24 nov 16, 23:27:04 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 115 116 [117] 118 119 ... 128
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Te mivel játszol éppen?  (Megtekintve 355542 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

heisenberg

« Válasz #1740 Dátum: 13 júl 17, 09:38:13 »

No,most elkezdtem kijátszani újra a need for speed-et ,elvagyok vele...
De kéne valami multi lövöldözős,abból melyik jó ? COD-ból esetleg? (Cs nem kell xD)
a modern warfare sorozat a legjobb.. kacsint
egyébként Brink
Naplózva

dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #1741 Dátum: 13 júl 17, 09:48:16 »

Köszi.Erre gondoltam Nevet
Nem tudjátok mi annak a játéknak a neve,ahol ilyen középkori csajt vagy faszit kell csinálni és kimész ilyen mapokra küldizni - kardozni,nyilazni.Valami sword *izé* a neve .. A logója 2 kard keresztezve. (A régi gépemen fent volt,aztán most erre is leakarom tölteni.)
Naplózva

kisama
Akadémiai tanár
*

Made in China :P ("Basszus")

« Válasz #1742 Dátum: 13 júl 17, 11:22:46 »

Valahonnan nekem is ismerős, először a sherwood dungeon ugrott be, de az egy kicsit lebutítottabb változat.
Naplózva

dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #1743 Dátum: 13 júl 17, 12:26:34 »

Nem-nem az,egy elég jó grafikával rendelkező játék,valakinek mintha láttam volna az asztalán ,itt a fórumon.Nevet
Naplózva

Soul
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1744 Dátum: 13 júl 17, 14:13:42 »

Esetleg nem a "Chivalry : Medieval Warfare"-re gondolsz? Mondjuk fogalmam sincs hogy néz ki az ikonja, de leírás alapján ez ugrott be először.
Naplózva

"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #1745 Dátum: 13 júl 17, 14:39:50 »

Nem,de ehhez hasonló.Annyira nincsenek felpajzsozva.
Naplózva

Soul
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1746 Dátum: 13 júl 17, 19:16:20 »

Akkor talán a War of the Roses?  (am. ezt lehet az "elveszett játékok topicba kellett volna írnod így utólag.. Nevet )
Naplózva

"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #1747 Dátum: 13 júl 17, 20:17:45 »

Megvan Nevet ...A mount & blade volt az Hümm-hümm Elsőre kiadta a yutub.
Naplózva

Soul
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1748 Dátum: 13 júl 17, 22:15:45 »

Tényleg arról meg is feledkeztem... Nevet

Témához kapcsolódóan: Végre megint fel tudok lépni a Vindictus accountomra, már egy hónapja küzdök hogy reseteljék a másodlagos jelszavam és végre meghallgattattak imáim. Nyelvesít Emellett még a Deadpool játékot is próbálgatom, de eddig nem igazán győzött meg. :/ A poénok nagyon jók benne, de maga a játékmenet nem sikerült valami jóra.
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 17, 22:16:48 írta Soul » Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #1749 Dátum: 13 júl 25, 16:27:21 »

Nem rég vásároltam egy dupla Gamestar magazint és találtam benne egy nekem való játékot, Tomb Raider: Underworld. Nagyon cool kis játék, szerintem minden van benne ami kell hozzá... szép grafika, feladványok és rejtélyek megoldása (mozgassuk meg az agytekervényeket), nem túl sok de jó fegyver arzenálja is van, a mozgás kúltúra meg a feszes öltözék Larán.... mhhhh Hümm-hümm szeretem a játékot és kész csoda hogy ezelőtt sosem játszottam vele.
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 25, 16:28:04 írta Morause » Naplózva
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #1750 Dátum: 13 júl 26, 10:34:27 »

Tudtok ajánlani valami jóféle játékot ?Nevet Lehet bármilyen...De most inkább az ilyen akciós cuccok jönnek be.
Naplózva

shiranai
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1751 Dátum: 13 júl 26, 15:47:27 »

Próbáld meg a Sleeping Dogs-t. Honkongi maffiába beépült rendőrről szól. Igaz, hogy menetében olyan, mint a GTA, de a verekedős részeket jól megcsinálták.
Naplózva

"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon."
"Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #1752 Dátum: 13 aug 02, 09:07:19 »

Nem biztos, hogy ebbe a témába vágó kérdés lesz, de azért remélem, nem tévedtem nagyot: szóval régen játszottam egy point and click játékkal, amiről foggalmam sincs, mi lehet a címe, mert annyira nagyon régen játszottam vele, hogy csak pár dologra emlékszem vele kapcsolatban, és ezek között köztük van az is, hogy akkoriban iszonyat királynak tartottam. Nevet Ebben a játékban egy házban kellett lenni valami férfival, és mindenfelé ilyen kis szörnyek, rémisztő dolgok voltak, nem tudom, mi volt a cél sajnos. Hm, elég sötét is volt, ha jól emlékszem, sejtelmes zene is ment alatta, ééés... kb ennyi. Nevet Tudom, rémesen kevés, de ha valakinek esetleg beugrana, mi a címe ennek a játéknak, annak nagyon örülnék.

És ha már itt vagyok, játszott már valaki a Tomb Raider legújabb, fiatalabb kiadású, de még mindig iszonyú dögös Larajával? Én elkezdtem korábban, csak a szemét farkasok miatt, akiket tök nehezen tudtam lenyilazni, abbahagytam. Meg még nincs is meg magyarosítva. Vagy már igen?
Naplózva
kisama
Akadémiai tanár
*

Made in China :P ("Basszus")

« Válasz #1753 Dátum: 13 aug 02, 09:09:48 »

Ha felülnézetes volt, akkor van egy tippem Mosolyog
Naplózva

shiranai
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1754 Dátum: 13 aug 02, 09:14:14 »

Én már kétszer is végig vittem az új Tomb Raidert. Elég jó és van már hozzá magyarosítás. A farkasoknál csak a távolságra kell figyelni és akkor nem tudnak rád ugrani. Engem inkább egyes quick time eventek készítettek ki, de legalább Lara összes halálát láthattam (szépen megcsinálták) Mosolyog.

Most a DeadPool játékot nyüstölöm. A harcolós részek elég monotonok, de a beszólásain szétröhögöm magam.
Naplózva

"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon."
"Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
Oldalak: 1 ... 115 116 [117] 118 119 ... 128
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins