... Csak az a kérdés melyik kategóriába nevezed? Akció vagy Poén?
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
|