Hmm...Mátét sokat kellett győzködnöm, de végül beadta a derekát
A videókat eltekintve 3 szó jut eszembe: Változatosságot és minőséget!
Mert ok, hogy Naruto fórum, de gondolom van annyira szabad ez a topic, hogy ne csak Narutos AMV-ket nyomkodjunk ide. Már jó ideje érlődik bennem ez az elhatározás, igazából meg akartam vele várni Cart-ot, de mindegy...
Ami a fontos lenne...kéremszépen kezdjünk el leszokni a YT-ról. Mert az úgy ahogy van egy szutyok. Elhiszem, hogy hasznos, meg jópofa, de kérem egy kicsit kezd sok lenni a divatAMV-kből...merthogy ezek azok. Mind ugyanarra sémára készül, egyéni gondolat nincs sok bennük, ellenben csillog-villog
Egy korhatáros példával illusztrálnám a dolgot:
olyan, mint a tipikus szőke bombázó. Kívülről szép a dolog, de ha belemélyedsz, megundorodsz tőleÉs igen, lehet, hogy drasztikus vagyok, lehet, hogy elvetemült és nem kell egyetérteni velem. Csak ez egy egyéni meglátás. És amíg (mi készítők) leragadunk ennél, addig nem is fogunk tudni szinvonalas műveket publikálni, mert ez lesz a mérce. Tessék szépen fellátogatni org-ra és onnan szemezgessünk!
és lehet, hogy az ottani videók majd fúúúúdekirályak lesznek, de hozzá kell szokni, hogy az az alap, a norma. És igen, ahoz, hogy AMv készítők terén mi is szóba jöhessünk bizony először is ezt kell mércének tekinteni, másodszor pedig e felé kell haladni. És itt természetesen nem a videó tartalmát értem, hanem a minőséget, a változatosságot, az ötletességet ellenben az eldivatosulással, az ellaposodással.
És akik nézik az amv-ket:
Arra kérnélek Benneteket is, hogy ti is nézztek be org-ra (
www.animemusicvideos.org) Az oldalon regisztrálni kell, ahoz, hogy hozzájuthass a videókhoz, de garantáltan megéri. És igen, a videókat le kell tölteni, de kéremszépen, ha érdekel minket a dolog szerintem 80-170 mb-ot igazán rá tudunk szánni (ennyi egy igazán kimagasló videó mérete)
Úgy gondolom, hogy ez az AMV-k aranybányája és nem a YT...
És, hogy miért írom mindezt? Nos, igen Én, egyedül, egyszemélyben (ha már más nem segít ebben) szeretném növelni az it fórumozók igényét ilyen téren is. Szeretném, hogy ilyet nézzetek és ne YT-ot. Ennyi...
Szintén derülnék a lelkesedéstől, ha felnyílna a szemünk is ilyen téren és rájönnénk, hogy "Jééé...nem csak Uzumáki Nárutó-ról vannak jó AMV-k"
Mert igen, tény, hogy van 1-2 jó (lsd Whisper of the Beast), de aztán a téma kezd elcsépeltté válni.
Igazán ez indította el bennem, hogy mindezt leírjam:
AMV max nem minőségi.... de akkor is jó....
Ez itt súlyosan nagy hiba...
Mint mondtam: lehet egyet nem érteni a javaslattal -mert igen, ez az- , lehet lehurrogni, csak kérek mindenkit, hogy mindezt kultúráltan tegye...köszönöm