Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #885 Dátum: 08 jún 22, 20:03:00 » |
|
Mystyk:szla az Elfen-es egyszerűen király Furcsa,hogy neked valahogy az ilyne morbid animéről készült amv-id a legjobbak,mármint amit eddig láttunk Amit pedig most linkeltél,a yuri-snak pedig,mégha nem is a tied cska gratulálni tok,mert hihetetlen jó az zene választás,meg hihetetlen illik hozzá
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mystyk
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #886 Dátum: 08 jún 23, 09:28:20 » |
|
Köszi szépen^^ Amúgy jah van benne valami.....xD Mármint hogy mindig ilyen morbid animékből vannak jó vidieim (máramelyiket jónak lehet mondani) xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #889 Dátum: 08 jún 23, 20:50:10 » |
|
Örömel látom Heni, hogy befejezted a Bleaches vidit! Nekem nagyon bejön, grat hozzá! És akkor én is mutatnék két videót http://www.youtube.com/watch?v=QUP9iYdfXJ0 - érdemes elolvasni a leírást, sok infót tartalmaz. És érthetőbbé válik a vidi http://www.youtube.com/watch?v=Wuv9XYvkQTI - ezt csak élvezzétek
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #890 Dátum: 08 jún 23, 21:59:53 » |
|
Eszméletlen jók mind a 2 mind a zene mind ahogy megvan csinálva elsőnél tényleg érdemes elolvasni szöveget másodikat meg valóban élvezni kell öröm nézni őket
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mystyk
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #891 Dátum: 08 jún 24, 09:00:34 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazama
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #892 Dátum: 08 jún 24, 17:02:21 » |
|
Nos, betennék egy saját vidit, amire várom a sok épító jellegű kritikát, főleg kronosz7 senseiemtől Egyenlőre még csak össze van vágva a vidi, az effekteket még ki kell kísérletezni http://www.youtube.com/watch?v=JTvJ2oUo1fou.i: Sorry a képminőségért. mindenhogyan átkonvertáltam, de a vegas azértsem adta meg magát
|
|
|
Naplózva
|
Yondaime fanklub tag Yondi 4ever D.Gray Man fan és manga fordító
|
|
|
Mystyk
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #893 Dátum: 08 jún 24, 19:26:28 » |
|
Kazama ez lol, én ugyanerre a számra cisnáltam vidit.....xD szerintem láttad is nemtom....xD hát így még nem rossz de csak össze van pakolva mint ahogy mondat, majd ha lesznek benne effektek nah jó lesz ez sztem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazama
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #894 Dátum: 08 jún 24, 19:32:47 » |
|
Mystyk, köszi a választ Még az elejét átvágom kicsit, és felpörgetem effektekkel(már ha rájövök, hogy mi micsoda .)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #895 Dátum: 08 jún 24, 20:26:51 » |
|
Higurashis videó eszméletlen nagy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #897 Dátum: 08 jún 25, 08:10:51 » |
|
Kazama jó lesz ez, elsőre télleg szép Amire még figyelni kéne: - ritmusra vágás: ez télleg magát a vágást fedi, szal nem feltétlen kell effektekkel kell villódzni. Egyszerűen a mozdulatok ritmusra jöjjenek ki Ha ez megvan, sokat javít a dolgon - egy pár effekt télleg nem ártana bele, pláne amikor a zene változik. illetve a gitárszólónál pörögjenek fel a dolgok, azért van a szóló is a számban, hogy ott aztán lehet vadulni Viszont külön jó pont a lip synch (szájra mozgás) Nagyon kevesen használják elsőre, óvakodnak tőle. Bevallom, én nekem még mindig nincs lip synch-es vidim, pedig sokat dob a dolgon Szal ezért külön dícséret jár, hogy használtad, mégpedig jól így elsőre télleg szép
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 25, 08:13:34 írta Ritka »
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Mystyk
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #898 Dátum: 08 jún 25, 10:07:00 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazama
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #899 Dátum: 08 jún 25, 10:15:15 » |
|
gaara_fan, Ritka nagyon szépen köszönöm ezt a sok építő jellegű kritikát. Ígyekszem tovább fejleszteni amikor időm engedi, és megmutatom majd a végeredményt is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|