Nohátakkor egy kis komment:
A magyar szövegű vidik télleg jók...az Alvinosból spéci én jobban szeretem a Dokuro-chanos verziót, de ez személyes vélemény
Az Ergo Proxys meg egyszerűen szépen van megcsinálva
Node a nagyja Kroninak jönne
:
Először is: gratulálok, nagyon nagy munka volt
És most jöjjön a kritika
Személy szerint nekem is bejött a vidi hangulatra
A zene télleg illik az anime stílusára, a rajzolásra, amozgáskultúrájára. Az átmenetek szépek, a jelenetek jól vannak összeválogatva
Azonban volt egy kis hiányérzetem: nem nagyon találtam meg a sztorit. Azt kell mondanom, hogy nagymértékben változtak nézeteim. Egy AMV olyan sztori nélkül, mint -hümm...lássuk csak- egy lány száj nélkül
xD
Lehet csinos, pofás, külsőleg szemrevaló, de nem rendelkezik mondanivalóval, nem lesz ettől belső töltete.
Tény, hogy ennek a vidinek van egy hangulata, de úgy gondolom, hogy egy AMV azért készül, hogy valamit meséljünk vele...
No, zárójel bezárva
A mmásik dolog a folyamatos villódzás. Rengeteg szép dolgot csináltál a videóban...meg kell mondanom, ez a villódzás engem egy kicsit zavart. Értem én, hogy hangulat, meg feeling és társai. De ez egy idő után ellaposította számomra és inkább zavaró lett, mintsem természetes
Mégvalami: az elején volt pár rész, amikor a szereplők tátogtak, de nem szövegre
Az ilyeneket igyekezd elkerülni, mert így utólag sokat vesz le az amúgy ilyen szempontból tökéletes műből
Száz szónak is egy a vége: gyönyörű munka, hangulatos, az apróságokban meg még javulni fogsz