24 nov 17, 10:35:54 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 106 107 [108] 109 110 ... 128
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Te mivel játszol éppen?  (Megtekintve 355733 alkalommal)
0 Felhasználó és 16 vendég van a témában
naruto-chan
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Főcickány :D

« Válasz #1605 Dátum: 12 okt 15, 16:42:17 »

Én mostanában Dragon Ball Z Ultimate Tenkaichi-zek de főleg Aliens Vs predator és Crysis 2 multiplayer-ezek utóbbi hatalmas játékélmény konzolon Nevet Persze a jó öreg Bad Company 2-őt se hanyagolom mostanában meg a Resistance 2-őt meg a többi gámámat Nevet
Holnap hozzák viszont a God of War 3-at szval lessz mivel kockulni Nevet
Naplózva

viktor6665
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1606 Dátum: 12 okt 19, 18:14:57 »

A god of war3 csak ps3-ra adták ki, nem? Én azon játszottam.
Mindenestre az a játék istenkirály. Asszem 4-szer végigvittem, de lehet 5-ször és csak azért nem kezdtem el 6-odjára, mert a konzol elromlott és nem volt money újat venni, sőt a játékokat is el kellett adni.
Naplózva

Gaburieru
ANBU újonc
*

ガブリエル

« Válasz #1607 Dátum: 12 okt 19, 18:21:47 »

Nekem is az egyetlen dobozos játékom jelenleg a God of War III (Storm Generationsre már 3 hete várok remélem jövőhéten már játszhatok vele...). A II. rész a kedvenc játékom volt ps2-n úgyhogy evidens volt, hogy a III lesz az első játékom ps3ra. És nem csalódtam, eddig normalon játszottam ki egyszer meg most csinálom hard fokozaton és hercules legyőzése után járok, Hadessel nagyon megszívtam csak sokadik próbálkozásra győztem le, viszont szerintem az a leglátványosabb boss fight Mosolyog.
ui.: Igen, csak ps3ra adták ki.
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 20, 16:16:16 írta Gaburieru » Naplózva
viktor6665
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1608 Dátum: 12 okt 22, 14:28:35 »

Nekem a Posszeidon boss fight jött be a legjobban az elején.
Egyedül a vége nem tetszett annyira. Mármint azzal, hogy leszúrja magát kratos az olümposz kardjával, hogy kapott az emberiség reményt? Pont, hogy elveszett minden, Káosz újra hatalomra jut majd, mert nincsenek se istenek se titánok akik visszatartanák.
Naplózva

naruto-chan
Chuunin
*

« Válasz #1609 Dátum: 12 okt 26, 17:39:13 »

Kratos teljesítette a küldetését a bosszúját az már hogy káosz uralkodik a világon az nem érdekli + nem teljessen értettem az utolsó monológot Athénával de pandóra szelencéjébe rejtett erővel kapcsolatban volt valami és megölte magát Kratos gondolom hogy ne szerezze meg Athéna .
Amúgy meg a Titán nehézségi szint külön trófeát old ki ha azon visszük végig de legnehezebben megy neki valaki a boss-oknak akkor se olyan nehéz csak tudni kell meik ellenfél ellen hogyan harcolj Nevet  Végén Zeusz bácsi ellen R1+Kör kombóval le lehet béníttani és gyapni szval tök könnyen ki lehet iktatni a palit Nevet
Naplózva

viktor6665
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1610 Dátum: 12 okt 27, 20:17:28 »

Ha jól értettem a végét arról van szó, hogy Zeusz az "istenek félelmét" űzte bele a dobozba, aztán Athéné belezárta a reményt is valami okból kifolyólag. Amikor kinyitotta Pandóra szelencéjét a félelem az istenek szívébe költözött, állítólag ezért tudta megölni őket egy félisten(Kratos), a remény pedig Kratosba került, ezért aztán, hogy a halott Athéné ne kaphassa vissza leszúrta magát olümposz kardjával és az emberiségnek adta a reményt.
A végén pedig látszott, hogy ott a vértócsa és nincs ott Kratos holtteste,tehát nem halt meg és remélhetőleg lesz 4.rész.
De tényleg amilyen jó volt a játék(minden római mitológiai tévedésével együtt) a vége szánalmasan rosszra sikerült. Nem méltó befejezés.
Naplózva

Suigetsu
Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1611 Dátum: 12 okt 28, 13:25:38 »

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=fAZcHQ3QDxw" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=fAZcHQ3QDxw</a>
Naplózva
naruto-chan
Chuunin
*

« Válasz #1612 Dátum: 12 okt 29, 04:48:08 »

Igen-Igen az új god of war játékok már várja mindenki aki már tud róla Nevet Multiplayer mód is lessz benne amiben úgymond "csatlakozhatunk"  1 istenhez és az a bizonyos isten tápol majd közbe közbe 1-2 extra képességgel Nevet Még nem egésszen vágom mi új dolgok lesznek benne de kíváncsian várom már Nevet  persze ez a multiplayer dolog nemtudom hogy mennyire lessz bejövős a népeknek szval lehet nem fog bejönni Nevet majd kiderül xd
Naplózva

batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #1613 Dátum: 12 nov 06, 16:52:15 »

Végre lett pénzem egy rendes gépre, meg bf3 premium editionra, szóval azzal kockulok ^^
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
kornel
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #1614 Dátum: 12 nov 06, 18:06:30 »

2 effectel látsz többet mint xboxon....amin ingyen volt a bf3... na mindegy nem vitatkozok...de a véleményem az, hogy most pc-ét építeni a legnagyobb pénzkidobás a világon, ugyanis nincs rá játék...legalábbis olyan ami miatt megérni venni egyet és azt mondani ez odabasz ténleg megért 200k-t, vagy többet hogy ilyet lássak.
Naplózva
MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #1615 Dátum: 12 nov 06, 18:42:17 »

Nincs gépre játék?! Ember, te ezt most épp komolyan mondod? Ha igen, akkor naagyon nem vagy tisztában épp a játékiparral o__O
Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #1616 Dátum: 12 nov 06, 19:15:48 »

Na ez az... ha nem tetszenek az újjak játszd újra a régieket de játék az mindig lesz, én az sg hírportálról kapok mindenféle technikai fejlődés terén elért cikkeket hírlevélbe mindenap és minden 2. v. 3. ilyen levélbe van 2-3 cikk ami játékról szól pc-re.

pl. ezt kaptam tegnap --->

http://www.sg.hu/cikkek/93149/sleeping_dogs_nightmare_in_north_point
.
.
és
.
.
http://www.sg.hu/cikkek/93110/novemberi_ajanlo

Ezek egyben mehetnek játék ajánlónak is, mert sok hasznos dolgot, mások a tapasztalataikat odaírják kommentbe.
Én mellesleg most Tales of Pirates II. és Cultures 3 - Northland ezekkel játszom. Régi játékok és ebből az első egy mmo.
Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #1617 Dátum: 12 nov 06, 20:00:42 »

2 effectel látsz többet mint xboxon....amin ingyen volt a bf3... na mindegy nem vitatkozok...de a véleményem az, hogy most pc-ét építeni a legnagyobb pénzkidobás a világon, ugyanis nincs rá játék...legalábbis olyan ami miatt megérni venni egyet és azt mondani ez odabasz ténleg megért 200k-t, vagy többet hogy ilyet lássak.
ad1: Hát már ne haragudj, de ez nem egy fullos pc. (csak olyan 100 volt)
ad2: nem a 2 effekt miatt rakattam magamnak össze egy gépet. hanem hogy (többek között ) értelmes multis játékkal tudjak játszani ha van időm.
ad 3: nincs már meg régóta az xboxom
ad 4 . mivel az flashelt gép volt, így az xbox live szóba se jöhet , szóval a többi single játékkal meg már herótam van és kötörölhetem vele a seggem.
ad 5: a gépet egyébként megint olyan 2-3 évre raktam  össze.
Hálás lennék ha nem akarnák meg magyarázni hogy kinek mi a jó.
Kész most pcm van, mert másra is hazsnálom nem játékra. majd a nexgen konzolra beruházok feltéve ha meg éri.
 off end.
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
viktor6665
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1618 Dátum: 12 nov 07, 19:45:22 »

A pc a jövő, a hagyományos konzolok 10-15éven belül kihalnak és kicserélődnek jóval drágább holografikus szerkentyűkre, amik valódi 3d élményt alkotnak.
Naplózva

kornel
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #1619 Dátum: 12 nov 08, 07:27:53 »

10-15 év? És szerinted pc-én mi lesz? Marad minen így, esetleg szebb grafika DX 14 alatt?
10 év múlva a 3D kijelzők valszeg minden sarkon ott lesznek, sőt másmiet nem is tudsz már majd venni (ez kb olyan mintha ma bemész a médiamárktba és azt mondod adjanak neked katód csöves tv-ét vagy monitort, lehet gondban lennének).
A 3D már most a szemüveges megoldással jó móka, szemüveg nélkül holografikus módszerrel meg nyílván mégjobb lesz.  
Félreértések elkerülése végett én nem azt mondtam, hogy pc-re nincs játék, hanem hogy nincs olyan gém ami miatt megértni egy nagyobb összeget rákölteni, hogy játszhass rajta, az utolsó igazán látványos pc gém a Crysis volt, azóta csak konzol átiratok jönnek, esetleg RTS és RPG gémek amit nem feltétlenül érintenek meg mindenkit, a játékfejelsztés fő irányvonala a konzol, és pc esetleg mint port szerepel a tervekben.
A játékiparnak újításokra van szüksége, hogy fenntartsa az érdeklődést, és pár effect mint a teszaláció és társai nem elegek, itt vérzik el a pc mint platform, ha esetleg jön is ki hozzá alternatív irányító az emberek maradnak az egér+bill kombónál, tehát nem lesz megújulás.
Hogy ne csak off legyen vettem ocsóért egy wii-t és most azon mókázok, a mozgásérzékelős kontroller nagyon nagy, na valami ilyesmit várok a nextgentől is ötletet, újítást, nem ugyan azokat a játékokat akarom látni szebb graffal, hanem végre valami mást (wii u-t is muszáj lesz venni).
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 09, 07:51:30 írta kornel » Naplózva
Oldalak: 1 ... 106 107 [108] 109 110 ... 128
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins