Noh megpróbálom egy reagban elmondani a dolgokat/ véleményeket
Kezdjük is:
lumiere:Először is: a kitakarás módja - jobb klikk a videócsíkre --> Even Pan/crop --> feljön egy kis ablakocska és a legfölső sávban Default helyett 16:9 -et állítasz be
noés az AMV-kről. külön jópont, hogy Hoobastank számokat használsz
Az együttest én is komálom
ÁM! Ha pörgős számot választasz, próbálj meg arra illően vágni. Ngagyon szembetűnő volt nekem a szám dinamikája és a videóké. Egyzsóval: pörgős zenére pörgős vidit
Jót tenne ilyen szempontból, ha az időzítésre figyelnél...ez különösen szembeötlő volt a Narutos vidinél számomra. Gondolom jópár vidit ismersz, nézd meg őket ilyen szempontból! Rá fogsz jönni, hogy igen sok múlik rajtuk. Mert ha jól van megcsinálva, az ember észre sem veszi, hogy ott van
Személy szerint én azokat sem szeretem, amik már túl vannak időzítve, mert úgy már nem természetes a dolog
Nagyon klátszik rajta, hogy vagdosva lett (Naruto - Open your eyes-os vidim kitűnő példa erre). De ez már csak az én véleményem
Nem tudom, hogy mennyi időbe telt elkészíteni a videót, de szerintem nem túl sokba
Kicsit szánj rá több időt!
Most itt megint elmondtam mindent, aztán lehet, hogy tök fölösleges volt
Elvégre egy amvart győztes ilyeneket azért tud
Adachi:Tetszett a videó és örömmel láttam, hogy most már előszeretettel alkalmaztad a kitakarást
De könyörgöm! LYP SYNCH!!!!! A figura brutálisan tátog az elején, pedig nemhogy nem azt mondja, de még szöveg sincs! Erre érdemes lenne figyelni
Az effektek szépek
Nekem egy kicsit túl sötét volt a világa, persze ez az animetől is függ, szal nem kárhoztatlak érte
Összességében tetszett, szép időzítések. Egy picit monoton volt számomra, de sebaj
Ment a kedvencekhez
Angelanimegirl:most elnézést kell kérnem tőled, de aKaleido Star-os AMV-t elvből nem néztem meg
Inkább a másikról beszélnék
Először is megláttam: 12-es karika, A+ WTF???!!! Ezeket jobb lenne eltüntetni, mert i-szo-nya-to-san zavaróak
A dalválasztás merész, de jól válogattad össze a jeleneteket
Itt is lyp synch-el voltak nékem problémáim, majd visszaolvasol, hogy mi is
No már megint terjengős voltam, bocsánat a hosszú hsz-ért
Akinek nem inge, ne vegye magára, akinek meg igen, az jól bújjon bele!
Egyik sem sértő szándékú, hanem jótanács, azoknak, akiket télleg érdekel ez a dolog
Sajna most egy időre nemigen leszekl, mert vizsgaidőszakom lesz, de amint vége, visszatérek egy Naruto akcióvidivel, amiből azért egy kis ízelítő van fennt a stúdió ftp szerverén és egy Solas dráma AMV-vel
Addig is kitartást és jó szórakozást mindenkinek!