|
Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1111 Dátum: 08 aug 25, 18:21:59 » |
|
Ez a népmese nagyon bejött, hihetelenül jóóó! Grat annak aki kitalálta és megcsinálta
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #1112 Dátum: 08 aug 25, 18:24:39 » |
|
Jujj Xiia én meghaltam :'D ez naon kemény D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mystyk
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1113 Dátum: 08 aug 25, 18:55:47 » |
|
szval akció amv-t akarsz csinálni??? és az animét tudod már?? úgy könnyebb.... igen tudom naruto,vagy bleach megint naruto meg bleach??? tudod azokkal csak az a baj hogy már youtube sz*arhatná olyan sok van belőlük, de te tudod, am hát nemtom válassz egy jó akciót, én nem akarom elmondani én mire fogom, de az előadót elmondom Rise against, de ezen kívül van sok más is, sum41,reflected, meg még egy csomó más =) majd megtalálod a megfelelőt, de remélem nem azt választod ki amit én.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel1992
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
koronás udvari csimpokomon mester
|
|
« Válasz #1114 Dátum: 08 aug 25, 19:51:34 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mystyk
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1115 Dátum: 08 aug 25, 20:21:27 » |
|
örülök hogy segítettem, de én ezzel nem sokat mondtam...... hú most majdnem mondtam valamit.... azt hittem te is AMV-t akarsz csinálni de rise against az nagyon jó nah jü csak pár számot szeretek de azokat nagyon asszem..... de ez már OFF sorry
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hitsugaya
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1116 Dátum: 08 aug 26, 09:19:20 » |
|
megint naruto meg bleach??? tudod azokkal csak az a baj hogy már youtube sz*arhatná olyan sok van belőlük, de te tudod, am hát nemtom válassz egy jó akciót, én nem akarom elmondani én mire fogom, de az előadót elmondom Rise against, de ezen kívül van sok más is, sum41,reflected, meg még egy csomó más =) majd megtalálod a megfelelőt, de remélem nem azt választod ki amit én..... kösz az előadot bár most hogy mondod tényleg elég uncsi már a bleach meg a naruto annyi AMV van már belőle
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Uchiha Sasuke-sama
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Sasuke azért is "jó"
|
|
« Válasz #1117 Dátum: 08 aug 26, 09:39:46 » |
|
Na ez nekem betett. Ez nagyon lefárasztott. Nem zenei AMV, de meg kell néznetek. Garantálta röhögés. --------> http://www.youtube.com/watch?v=waFoEJ6OxhI
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak, ezért a moderátor (Aes Sedai) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Mystyk
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1118 Dátum: 08 aug 26, 12:59:36 » |
|
kösz az előadot bár most hogy mondod tényleg elég uncsi már a bleach meg a naruto annyi AMV van már belőle nincs mit =) ha ezt az előadót választod akkor megdobhatnál egy PÜ-vel hogy ne ugyanarra csináljuk =) nah, hogy ne unatkozzatok =) http://www.youtube.com/watch?v=qc3Zzvp5EDc ---> hát ebben elég sok hiba van szerintem ,de azért nem rossz, bár ha ezt most Máté vagy Ritka látná meggyilkolnának.... http://www.youtube.com/watch?v=TbUF2CZ74sc már lehet hogy egyszer belinkeltem de mind1.....
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 27, 10:31:40 írta Mystyk »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Uchiha Sasuke-sama
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Sasuke azért is "jó"
|
|
« Válasz #1120 Dátum: 08 aug 27, 08:20:53 » |
|
Jó kis AMV csak hiányoltam benne a a vágásokat, de az nagyon tettszett mikor a mascka szája mozgott a zenére.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak, ezért a moderátor (Aes Sedai) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Hitsugaya
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1121 Dátum: 08 aug 27, 10:07:59 » |
|
kösz hát igen még van benne egy kis hiba végülis ez az első AMV -m
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 27, 10:21:23 írta Hitsugaya »
|
Naplózva
|
|
|
|
Mystyk
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1122 Dátum: 08 aug 27, 10:46:41 » |
|
hát igen, sűrűbben kellett volna vágni, és az elején lehett volna gyorsabb mert ugye a zene is gyors, a másik ugyebár felirat.....off lip, sokszor van benne hogy csak úgy üresen tátognak vagy ha nem üresen akkor nem jól.....a vége fele mondjuk úgy láttam kezdesz belejönni, talán többet vágtál, vagy csak az hogy gyors zenére a jelentek illettek, de hát első videó =) alakul ez =)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1123 Dátum: 08 aug 27, 18:50:24 » |
|
Találtam egy számomra nagyon jó AMV-t, nekem nagyon tetszik http://www.youtube.com/watch?v=tv_ZmrLsNYM
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 27, 18:51:07 írta -Itachi- »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető