Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #195 Dátum: 07 aug 11, 12:52:58 » |
|
2 within temptationos amvm van eddig xD köszi a tippet megnézem majd kazama
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nihilus
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #196 Dátum: 07 aug 11, 13:09:01 » |
|
Seed,használd a Linkin Park-In pieces-t
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Itachi.takuta
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Ulquiorra Forever!
|
|
« Válasz #197 Dátum: 07 aug 11, 13:20:56 » |
|
Linkin Park egy nagyon változatos zene, tele ordibálásokkal, néha nyugodtam részekkel. De az In Pieces nem olyan pörgős, sztem. A Given Up az pörgősebb. de abba nincs túl sok lassabb rész. Én a Faint-et és a Numb-ot bírom. Sztem legyen Faint Toxic Linkin Park vs Britney Spears. Bár az se olyan... na mindegy. Nihlus: In pieces-el én nakarok egy narusasu shippuudenes Amv-t csinálni . Csak elöbb rá kell jönnöm, hogyan kell AMV-t csinálni és kell szereznem egy progit hozzá 8) :-X
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #198 Dátum: 07 aug 11, 14:43:11 » |
|
Csak elöbb rá kell jönnöm, hogyan kell AMV-t csinálni és kell szereznem egy progit hozzá 8) :-X
Jelenetek kivágása, összeillesztése, zene alátevése. és kell szereznem egy progit hozzá 8) :-X
Windows Movie Maker
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #199 Dátum: 07 aug 11, 14:51:08 » |
|
Noh...nekem van egy Sum41 számom, ami pörgős és belassul néha...mindjárt megkeresem... meg is van...We're All to Blame
Jah és nem csak visszaemlékezésekből fog az majd állni (már az én AMV-m), csak ott vannak általában az érzelmes részek...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 11, 15:13:40 írta Ritka »
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #200 Dátum: 07 aug 11, 16:08:27 » |
|
na tervbe van véve még 1 amv ez eléggé pörgős lesz, és valószínüleg a linkin park - numbra fog menni csak előbb a sanninost is megcsinálom ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Itachi.takuta
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Ulquiorra Forever!
|
|
« Válasz #201 Dátum: 07 aug 11, 16:24:17 » |
|
és kell szereznem egy progit hozzá 8) :-X
Windows Movie Maker Ez idáig oké, csak hát nekem nincs olyanom. : :-X Különben: sok sikert az AMV-hez!!
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #202 Dátum: 07 aug 11, 17:02:25 » |
|
Dehát a Movie Maker az alap progi: :o
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Itachi.takuta
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Ulquiorra Forever!
|
|
« Válasz #203 Dátum: 07 aug 11, 17:34:11 » |
|
... Várj egy percet, mindjárt utána nézek... 8) Nincs. Beyrtam a keresőbe és nem tatlált. :o Hupsz! Movie Makker-t írtam be, most már ki dobott egy csomó dolgot! THX! (és ez most akkor nem off, mert az AMV-mhez kell, nem?)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Skizoh
Vendég
|
|
« Válasz #204 Dátum: 07 aug 11, 21:34:44 » |
|
Még múltkor lett be küldve ennek az AMV-nek a befejezetlen változata : http://www.youtube.com/watch?v=w8EEMZXofKQ csak szólok, hogy be lett fejezve... teljesen bele szerettem ebbe az AMV-be...(és most, hogy utána néztem az eggyütesbe is bele szerettem, pedig azt hittem, hogy nem nekem való)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #205 Dátum: 07 aug 11, 21:48:48 » |
|
Hát nemtom...ha jó is az együttes, nem emiatt a számuk miatt fogom megszeretni őket De az AMV télleg nagyon jó
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Skizoh
Vendég
|
|
« Válasz #206 Dátum: 07 aug 11, 21:50:49 » |
|
csak tudnám, hogy a fenébe csinálta meg , hogy így kivágta a karaktereket? Vagy iszonyú nagy türelme van és képkockánként vagdosta ki vagy valami nagyon speckós programmal amit nem ismerek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #207 Dátum: 07 aug 11, 22:35:54 » |
|
Váh, köszi Skizoh h beraktad, nagyon kiráály! :jupije: Jah, vannak akiknek van ien kircsi progijuk gondolom, és azzal tudnak ilyen jókat csinálni, de gondolom h menyi türelem kell hozzá. Meg persze idő is, mert láthattuk h mikor volt belinkelve a Beta változat és mostanra lett csak meg az egész, de nagyon szuper munka, bedobta magát a szívembe az Akatsukis vidik közül. :banan:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Skizoh
Vendég
|
|
« Válasz #208 Dátum: 07 aug 11, 23:31:01 » |
|
Nekem most ez a number ván! csinált még pluszba egy kis AMV... http://www.youtube.com/watch?v=2-MLnJybB1E Tell me what you want ? *gasp* 3 hét kell egy ilyenhez... :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #209 Dátum: 07 aug 12, 16:29:19 » |
|
Mielőtt Nihilus belinkelné azelőtt Én linkelem be az Ő AMV-jét http://www.youtube.com/watch?v=qVPGslQWz_o14 éven aluliak csak zene nélkül nézzék
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 12, 16:38:47 írta Pettinho »
|
Naplózva
|
|
|
|
|