Chob
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
日本のファン
|
|
« Válasz #105 Dátum: 08 márc 10, 20:18:39 » |
|
Nekem Deidara technikája tetszik annyira nem látványos csak akkor ha méreteket vagy robbanást nézzük de ahogy stratégiázik az nagyon ottvan
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #106 Dátum: 08 márc 10, 20:41:44 » |
|
nekem tetszik az is mondjuk tudom hoy nem egy technika de azért ideírom ahogy sakura aki nem néz ki egy erős lányvak a öklébe koncentrálja a csakrát és földrendéseket indít
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Naruto-kun 14
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #107 Dátum: 08 márc 23, 11:59:22 » |
|
fúúú hát már nem csak a rasengan meg a kuchiyose no jutsu a kedvencem hanem az a technika amit kankuro használ hogy kuorarori vagy mi hasába belelökik az ellent és karaszu meg megszúrkálja de még bírom dei robbanó műsorát meg a tai jutsu-k nagyrészét pl lótusz akkor u-zu-ma-ki naruto rendan , nyolc chakraa kapu
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel1992
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
koronás udvari csimpokomon mester
|
|
« Válasz #108 Dátum: 08 márc 23, 18:09:54 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chidori0123
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #109 Dátum: 08 márc 23, 21:21:45 » |
|
egyértelmű hogy a Chidori és ágazatai a legjobb jutsu,bár azok a bábos technikák is tetszenek...
|
|
|
Naplózva
|
[Naruto]:Kakashi sensei tudom a Nyali-fali éjszakák befejezését...
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #110 Dátum: 08 márc 24, 10:24:51 » |
|
Nekem is tetszik a taijutsu, de nem értem ha Gai tanította Lee-t akkor hogy hogy nem ugyanolyan a beállásuk.Lee elsajátította
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chidori0123
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #111 Dátum: 08 márc 24, 12:06:00 » |
|
a taijutsud csak Lee-től szeretem...és tőle is 2 harcban igazán:amikor Gaara ellen nyomja,és amikor azzal a csontos ember ellen nyomja a 120-130 rész között.. (talán Kimimaro :'X)
|
|
|
Naplózva
|
[Naruto]:Kakashi sensei tudom a Nyali-fali éjszakák befejezését...
|
|
|
Norec
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #112 Dátum: 08 márc 24, 14:01:38 » |
|
Nekem a kedvenc technikám a Kirin és a Chidori Nagashi (vagy mi ) , katon gouryuuka no jutsu (hatalmas sárkány )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 24, 14:13:31 írta Norec »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sparky
Chuunin
Nem elérhető
Disco Bear
|
|
« Válasz #113 Dátum: 08 márc 24, 16:33:14 » |
|
Kár,hogy nem lehet többre szavazni! Nekem kettő van: Sexy no Jutsu Lótusz Bár,én a lótuszra szavaztam,azt jobban szeretem,de a másikat is birom!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jirayasama
Vendég
|
|
« Válasz #114 Dátum: 08 ápr 06, 13:21:43 » |
|
PL egy Byakugan jól jönne csajbámulás közbe!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomszka-kun
Vendég
|
|
« Válasz #115 Dátum: 08 ápr 06, 13:56:51 » |
|
Nekem a rasengan tetszik, de mivel én Neji fan vagyok én maradnék a 64 fő chakra pont kiütésénél.Mert ha mindet kiütik onnantól kezdve már múlt időben kell beszélni az illetőről:D:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hajdugabesz
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #116 Dátum: 08 ápr 06, 16:23:18 » |
|
egyértelmű hogy kakashititkos saját fejlesztésű jutsuja, amit csak rajta kívül az egyik tanítványa tud: Konohagakue Hidden, Taijutsu Oogi, Sennen Goroshi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Don Davido
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Realista
|
|
« Válasz #117 Dátum: 08 ápr 06, 16:34:54 » |
|
Kage Bunshin no Jutsu és a Rasengan mellett vagyok az előbbire szavaztam...
|
|
|
Naplózva
|
"Intelligence without ambition is a bird without wings." -Salvador Dali
|
|
|
Chidori-san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
NaruSaku és Minato fan :D
|
|
« Válasz #118 Dátum: 08 ápr 07, 11:51:19 » |
|
Eh... én nem emlékszem, hogy írtam volna ide, sztal nekem a Chirodi és a Raikiri... külsőre nagyon király és a hanját különösen imádom, de nem csak ezért, sztem nagyon jó jutsu és erős is:D De a Katon jutsuk is nagyon jók:D
|
|
|
Naplózva
|
Orokanaru ototo yo. Kono ore wo koroshitakuba, urame, nikume. Nigete, nigete...Soshite, itsuka ore to onaji me o motte. Ore no mae ni koi.
|
|
|
RoB
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #119 Dátum: 08 ápr 08, 18:25:02 » |
|
BÁBTECHINIKA POWA!!Chiyo-baa jutsujátol majd szét rosáltam magam naon odavág szal én a bábtechnikákra tettem voksom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|