Csiszi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Bíra
|
|
« Válasz #975 Dátum: 08 júl 22, 08:22:50 » |
|
Lehet szavazni már a-m-v.org tagoknak a logo menüben h meik legye a következő logója a sájtnak:D 1. körben 10 darabot lehet nevezni a végső megmérettetésre és beadtam 1 művet..lehet rá szavazni,ha tetszik,meg is mutatom meik az enyém
|
|
|
Naplózva
|
Szivem Rina (L)
|
|
|
Uchiha Sasuke14
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #976 Dátum: 08 júl 22, 10:29:04 » |
|
Ez nem amv de muszály megnézni. Nagyon király. http://www.youtube.com/watch?v=8NstHczm81Y
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
kornel1992
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
koronás udvari csimpokomon mester
|
|
« Válasz #977 Dátum: 08 júl 22, 13:15:23 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mystyk
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #978 Dátum: 08 júl 22, 14:19:47 » |
|
Hát ezeknek a a háromnegyed részét ismrem és tényleg nagyon jók, mondjuk az az Elfen lied-es hát.......sztem az nem valami jó, többet is kihozhatott volna a számból meg feliratot is hagyott benne.. Engem kihívtak úgymond egy párbaj-ra...xD mind1 de csak kettőnk között beszéltük meg szal nem nagy dolog....xD Itt az enyém: http://www.youtube.com/watch?v=PYhqge6I704És itt az övé: http://www.youtube.com/watch?v=YEbPze0TDJQMindkettőnknek ugyanarra a számra kellett csinálnia, és kié a jobb ugyebár....xD Nah mind1 az enyém hát az egy kész katasztrófa...xD rossz nézni...xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Uchiha Sasuke14
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #979 Dátum: 08 júl 22, 14:22:50 » |
|
Bocsi de az övé tényleg jobb lett. Viszont azok a kockás efektek nem nagyon tettszettek.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
kornel1992
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #980 Dátum: 08 júl 22, 14:32:28 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #981 Dátum: 08 júl 22, 14:35:52 » |
|
Nekem pont h tetszik a zene, emiatt imádtam meg az Ali Projectet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mystyk
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #982 Dátum: 08 júl 22, 14:36:21 » |
|
de kegyetlenek vagytok.....xD a zene azért ez lett mert ez egy opening zenéje és ebbe nem kell belevágni így nem kell azon tűnődnünk hogy milyen zenét hogy vágjunk meg....xD Nah legalább egy valakinek tetszik a zene....xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Uchiha Sasuke14
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #983 Dátum: 08 júl 22, 14:39:43 » |
|
Én nem hallottam a zenét mert jelen pillanatban nincs hangszóróm.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel1992
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #984 Dátum: 08 júl 22, 14:42:55 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #985 Dátum: 08 júl 22, 14:44:21 » |
|
Olyan erős lehetett most ez az AMV mezőny Most a zene az adott volt? Mert ez a zene olyan, mintha a lengyel folkot japánnal kevernénk egy cseppnyi cigányzenével ......... Amúgy a VK-s vágás jobb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mystyk
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #986 Dátum: 08 júl 22, 14:51:05 » |
|
Én nem hallottam a zenét mert jelen pillanatban nincs hangszóróm.
Már bocs de akkor nem nagyon tudod eldönteni melyik a jobb, sztem legalábbis, te csak szimplán a képet láttad ami nem túl izgalmas így azért nem könnyű megítélni melyik a jobb.... kornel1992.....xD hát ez lol mostmár tom melyik számot utálod....xD Haku...xD ez aztán nem semmi...xD lool hahaha...xD Am köszi a Vk-s az enyém.....xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Uchiha Sasuke14
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #987 Dátum: 08 júl 22, 15:00:42 » |
|
A zenét nem hallottam de azért a vágásokat néztem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel1992
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #988 Dátum: 08 júl 22, 15:03:01 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Wolfi
Vendég
|
|
« Válasz #989 Dátum: 08 júl 22, 22:24:48 » |
|
Jézusom, ez zene!!!! Ez a dal esküszöm erotikus. Hogy miért? Mert b@ssz@ a füllem. :'X Egyébként sokkal jobb a Mystyc AMV-je. Gyorsabb a vágás és ütemesebb. A másikon elaludtam (volna, ha a zene nem zavarta volna.... )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|