24 nov 17, 14:44:14 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 102 103 [104] 105 106 ... 128
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Te mivel játszol éppen?  (Megtekintve 355821 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #1545 Dátum: 12 aug 19, 00:24:46 »

RA2 és YR? Király. Nevet De rég játszottam már vele. Nagyon jó játék, az egyik legjobb az egész C&C sorozatból.

Warcraft 3 nekem nem tetszett. Nem is játszottam vele sokat, valahogy nem fogott meg.
Hm... Szerintem azért még a C&C sorozatból jó a Tiberian Sun is kacsint

Hogyhogy nem tetszett a Warcraft 3? :O
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1546 Dátum: 12 aug 19, 05:53:51 »

Azért is írtam, hogy az egyik legjobb... voltak ott még jó játékok. A régiek főleg, meg TibSun is. Az utolsó tényleg jó az a Generals volt.

Warcraft3 meg egyszerűen nem tetszett, nem tudom miért.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #1547 Dátum: 12 aug 24, 19:03:09 »

Szasztok, ezt a topicot találtam legmegfelelőbbnek az irományomhoz, úgyhogy tennék fel nektek két kérdést:
1) Játszanék a Fallout 3 című játékkal, megnéztem http://www.systemrequirementslab.com -tel, a minimum igények megvannak, viszont valamiért a videokártyámat nem akarja elfogadni. A kritériumoknak megfelel, mégis azt írja, hogy vegyek újat, ha futtatni akarom a játékot. Ez miért van?
2) A Half Life 2 Episode One-nal szeretnék még mostanság játszani, viszont mikor elindítom kiírja, hogy az alapértelmezett frekvencián nem tud futni, állítsam át, ha futtatni akarom. A gond, hogy nem tudom átállítani, mivel a játék menüjét sem látom a leírt okok miatt.
Rágugliztam, kiadta a megoldást, a Stream-en belül állítsam be a kívánt grafikát, és futtassam. Viszont ezzel az a gondom, hogy a játék nem eredeti (torrenteztem, szánom-bánom, elmondok érte két-három miatyánkot), és amíg nem aktiválom a termékkulccsal a játékot, a Stream-en belül nem tudom állítani a grafikáját.
Valaki tudna valamilyen gyógyírt mondani erre a problémára? (zsugori vagyok, a "vedd meg a játékot" módszert csak végszükség esetén akarom használni).

Előre is köszönöm, és elnézést az analfabétaságomért smirksweat
Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #1548 Dátum: 12 aug 24, 19:19:14 »

Általában szokott lenni egy system .ini vagy valamilyen fájl ami tárolja a beállításokat.Szóval azt manuálisan át írod és elvileg jó lesz.
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
renato
Vendég
« Válasz #1549 Dátum: 12 aug 24, 19:21:41 »

Aha, értem, köszönöm szépen a gyors választ!
Naplózva
viktor6665
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1550 Dátum: 12 aug 25, 12:20:12 »

Counter Strike: Global Offensive-val
Még csak 4napja jött ki, nem tudom ki mennyire ismeritek a cs szériát, mindenesetre számomra egy hatalmas csalódás volt.
Se a grafikával, se az újításokkal nem vagyok megelégedve, úgy tűnik a css-t soha semelyik fps játék nem fogja legyőzni egyediségben.
Naplózva

Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #1551 Dátum: 12 aug 25, 14:22:23 »

Nálam nem hogy a GO, de már a CSS sem ütötte meg a színvonalat. A GO-t nem viszi a gépem, a Source az megy lazán, de nem volt akkora hangulata, mint az 1.6-nak. Most hiába rossz a fülesem, hang nélkül is 1.6-ozok. Na meg aztán eredeti Source-om van, és szerintem szörnyű a hitbox arra, valakit gyomorba találsz, de kapja a hs-t.
Naplózva

viktor6665
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1552 Dátum: 12 aug 25, 15:15:24 »

Én még anno cs 1.5-ön kezdtem el gamelni, aztán jött egy pár hónap 1.6 és condition zero, de a sok cheater miatt áttértem a steames css-re. Nálam all time favorit marad kb 2000órányi játékkal, bár mostanában már csak heti pár órát szoktam játszani. A hitbox lehet, hogy a rossz configod vagy a szeró rossz configa miatt volt rossz, maga a játéknak nagyon pontos 2004-es játékhoz képest.
Naplózva

Autine
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1553 Dátum: 12 aug 25, 22:17:12 »

Valaki játszott a devil may cry-n? Most töltöm le éppen,de nem az a kicsi game,úgyh nem akarok semmit se a véletlenre bizni,és kikérném más véleményét is.Nevet Meg még letöltöttem a naruto ultimate ninja impactot pc-re.Nem tudom milyen,de olyan szar a seed hogy 5 óra kell neki 600kb/s-mal...
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 25, 22:18:58 írta Autine » Naplózva
Ecklair
ANBU újonc
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #1554 Dátum: 12 aug 27, 13:30:08 »

Narutosok közül én Ps2-n játszom az Ultimate Ninja 5-tel. Nekem tetszik ^^
Naplózva
Autine
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1555 Dátum: 12 aug 27, 14:38:35 »

Valaki vágja/érti a mountolást? Eddig ugyvolt hogy tudtam de most valamiért nem akar sikerülni..A medal of honort fél éve mountoltam azóta nem telepitettem fel és igy nem kellet,érthetően valaki eltudná magyarázni mit kell a daemon toolsba csinálni.? Addig alap hogy kibontom,és mount & drive - fálj hozzáadása,odarakja a gyakran használt képekhez,csatlakozás és utána mit csináljak vagy az egész rossz?ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 27, 14:39:15 írta Autine » Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #1556 Dátum: 12 aug 27, 14:54:54 »

jajj már rosszul kezded. vagy én értelmezem rosszul
Most a rart partokat csomagolod ki, és kapol egy iso-t azt akarod mountolni.
Vagy pedig az isot akarod kibontani? mert ez esetben jó hogy nem megy a mountolás.
Egyébként a metódusod jó.Rakd fel újra lehet ez a bibi. TÉnyleg úgy kell hogy kép fálj hozzá adása -> és vagy dubpla katt, vagy pedig jobb e.katt és csatlakoztását majd kiválasztod a virtuális meg hajtódat.
Estleg rosz a képfájlod , nézd meg a saját gépben v win 7(számítógép) és a meghajtókat nézegesd lehet nem indul el az auto start, és ez esetben csak duplán kell kattintanod rá.
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 27, 14:55:57 írta batai15 » Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
viktor6665
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1557 Dátum: 12 aug 27, 16:37:09 »

Valaki vágja/érti a mountolást? Eddig ugyvolt hogy tudtam de most valamiért nem akar sikerülni..A medal of honort fél éve mountoltam azóta nem telepitettem fel és igy nem kellet,érthetően valaki eltudná magyarázni mit kell a daemon toolsba csinálni.? Addig alap hogy kibontom,és mount & drive - fálj hozzáadása,odarakja a gyakran használt képekhez,csatlakozás és utána mit csináljak vagy az egész rossz?ikszdé
Winrarral kicsomagolod ha .rar vagy .zip aztán daemon tollsba csinálsz egy virtuális meghajtót, az .iso fájlt rámountolod a képek hozzáadása opcióval és megnyitod a meghajtónál. Ennyi.
Naplózva

Autine
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1558 Dátum: 12 aug 27, 17:00:45 »

OO tényleg és most akkor ez az: Eszköz 0: [E] Devil May Cry 4
A többinél Eszköz 1: [F] Üres-t ir ,és rajta van lehet telepiteni tényleg egyszerü volt,köszi ^^
Mert letöltöttem 8 gigás játék és nem akartam letörölni,csak mountolni kellet,crackelni is de azt tudok.
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 27, 17:01:42 írta Autine » Naplózva
naruto-chan
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Főcickány :D

« Válasz #1559 Dátum: 12 aug 29, 14:15:18 »

Devil may cry 3-al játszottam már jó sokszor gépen Nevet  De valószínű hogy beszerzem ps3-ra a HD collection-t  1-3 -ig bennevan a 4-el meg nemtom milessz azt még nem játszottam Nevet  Nekem most nagyon az Amazing Spider-Man kellene csak 2 oldalon se ahol szoktam rendelni a játékokat nem voltak raktáron... rohadt gyorsan elkapkodták mit ne mondjak... 10.-e elött jönne meg kuku de már most nincs 1 se raktáron Szomorú  De viszont veszek helyette  , Dead Island ,Dragon Ball Raging blast 2 , Aliens Vs Predator  És legutolsó sorban a hogy 2-3 hónapig kussba legyek  Assassin's Creed : Revelations + Assassin's Creed 1 ^.^ azt már csak az Ac 2-kell majd és Complete lessz az assassins creed -em amíg persze nem veszem meg majd a 3-at egyszer Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 102 103 [104] 105 106 ... 128
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins