Mystyk
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1080 Dátum: 08 aug 19, 09:27:07 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yaonel
Gennin
Nem elérhető
Gaara 4ever :P
|
|
« Válasz #1081 Dátum: 08 aug 19, 10:39:44 » |
|
Naruto amv : pfff nagy P vel ... ha nem ugyanennek a számnak a projectjén gondolkottam volna 2 hónapig még teccene is az anime választás borzalmas az effectek értelmetlenek robbanékonyság/élvezhetőség elég suta lyrics néhol ok de az kevés ez nálam még jóindulattal is csak : 1,5/5 Soul Eater nem nem és nem ... ez szinte detto ua mint az előző ezt a projectet megis fogom csinálni de ezen azóta agyalok amióta elkeztem amvzni . azok a textek az amvben borzalmasak hát istenem ez a szám csak dráma lehet igyviszont elég elcseszett egy amv lett :S Hiába van szépen kivitelezve az animeválasztás megin szar ... hát istenem h lehet azon mosolyogni h minnyár meghalsz ? ... vhááhh YT feketebárányai Lyrics - 1000 hiába jó 5 helyen ... A refrénre vmi ütős kellett volna ez igy kevés szintén csak a jóindulatom tornássza fel az értéket : 2/5 Lets just be SUPER CUTE GIRLS! : A zene vmi ritkaszar xD és ezt nevedd a szivedre ritka nem neked szol ^^ de ez max az énbajom iet nempontozokle viszont néhol azok az értelmes vágások mint pl amikor ugat egyet a kutya .. xD azok nagyon bejöttek Lyricset nemtok pontozni viszont animéből volt kedvemre való az effectek se voltak rosszak ezigy 3-3,5/5
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 19, 10:50:07 írta Yaonel »
|
Naplózva
|
"Te sem vagy kivétel kistáska !"
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1082 Dátum: 08 aug 19, 11:00:21 » |
|
Nem, még csak eszembe se jutott magamra venni a dolgot Máté AMV mévsz lelkeknek...jelenleg az egyik legnagyobb favom: http://www.youtube.com/watch?v=0RScgLXEVmcNaruto amv: pontosan, ahogy Máté is mondta, az effektek nagy része értelmetlen, a villlogás baromira irritáló, a végére már kifolyik az ember szeme...Még egy divat amv S.E.: eredetiség...többet nem is kéne mondani. Itt talán nem volt annyi fölösleges effektből, de azért akadt
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 19, 11:09:30 írta Ritka »
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Yaonel
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1083 Dátum: 08 aug 19, 11:03:35 » |
|
Addigjó Hát ez a Rems tiszta olyan stílus mint az Aurgia ink nyugtató hatású amv . Mien kár h én meg pörögni/tombolni szeretek Hiába kurvajók ezek az amvk nembirják igy elnyerni a teccésem ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fuji-kun
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1084 Dátum: 08 aug 19, 12:14:31 » |
|
izé belinkelhetem az egyik amv-m ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mystyk
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1085 Dátum: 08 aug 19, 12:37:27 » |
|
Nem, nem linkelheted be mert megeszünk!! csak vicceltem, persze hogy belinkelheted, de legközelebb ne kérdezd meg..... Addigjó Hát ez a Rems tiszta olyan stílus mint az Aurgia ink nyugtató hatású amv . Mien kár h én meg pörögni/tombolni szeretek Hiába ****jók ezek az amvk nembirják igy elnyerni a teccésem ^^ Hát egyetértek, szerintem ez nem megnyugtató, hanem elvont, elég érdekes.....^^" engem az a hullámzás is zavart, de ez van.... http://www.youtube.com/watch?v=QhZhKHUBuB8&feature=relatedEnnyi erővel már miért nem linkeljük be a FoolyCooly által feltöltött amvorg-ról szedett videókat? de most már megtanultam, többször nem linkelek "olyan" amv-ket..... gonoszak vagytok, összefogtatok ellenem....xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 19, 12:38:13 írta Mystyk »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1086 Dátum: 08 aug 19, 12:52:07 » |
|
Addigjó Hát ez a Rems tiszta olyan stílus mint az Aurgia ink nyugtató hatású amv . Mien kár h én meg pörögni/tombolni szeretek Hiába ****jók ezek az amvk nembirják igy elnyerni a teccésem ^^ Hmm...ezzel nem teljesen értek egyet...az Aurgia-nál ez sokkal elvontabb, sokkal elgondolkodtatóbb (legalábbis sztem) de a nyugtató hatás az cáfolhatatlan Hmm...nekem meg ez a videó nem jön be annyira Azt hiszem ilyen tekintetben nálam Jaaku Random Mindfuck-ja volt ahatár Heni, még szép, hogy összefogtunk és mint látod a túlerő mindig győz FoolyCooly videóitmeg persze, hogy belinkeljük, nem is így hármunknak, de gyanítom, hogy jópáran nem ismerik őket...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 19, 12:54:16 írta Ritka »
|
Naplózva
|
|
|
|
Fuji-kun
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1087 Dátum: 08 aug 19, 12:55:59 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1088 Dátum: 08 aug 19, 14:01:33 » |
|
Hát...többet vágj és ritmusra Mert láttam, nem reménytelen ez, ritmusérzéked az van...szal mindenképp ritmusra vágj. Néztem egy másik videód, az is ugyanezt a "témát" dolgozza fel...lehetnél kicsit változatosabb A képarány változásnak vélja nem volt sztem, így zavaró volt az is... De pozitívum, hogy sub nélkül dolgozol
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mystyk
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1089 Dátum: 08 aug 19, 14:03:41 » |
|
Egyetértek Ritkával =) meg szerintem sok volt a flash is, és olyan helyekre is raktál, ahol nem volt túl sok értelme, de ritka már mindent elmondott =) hát hajrá =)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fuji-kun
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1090 Dátum: 08 aug 19, 14:04:47 » |
|
hát köszi a kritikát mostanában nem csinálokamv-t mert nincs zeném pedig jó lenne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1091 Dátum: 08 aug 19, 15:31:22 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1093 Dátum: 08 aug 19, 19:03:36 » |
|
Soul dier...lyricset hiányoltam nagyon...A végét meg egyszerűen nem értem. Nekem nem passzol, de attól még szép... Carubuano: a séma kvázi uaz, amit én küldtem, de ha az nem is, az eszközök mindenképp...innentől pedig ízlés kérdése a dolog... Det-Chan-é is igen jóra siekredett... Hit the Floor: no comment, ami jó az jó Heni amv-je: nem mondom, hogy rossz. De ugyanaz a helyzet, mint a többi videójával: beírom a keresőbe, hogy Naruto AMv és kidob vagy 200 ilyen típusú amv-t... Egy nem rossz trailer: http://www.youtube.com/watch?v=w6OOHhwlKKY
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 19, 19:04:44 írta Ritka »
|
Naplózva
|
|
|
|
Yaonel
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1094 Dátum: 08 aug 19, 19:13:50 » |
|
Hehe . Trailer ? énis azt csinálok conra csakhát a lustaságom miatt a zene és a beszéd kombináció elég kevésre sikerült de majd a végleges részén majd ti meggyalázzátok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|