Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1500 Dátum: 12 júl 25, 00:05:27 » |
|
Én ma bukkantam rá egy rég játszott mmorpgre. Igaz semmi grafika meg ilyenek, de annyira cuki a játék *.* Trickster Online ismeri valaki? Igaz nem egy hű de véres játék tekintve, hogy a questek egy része eddig vagy hozzak 3 tárgyat valamelyik szörnyecskéből, vagy mint amit most is csinálok hogy bányásszak és úgy nyerjem el a tárgyakat Amúgy még ha kedvem szottyan wowozni szoktam vagy League of Legends de az ritkán mert nem bírja a gépem
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 25, 00:08:44 írta Lilus »
|
Naplózva
|
|
|
|
fafelyjonny
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1501 Dátum: 12 júl 25, 17:08:48 » |
|
ha van időm(most jelen pillanatban csak akkor nincs ha alszok)akkor a psp-n szoktam játszani.most éppen a monster hunter freedom 2 c. játékot tolom. am ha vmejikötök játszott már vele akk adhatna vmi tippet a kushala deora nevü sárkány legyözése céljábol mer a mai nap már a 12. alkalommal törölte fel velem a padlot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Andor2000
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1502 Dátum: 12 júl 25, 19:09:06 » |
|
Blade & Soul és FreeJack a 2 kedvenc nálam Na meg néha S4 de az tényleg ritka.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ecklair
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #1503 Dátum: 12 júl 25, 19:18:19 » |
|
Én várhatólag augusztusban veszek ps2-t, és akkor végre kijátszom majd a FFX-et... Gondoltam előre iszom a medve bőrére ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #1504 Dátum: 12 júl 25, 19:30:22 » |
|
Lilus: azt nem ismerem sajnos. 7x-re is újra elkezdtem a Fable The Lost Chapter-t, nagyon imádom. Jól kitalált ellenségek, király harcrendszer, tetszenek a varázslatok, nem is kell tovább sorolnom, nagyon jó
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #1505 Dátum: 12 júl 25, 21:44:17 » |
|
Én most kezdtem neki a Deus Ex: Inwisible War-nak. Emellett továbbra is játszom a ME3 multijával (most hogy kijött az EC lehet, hogy még egyszer végigtolom szingli módban is).
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
viktor6665
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1506 Dátum: 12 júl 25, 22:21:26 » |
|
Universe sandbox Egyedi, tanulságos és szórakoztató, aki szereti a csillagászatot/fizikát feltétlenül próbálja ki. Én játékplatformon vettem, 75%leárazásba 2,5euróért.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1507 Dátum: 12 júl 26, 12:54:42 » |
|
Na, ajánljatok nekem valami MMORPG-t, kedvet kaptam hozzá. Lineage II-höz hasonlót szívesen játszanék. Ki mit ajánl? Legyen jó pvp rendszere, ez a legfontosabb és egyetlen kikötésem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1508 Dátum: 12 júl 26, 12:55:57 » |
|
Vindictus a legjobb free to play mmorpg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Andor2000
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1509 Dátum: 12 júl 26, 13:22:45 » |
|
Jó pvp rendszere a Guild Wars 2-nek Terának meg a Blade & Soul-nak van ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kouga Genki-sensei
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1510 Dátum: 12 júl 26, 17:43:36 » |
|
Én nem játszom semmivel "éppen", mert "éppen" postolok!
|
|
|
Naplózva
|
私と一緒に混乱しないでください!
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1511 Dátum: 12 júl 26, 17:56:20 » |
|
A felesleges hozzászólások irkálása továbbra is szabályellenes. Mivel láthatóan nem tudod felfogni ezért leírom: csak azért ne írj hozzászólást, hogy egyel több legyen. Ezt hsz vadászatnak hívják, tilos, és ráadásul égés is, hülyének néznek érte a normális emberek. Ha büszkélkedsz is vele, hogy ezt csinálod - mint pl most is - akkor csak még nevetségesebbé teszed magad. Ráadásul ez a moderátorokat nagyon idegesíti, ami meg simán ellenjavallt.
Remélem most már megérted, de ha nem, akkor egyszerűbben is elmondom: CSAK AKKOR ÍRJ, HA VAN VALAMI MONDANIVALÓD IS!
Moderátor
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ecklair
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #1512 Dátum: 12 júl 26, 21:03:10 » |
|
Narutoclone: Én végigvittem és... hát nem volt olyan veszélyes. Szinte soha nem játszom fps-sel, de ez elég könnyű volt még nekem is. A vége viszont több végződésű, de nem spoilerkedek ennek nézz utána.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1513 Dátum: 12 júl 27, 14:46:49 » |
|
Legjobb mmoiporg :Metin2 Multi pc:Cs 1.6-Source,Battlefield 3. Simán pc: GTA IV.,meg még talán a MoH. Én most ezekkeĺ játszok.Egy csomó narutós gameket kerestem pc-re de egyik sem müködött...-.-" valaki tudna pc-re ,esetleg linket? De még a game címe is jól jönne,csak müködjön pc-n...És ha lehet naruto shippuus karikkal.ty
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Andor2000
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1514 Dátum: 12 júl 27, 14:50:37 » |
|
Működnek azok csak valami progit le kell tölteni és nagyon rossz az irányítása Am újra elkezdtem STALKER-ezni és nagyon jó Xd
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|