Ha már vki ilyet csinál, legalább a ritmusérzéke lehetne jó...a risza nem jön ki rendesen...
No a videókról:
kernel linkelt még pár oldallal ezelőtt egy nagyobb adagot:
Jók az akcióvidik, csak már unom a "keménygyerek" érzést...a líraibb darab meg nem volt jó a maga nemében, többet is ki lehetett volna hozni belőle...
a párbajról annyit, hogy őszintén szólva egyik sem tetszett, nyilván Henié a jobb, de én kikészültem a számtól. Sok amv-t láttam már, ami tertszett az épp nem kedvelt szám ellenére, de ez sok volt...
Heni csokra:
Higurashi: belepofáznak a gitárba...és még a hangulathoz sem illik...innentől nem nagyon néztem tovább, sry
Bleach: télleg nagyon jó ötlet,a Kelly Clarkson dal, csak nem ártana érteni a szöveget is...a dal nem erről szól, de elment így is
Narutos: na ez már sokkal inkább jó így,lyrics szempontból, viszont itt szerkesztésileg voltak gondjaim...
Higurashis: nagyon szép, összességében semmi panasz nem lehet rá, kicsit zavar, hogy nem értem a szöveget, de túl lehet lépni rajta
utolsó: olyan limonádé amv...egyszer megnézem, oszt' jóvan...
ForYouPeople-ről meg tudjuk, hogy jókat készít
Ajánlom az ANimatrix-os videóját...zseniális
Harrd:
elsőnek finom leszek. Pocsék számválasztás...ahogy korábban írták már a könyökünkön jön ki az összes Linkin Park szám, arról nem is beszélve, hogy egyáltalán nem illett a képbe egy pörgős rock/rap (mondhatni deszkásrock) szám, ami az életerőt, a lazaságot szimbolizálja...Időzítés nuku, lyrics abszolút nem passzol és még sorolhatnám
és sajnos el kell szomorítanom, de a nem általad készített műről elmondható ugyanez...
Wolfi a te videóid megérnek egy misét
Bővebben majd art-on