Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1035 Dátum: 08 aug 06, 18:11:25 » |
|
T udom, lattam is az eredetit regebben, de akk inkabb a Narus/at linkeltem, be... am as szem nem min,degyik olyam, amit linkeltem. (sorry. hg igy irok csak macskam emm tuzel es elvezkedik hat mostmar a nyomtaton.xD-.-)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 06, 18:19:14 írta starfruit »
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel1992
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
koronás udvari csimpokomon mester
|
|
« Válasz #1036 Dátum: 08 aug 06, 18:15:12 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #1037 Dátum: 08 aug 06, 18:20:14 » |
|
Nem szeretem a DB-t, de ez a videó komolyXD Érdemes még megnézni az alkotó többi melóját is, szerette DB-t és Gálvölgyit összepárosítaniXD Nem láttam még a Suzumiya Haruhi-t, talán 2-3 részt, de ez az AMV tetszett, valami 3 díjat is nyertXD Enyhe BL utalás, de poénosan http://www.youtube.com/watch?v=yHy4n3RWqjkValamint egy AMV a Premonition Studios-tól, akit nagyon szeressünk, mert irtó jó AMV-ket csinál http://www.youtube.com/watch?v=mfL_J9vxMZs
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1038 Dátum: 08 aug 07, 08:50:25 » |
|
Ez egy hatalmas video nagyon királyajánlom mindenkine a többi videóját is, asszem a gaara-s már volt is ha ez is már lett volna akkor elnézést
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1039 Dátum: 08 aug 07, 13:20:16 » |
|
OMG AMV-sek van uj for you people AMV 2 is én ezt eddig mé nem vettem észre ? ... http://www.youtube.com/watch?v=-ezFyMNpea8&feature=rec-fresh eccer http://www.youtube.com/watch?v=FnBii_fiuoM&feature=rec-fresh kéccer Még mindig elképesztö ez a TheEditor ForYouPeople.... hihetetlen .
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1041 Dátum: 08 aug 07, 17:44:32 » |
|
Igen ForYouPeople egy hihetetlen ember. Nincs olyan AMV-je ami nem lenne állati. Nekem speciel a Gaaras tetszett a legjobban Biztos hosszú, hosszú órákon át csinálja az AMV-it (bár szerintem mindenki )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #1042 Dátum: 08 aug 07, 21:05:32 » |
|
TheEditor tényleg nagyon jó, ehhez nem fér kétség A Broken Handed-et láttam már (alap, h benne van youtube kedvencekben^^), de akkor most a Sakurásat is ideje lesz megnézni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1043 Dátum: 08 aug 07, 21:10:00 » |
|
OFF: Moonie most olvasom a connected (?) ficedet. Nagyonjooo. ON: Ma neztem meg oket, es tenyleg nagyon jok. a Pretty Fly is.xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1044 Dátum: 08 aug 08, 14:53:03 » |
|
Igen ForYouPeople egy hihetetlen ember. Nincs olyan AMV-je ami nem lenne állati. Nekem speciel a Gaaras tetszett a legjobban Biztos hosszú, hosszú órákon át csinálja az AMV-it (bár szerintem mindenki ) Nem orak hanem napok söt talan több mint 1 honap... mstomar en is raaltam ho ha megunom nem összebaszom abbahagyom elkezdek 1 masikat es majd folytatom .... ÖÖ a kezdö amv-s srac, ajanlom figyelmedbe a régi jo zsolti a békás amv-jet haveromnak. A többibe nincs anynira hüde sok kivetni valmo tekintettel arra ho kezdö vagy, enm tudom hanyadik amv-d de még sokat kell gyakorolnod pl a fansubot sehol nem veszed ki a szajmozgas összevissza megy a beat pedig csak 1 va 2 helyen passzolt, de kezdetnek jo... probalj meg inkabb 1 szambol vagni de azt végig.
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Natsu
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1045 Dátum: 08 aug 08, 16:23:14 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sun9us
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1046 Dátum: 08 aug 08, 20:35:03 » |
|
Igen ForYouPeople egy hihetetlen ember. Nincs olyan AMV-je ami nem lenne állati. Nekem speciel a Gaaras tetszett a legjobban Biztos hosszú, hosszú órákon át csinálja az AMV-it (bár szerintem mindenki ) Nekem is a kedvenc AMV gyárosom. Viszont nekem a kedvencem a DIG és a DEMON project! Régebben asszem linkeltem de ha nem bánjátok linkelem még 1 szer . http://www.youtube.com/watch?v=WeUHi4d6QSEhttp://www.youtube.com/watch?v=8uLhdNV_m0k&feature=related
|
|
|
Naplózva
|
Az élet szar játék de a grafikája ottvan........ Az élet szar játék kerüld a game over-t! Az élet szar játék ne hagyd hogy bannoljanak......
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1047 Dátum: 08 aug 08, 21:27:54 » |
|
Izé... Mivel azt nem a breki főnök énekli hanem róla éneklik nem értem miért kéne stimmelnie? Nem ő énekel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1048 Dátum: 08 aug 08, 23:09:15 » |
|
Mert az alapvetö hibak közé sorolando... nah joh.. en csak segiteni akartam.. de mind1.. ne higyj nekem.. kerdezz meg mas amv készitöt akkor..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1049 Dátum: 08 aug 09, 10:37:37 » |
|
Es van olyan resz amikor a szoveggel mozog a szaja, van amikor nem... Akk legalabb a szaja nem mozogna.. x'D goomen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|