24 nov 18, 06:32:22 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 86 87 [88] 89 90 ... 128
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Te mivel játszol éppen?  (Megtekintve 356100 alkalommal)
0 Felhasználó és 14 vendég van a témában
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #1305 Dátum: 12 feb 03, 17:59:02 »

Vártam benne valami csattanót Johhny Depi judge
Naplózva

Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
tibee77
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

-Itachi Fan-

« Válasz #1306 Dátum: 12 feb 03, 20:48:31 »

Ritli Fable 3-hoz hozzászólva, nagy csalódás volt számomra.Az első részt számtalanszor végigvittem de ezt egyszer végigszenvedtem. Szomorú Első részben sokkal nagyobb durranás volt anno, itt sok mindent lebutítottak ahogy te is írtad.
Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #1307 Dátum: 12 feb 03, 21:02:31 »

A portál számomra is nagy csalódást nyújtott... de most olyan játékkal tolom ami nagyon FAIN.
Pokémon gameboy verzióival... most jelenleg Fire Red és Leaf Green, majd ha sikerül szereznem egy új gameboy advance emut a legújabb Black/White részt is kipróbálom! Nevet
Naplózva
Set
ANBU Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #1308 Dátum: 12 feb 04, 10:12:17 »

A black&white már NDS-re jött ki, de asszem a No$GBA emunak is vinnie kell. Desmume-al meg biztosan megy mert azzal játszottam én is. Am itt WOT-zik vki? ˇˇ
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 04, 10:13:18 írta 0414setsuna » Naplózva

v_v
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #1309 Dátum: 12 feb 08, 20:40:32 »

A fable 3 tényleg csalódás volt.. egyedül a kombinálható varázslatok testszettek, de enyi végig toltam azt szevasz, a kettő is elég jó, de mondjuk a karakter kinézete elég otromba lett, és hiányoltam a páncélokat is.
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Bencu
VIP

« Válasz #1310 Dátum: 12 feb 08, 22:57:47 »

Portal 2-t nemrég játszottam ki, nekem tetszett! 1-2 résznél azért kicsit megakadtam, de szerintem a történet is jó, meg kellően hosszú is Mosolyog Most a Crysis 2-t nyomom Nevet Meg leszedtem a Dragon Ball Tenkaichi 3 nevű játékot emulátorral, el is indult, de valahogy még nem sikerült áttenem a beállításokat Nevet
Naplózva
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #1311 Dátum: 12 feb 09, 00:15:43 »

Én is végeztem a Portal 2-vel. Jó volt néha meg kellett dolgoztatni az agyat hozzá főleg mikor már bejött a játékba a sok trutyi is és nem csak a portálokkal kellett variálni ikszdé És sok volt benne a jó poén Mosolyog

Most a Kingdom of Amalur: Reckoning-et viszem tőrös-íjas karival. Mosolyog Egész jó kis játék bár akadnak benne bugok. Nagy a világ, sok a küldi, olyan mintha egy mmo-t tolnék single-ben Nevet (bár azt hiszem mmo-t terveznek belőle, ez amolyan teszt hogy mennyire jön be a népnek a dolog azért ennyire mmo szerű a dolog)
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #1312 Dátum: 12 feb 09, 07:47:26 »

Én is pont így jellemeztem egy barátomnak a KoA-t. MMO single verzió. Én mágusként nyomom, bár még eléggé az elején járok, de nem rossz Mosolyog
Naplózva

Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1313 Dátum: 12 feb 09, 07:49:19 »

Én is a Kingdom of Amalur: Reckoning-al játszom régóta vártam a megjelenésére persze vannak benne helyenként kissé idegesítő bugok, de kérdem én melyik játékban nem. Viszont személy szerint engem a látvány világa magával ragad és látszik, hogy magára a harcra keményen rá gyúrtak. Nekem eddig nagyon tetszik egyedi játék élményt nyújt.
Naplózva
Bencu
VIP

« Válasz #1314 Dátum: 12 feb 09, 11:17:28 »

Én nem ismerem ezt a játékot, de majd kipróbálom, ha ennyire jónak mondjátok! Mosolyog Most valahogy kedvet kaptam PlantsVSZombiezni, lehet tolok gyorsan pár kört ;D
Naplózva
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #1315 Dátum: 12 feb 09, 13:14:41 »

Hát néha azért elég durva bugok akadnak benne.. Pl támad az ellen és én hátra akarok bukfencezni előlük. Nyomom a hátrát meg a space-t erre elgurul előre az arcukba smirksweat Aztán a célzás... Becéloz egy ellent a játék, kihúzom az íjam, lövök és totááál más irányba lő a kari. És egymás után megcsinálja 3x. Belopózok valami mögé, hogy backstabelem, odamegyek, ki is írja a játék hogy bal gombot nyomjam le és backstab. Megnyomom erre simán hátba vágja nem backstabel (nem narancssárga erős mobot, hanem simát amit lehetne oneshotolni). És ez nem minden, szóval akadnak benne érdekes dolgok bőven.
De amúgy tényleg nem rossz kis játék most léptem meg a lvl 20-at Mosolyog De még mindig nem tartok sehol benne.
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
tibee77
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

-Itachi Fan-

« Válasz #1316 Dátum: 12 feb 09, 20:09:16 »

KoA nekem is bejövős játék.Én mágus-t fogok csinálni ez tuti.Kicsit hasonlít a Fable első részére, kinézetben.
Naplózva
Andor2000
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1317 Dátum: 12 feb 09, 21:51:19 »

Hát 10 ezer forint kicsit húzós ár érte  smirksweat Bár ha valaki tudna adni ingyenes torrent linket azt nagyon megköszönném Nevet Am elég jó játéknak tűnik ez a vidi alapján :http://www.youtube.com/watch?v=6lhzDkaKi1w Ha egyszer majd játszok vele biztos valami ninja féleség leszek ^^
Naplózva

Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Grizzlyhörcsög

« Válasz #1318 Dátum: 12 feb 09, 22:01:14 »

Régóta elővettem ezt a játékot de most folytatom pár hetet kihagytam a folytatásával. Ez a játék a Desperados. Ez egy nagyon nagyon régi játék olyan mint a Commandos csak ez vadnyugati köntösben.
Naplózva

"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ."
Árnybíró 7. kötet

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #1319 Dátum: 12 feb 10, 09:40:15 »

Andor2000: Ebben aztán nem leszel ninja, nincs hasonló kaszt, nem annyira testreszabható, mint a Skyrim :p
Naplózva

Oldalak: 1 ... 86 87 [88] 89 90 ... 128
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins