24 nov 17, 12:24:08 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 104 105 [106] 107 108 ... 128
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Te mivel játszol éppen?  (Megtekintve 355765 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
Shiro
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #1575 Dátum: 12 szep 07, 13:29:35 »

Nem tudom én úgy az ofline rpg-ket jobban szeretem az mmorpg-nél.

Legfontosabb szempont, a történet. Az ofline rpg változatnak van, az mmorpg-nek nincs.

mmorpg eventek:
bla bala balba baromi hosszú nyavalygás egy npc-től, amiből a lényeg:  menj a sivatagba, őjj barlangi medvét, és hozz el tőlük 30 kengurutojást, és kapsz három goldot és öccá ikszpét.
Oda mész a sivatagba, monoton módon farmolod a macikat és viszed a kengurutojásokat a z npc-hez

ofline rpg eventek:
egy ik npc azt mondja, viddel  ezt a levelet xy város helytartójának, mert nagyon fontos. ( semmi babla s valószinűleg utólső cselekedete volt neki)
Az úton megtámad néhány bandita, levered őket, egyikük úgy dönt melléd szegődik.
Épségben megérkeztek átadod a levelet, s mikor távoztok a városból, egy sárkány felperzseli az egészet.

S, hogy a témához és ,hogy a témához is hű legyek pár napja kezdtem el újra az FFVII-et   ikszdé

Meg majd újra akarom játszani a Dragon Blade sorozatot.  ikszdé

Naplózva

kornel
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #1576 Dátum: 12 szep 07, 17:12:26 »

sajnos se időm se erő újra elkezdeni az FF7-et...valamelyik nap előszedtema ps-1emet..és megtalátam a régi FF8 mentésemet egy memcarin...jó érzés volt látni, hogy még müxik. 125 óra  pihen benne. Mined GF és karakter 99-es szinten van...minden ultima weapon begyűjtve...full kártya pakli......De jó lenne megint 18 évesnek lenni és annyi szabad idővel mint ami akkor volt..
Naplózva
Ecklair
ANBU újonc
*

« Válasz #1577 Dátum: 12 szep 09, 21:56:29 »

Én a X-est kezdtem el... de annyira sajnálom Tidust, hogy kénytelen voltam félre tenni a játékot, mert még az életkedvem is elment  Neeem
Amíg azt pihentetem addig egy vele egykorú játékkal a Suikoden 3-mal fogom elütni az időt, vagy legalábbis megpróbálom Mosolyog Igaz ezek nem olyan régiek "csak" 2002-esek.
Ami engem illet, az FFVII-et soha nem kezdeném újra. A 8-at már egyszer elkezdtem elölről de... ez olyan, mint a könyveknél: kevés az ember ideje arra, hogy mindent kétszer elolvasson... Nevet
Naplózva
Shiro
Moderátor

may the force be with you

« Válasz #1578 Dátum: 12 szep 10, 23:07:21 »

FFVII lehet harmadszor is újra fogom kezdeni, mert otthon hagytam.  smirksweat De mondjuk nem értem eddig sose a végre, de ennyi újra kezdés után egyszer majd..csak.

S látottam hogy valának új klünok háborúja részek szinkronosan, s hát csk kedvet kaptam valami sw-játék hoz, hogy nagy sith lordá váljék személyem.
Jeti Académy ha úgy emlékszem valami grafikai hibás laptopomon. Szóval helyette gondoltam kotorászok egy kicsit s igen sikeresen fut a játék. Hard fokozaton egy kicsit hogy is mondjam van értelme a szteroidoknak. emlékszem annak idején valami száz akárhányat összegyűjtöttem mindegyikből mire főmuftihoz kerültem.
Naplózva

tibee77
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

-Itachi Fan-

« Válasz #1579 Dátum: 12 szep 11, 08:26:09 »

A legjobb SW játék a Jedi Academy!Nálam az a best.Igaz soha nem Kotor-oztam.
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1580 Dátum: 12 szep 11, 10:03:08 »

Academy-nél csak a JK2 jobb. Az szerintem izgalmasabb, jobbak a küldetések, főleg az amikor azon az aszteroidára épült birodalmi bázison vagy, meg a csillagrombolós pálya. Nevet De az Academy is király. Mindkettőt vagy ezerszer végigjártam.

Kotort pedig érdemes kipróbálni. Nevet Azt is szeretem nagyon, mindkét részt.
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #1581 Dátum: 12 szep 14, 08:08:21 »

Meg a Battlefront 1-2, amivel mai napig képes vagyok leülni játszani az SW-k közül, na meg a Jedi Academy a másik Nevet
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1582 Dátum: 12 szep 14, 08:55:04 »

BF-el még sose játszottam. Igazából eddig teljesen kimaradt nekem ez a játék. Lehet meg kéne vele próbálkoznom. Single playerben milyen? Engem igazából csak az érdekel, nem szoktam multizni nagyon.
Naplózva
MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #1583 Dátum: 12 szep 14, 17:16:19 »

Én kifejezetten jól szórakoztam vele singleben, csak ne várj semmi extra bonyolult manővert Nevet
Naplózva

Soul
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #1584 Dátum: 12 szep 14, 17:45:11 »

Én most Guild Wars 2-vel játszok, csak ajánlani tudom mindenkinek. Már évek óta vártam a megjelenését, még a GW1be is visszanéztem hogy szerezhessek induláskor pár plusz dolgot. Az ára kicsit borsos, de legalább nem havidíjas, meg amúgy is megér annyit. Nyelvesít
Naplózva

"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #1585 Dátum: 12 szep 16, 08:03:48 »

Valaki tudna multi-online gamet mondani,valami jót.A cs.t meg a battlefieldhez viszonyítva Nevet De ne  legyen olyan 5 GIGA ramot igénylő.
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 16, 08:04:22 írta dreamfolow » Naplózva

tibee77
Jounin
*

-Itachi Fan-

« Válasz #1586 Dátum: 12 szep 16, 15:34:19 »

Én codozok neten, de amit nagyon várok most az a Borderlands 2.Két három nap múlva ki is jön! Mosolyog
Naplózva
tibee77
Jounin
*

-Itachi Fan-

« Válasz #1587 Dátum: 12 szep 19, 19:09:29 »

És közben kijött a Borderlands 2!Rohadtul vártam már a 2. részt asszem most ezzel el leszek jó pár hónapig! Mosolyog
Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #1588 Dátum: 12 szep 20, 14:56:52 »

Te is? mer énis Nevet csak a gépem bírja...
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
tibee77
Jounin
*

-Itachi Fan-

« Válasz #1589 Dátum: 12 szep 20, 18:13:31 »

Most vagyok 14-es szintű a Zero (sniperes) karakterrel.  Kúl
Naplózva
Oldalak: 1 ... 104 105 [106] 107 108 ... 128
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins