24 nov 17, 03:39:19 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 112 113 [114] 115 116 ... 128
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Te mivel játszol éppen?  (Megtekintve 355615 alkalommal)
0 Felhasználó és 16 vendég van a témában
kana-chan
Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

.мคoo.

« Válasz #1695 Dátum: 13 ápr 24, 20:04:48 »

Hát nyilván nem egy rövid lefolyású játékról van szó. Pont attól ér benne valamit a karaktered, hogy sok időt és energiát feccöltél bele. Kérdés, hogy megéri e? :'D
Naplózva

Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1696 Dátum: 13 ápr 24, 20:39:56 »

Annyira amúgy nem beszippantós játék, mint ahogy elsőre gondoltam. Kannus te melyik szerveren vagy?
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 24, 20:43:33 írta Morita » Naplózva
kana-chan
Osztag Vezető
*

.мคoo.

« Válasz #1697 Dátum: 13 ápr 24, 21:01:23 »

A veritason vagyok/vagyunk. És amúgy valóban nem egy ráfüggős játék, de néha kedvem támad elővenni és akkor van hogy 4-5 óráig is elvagyok vele. Szóval a funkcióját nálam betölti amennyire kell. A wow-val is hasonlóképp játszottam anno.
Naplózva

Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1698 Dátum: 13 ápr 24, 21:07:18 »

Akkor nem egyen vagyunk. Én Zenobia-n vagyok/ vagyunk. Nekem is ez a néha 4-5 óra van meg. Megcsinálok egy-egy nagyobb quest-et aztán megyek.
Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #1699 Dátum: 13 ápr 30, 17:05:30 »

Nincs is jobb játék egy ilyen nem mondom ki, hogy milyen időben  Gyáááá, mint a Syberia.  Nevet

Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #1700 Dátum: 13 ápr 30, 18:21:01 »

Én most nekiálltam Don't Starve-ezni. Mosolyog A szülinapomon jelent meg. Nevet
Kis felülnézetes, rajzfilmes grafikájú túlélő játék. Gyűjtögetsz, építkezel, és próbálsz nem éhen halni, megőrülni illetve elkerülni, hogy felfaljanak éjjel a vadállatok. Nevet

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=ngqnayEy_7Y" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=ngqnayEy_7Y</a>
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
viktor6665
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1701 Dátum: 13 máj 03, 18:18:35 »

Végignéztem egy God of War Ascension gameplayt jútyúbon és azt kell mondjam nagyot csalódtam. Szinte semmi újítás nem volt a játékban, túl sok volt a mini boss csata és túl kevés a bosscsata, az előző cliffhangert semmivel nem magyarázta meg és ami engem a legjobban zavart, h a tervezők kb le se szarta, h valódi görög mitológiai hátteret nyújtanak-e a játékkal, kevertek össze-vissza mindent.
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 03, 18:19:28 írta viktor6665 » Naplózva

samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #1702 Dátum: 13 máj 03, 22:19:58 »

Ritli: Hihihi, vicces játék lehet. Hány napja tolod? Leírásod alapján jó játéknak tűnik, lehet megpróbálkozom vele Mosolyog
Habár WoT mellett nem biztos Nevet

Már jó ideje nyomom a WoT-t (World of Tanks), nagyon rákattantam. Hihetetlenül jó akciós tankszimulátor játék Mosolyog Nem nagyon csípem a szimulátorokat (leginkább a repülősöket), de ez kivétel. Pörgős meccsek, izgalmas élmény, nem rossz a grafika se, és a fejlődések, meg a következő tankok vásárlása igazán rá tudja venni az embert, hogy még játsszon és még játsszon Nevet
Na meg az egész játékban a legjobb a korrektsége. Korrekt, mert általában veled egyszintű embereket, vagy 1-2 szinttel magasabbakat szokott berakni (bár az utóbbi nem olyan gyakran fordul elő). Továbbá azért is korrekt, mert ha 1 vagy 2 hétig, vagy hónapig nem játszol, az se baj, mert nem kötött a játék, hogy mindennap felnéz (nem úgy, mint a Travianba vagy a többi hasonló ilyen online-os cuccba) és onnan folytathatod, ahol abbahagytad. Noha, még így se lesznek erősebb ellenfelek, csak veled egy szintűek vagy pár szinttel nagyobbak.
Nagyon sokoldalú a játék, imádom a második világháborút, mint kort, rajongok a tankokért és e kettő keveréke játékba nagyon el lett találva Mosolyog
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #1703 Dátum: 13 máj 05, 08:58:11 »

Mármint? Hány napig éltem eddig túl? Hmm? Hát most a huszon-valahányadikon kinyiffantam nem bírtam a telet. Szomorú Téli sapit legyártottam, a kabáthoz nem volt anyagom. Meg az élelem gyűjtés is elég nehéz olyankor... Ez van. Nevet

Amúgy meg... kb. 1 hete mikor úgy van időm.
Naplózva

-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #1704 Dátum: 13 máj 05, 10:32:49 »

Pár hete kezdtem bele újra a WoWba, azt kell mondjam, hogy Pandaria nagyon eltalált terület lett, és a pet battle is nagyon élvezetes kis minijáték, a Mists of Pandaria összességében számomra soooookkal jobb kiegészítő lett, mint a Cataclysm volt. Emellett még amennyire lehet próbálok aktív lenni a Neverwinter open betajában, ami ismétcsak egy meglehetősen élvezetes f2p mmo lett/lesz. A harcrendszere nekem nagyon tetszik, elég aktív harcrendszer, figyelni kell arra, hogy kitérj a támadások elől. stb. =) Azt sajnálom egyedül, hogy 2 character slot elérhető csak, így nagyon meg kellett válogatnom, hogy miket indítok, de végül maradtam egy kétkezes fegyvert használó törp harcosnál és egy fél-elf clericnél ^_^
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 05, 10:33:46 írta MoonTiger » Naplózva

Kyou
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #1705 Dátum: 13 máj 05, 11:22:47 »

Nos , én Leauge of Legendseznék, ha lejárna a 2 hetes bannom...(már elnézést, legyek én a hibás, hogy a pancser románokat szidom... nem kell játszani, ha nem tudsz) De ugye, mivel ki vagyok tiltva, ezért Dota 2. Amúgy netes játékban Medieval Europe.
Naplózva
Ricko14
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #1706 Dátum: 13 máj 05, 20:16:54 »

Kyou ha Westen játszol kérlek vegyél fel.Szeretek magyarokkal játszani(legalábbis akik jók ) a nevem : RickoHUN. Harmincas vagyok 25 karim van.Ranked teambe is mennék ,ha tudnál teambe venni üziben megbeszéljük.Ez egy kicsi OFF volt tudom.On: Most PS3-on GoW 2 és gépen LOL .Mindkettő istencsászár játék ,öröm velük játszani.Mosolyog
Naplózva

Kyou
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #1707 Dátum: 13 máj 05, 20:36:23 »

Eastes vagyok Mosolyog

Amúgy még néha Anno sorozattal is játszok. Eléggé jó stratégia és nem a háborún van a hangsúly.
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #1708 Dátum: 13 máj 09, 13:20:12 »

Mármint? Hány napig éltem eddig túl? Hmm? Hát most a huszon-valahányadikon kinyiffantam nem bírtam a telet. Szomorú Téli sapit legyártottam, a kabáthoz nem volt anyagom. Meg az élelem gyűjtés is elég nehéz olyankor... Ez van. Nevet

Amúgy meg... kb. 1 hete mikor úgy van időm.
Hm... szóval, ha meghalsz újra kell kezdenek a túlélést? Mert akkor az fainul hangzik Mosolyog
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #1709 Dátum: 13 máj 10, 07:22:15 »

Igen. Kilépésnél tudsz menteni (meg minden reggelen automatán ment a játék), de ha meghalsz akkor meghalsz. Ennyi. Nevet És halálnál kapod meg az xp-t az addig túlélt napokért. Így unlockolódik a többi karakter.
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 10, 07:22:55 írta Ritli » Naplózva

Oldalak: 1 ... 112 113 [114] 115 116 ... 128
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins