24 nov 18, 14:23:13 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 79 80 [81] 82 83 ... 128
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Te mivel játszol éppen?  (Megtekintve 356238 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #1200 Dátum: 11 nov 13, 22:06:26 »

Szerintem nem nagyon van értelme összevissza fejleszteni mindent. Így csak az összes skill gyenge marad. Bár ez ebben a kombóban még nem olyan sok mert 1h wep fejlődik, a block meg a destro. De ennél sokkal több irányba nem nagyon kell menni Mosolyog
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #1201 Dátum: 11 nov 13, 22:10:01 »

Enyhe SPOILER warning, hátha valaki nem jutott még el odáig, vagy nem csinálta a companion questeket:

Az milyen már, hogy egy Farkas nevezetű karakter alakul át vérfarkassá Nevet Magyar vonatkozás ftw!
Naplózva

batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #1202 Dátum: 11 nov 14, 04:55:38 »

a skillek változatossága nem baj, bármit lehet használni, csak anyi hogy a kari lassabbban fejlődik, de egyébként, bármit használhatsz:) egyébként, lehet varázslatokat létrehozni? morroba és  obliba vollt, itt még nem találtam olyat Mosolyog
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
tibee77
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

-Itachi Fan-

« Válasz #1203 Dátum: 11 nov 14, 19:45:57 »

MoonTiger neten láttam a videót! Mosolyog Am meg néztem a skill tree-ket és baromi sok van belőle.Hányas lvl lehet a maximum?Mert hogy mindenben nem tudsz magas szintet elérni az biztos!   ikszdé
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1204 Dátum: 11 nov 18, 21:51:46 »

Én most CoD: MW3-at tolom éppen. Nevet
Naplózva
Szabika
*

No akame ga kill no life

« Válasz #1205 Dátum: 11 nov 18, 22:22:07 »

Aes sedai: Én is de már kijátszottam tegnap Nevet tegnapelőtt vettem ikszdé. Az nap már 8-9 missziót toltam veteránon másnap meg befejeztem azaz tegnap. Amúgy kijátszottad vagy hol jársz? Elég epic a része de majd meglátod.

Uchihamasashi: left 4 dead 2 az jó mivel 1-et kijátszottam már eleve akkor a 2 is jó lehet.
Naplózva
kornel
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #1206 Dátum: 11 nov 19, 08:19:43 »

ha vetted akkor a multi miatt vetted tehát a lőtéri kutyát nem érdekli, hogy milyen rövid a single....szerintem...
én még mindíg mások idegeivel játszom éppen, hogy ne legyen teljesen off Nevet
Naplózva
MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #1207 Dátum: 11 nov 19, 08:36:19 »

Elnézést, de frászt. Ha kiadnak egy játékot -még ha multira is fókuszál az főképp- akkor is törődni kell a single playerrel is, mivel az is a játék nagy részét alkotja. Az meg nagyon rossz kifogás, hogy "multis játék, kit érdekel a single?" Mindenkit érdekelnie kéne.

Hogy én se legyek teljesen off, 2 játék kebelezett be, de annyira, mint még semmi a Dragon Age Origins óta
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Fruit Ninja HD pc-n Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 19, 08:38:41 írta MoonTiger » Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1208 Dátum: 11 nov 19, 10:28:19 »

Most a prágai váras küldetést csinálom éppen. Nevet És a single miatt játszom, a rövidség meg bosszantó, de ezt már az előző MW-kben megszoktam. Viszont pörgős ez a rész is nagyon. Csak kevés a fegyó. Legalábbis az eddigi pályákon szinte végig ugyanazzal dolgoztam, alig találtam mást, főleg jobbat. Szomorú De így is nagyon jó. Jah és semmi spoiler. Nevet
Naplózva
kornel
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #1209 Dátum: 11 nov 19, 12:36:52 »

Single player játékok úgy jártak mint a disco-korszak az idejük lejárt, ez van...a mai gémek 95%-a csak és kizárólag a multiplayerről szól...abban van a pénz, ahhoz lehet dlc-ét kiadni, azért fizetnek az emberek... single csoda, hogy van még benne.
Naplózva
Szabika
*

No akame ga kill no life

« Válasz #1210 Dátum: 11 nov 19, 12:52:46 »

Kis részben kornel-lel kell egyetértenem de én mégis a single-miatt játszom inkább Mosolyog mivel érdekel a sztori és szeretnék felfejlődni jó szintre ( tegyük fel új funkciója van a játéknak és megkell tanulnom meg szoknom ). Azután szoktam multizni de nem mindig.

Aes: És milyenbe csinálod a küldiket? Recruit? Regular? Hardened? Veteran?
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1211 Dátum: 11 nov 19, 18:28:44 »

Időközben ki is végeztem a gamét. ikszdé Amúgy Regularban játszottam. Nem volt rossz, főleg az akasztás a végén. Amúgy a 3. rész nem lett annyira jó mint az előzők. Voltak jó részek, de lehetett volna ötletesebb is pár. Amit kornel mond abban meg igaza van, minden a multiról szól manapság. -.-
Naplózva
Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

Never lost a fair game - or played one.

« Válasz #1212 Dátum: 11 nov 19, 20:16:24 »

Nekem egy játéknál inkább a singleplayer számít. Nekem fontos, hogy egy izgalmas, esetleg fordulatos története legyen az adott játéknak. Természetesen minél hosszabb, annál jobb. Jelenleg a Skyrimmal játszok. Meg tudom érteni, hogy az év egyik legjobb játékának tartják. Nem tudnék negatívumot mondani belőle. A grafikája is nagyon tetszik, annak ellenére, hogy a gépem nem túl izmos, így grafikailag nem tudok mindent kihozni belőle. A főküldetéseknek a végére értem (legalábbis Alduin legyőzése gondolom a vége), úgyhogy egyéb feladatokkal vagyok elfoglalva. Remek játék.
A MW3-ra lennék nagyon kíváncsi, de a gépem azt nem viszi sajnos, gyenge a proci.
Multiplayerben nálam még mindig a jó öreg CS 1.6 van terítéken, és más nem is kell. CoD-dal életemben nem multiztam, csak talán a 2-vel pár napot.
Naplózva
^^
Uchiha Madara
*

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #1213 Dátum: 11 nov 19, 21:09:09 »

Most épp a ninja saga van benn de már egy hete nem fejlődöm, nincs kedvem :/ másik ablakba meg most indíom a zombie lane-t, hogy elűzzem még vmivel az időt.

am én is azokat szeretem amik többszeméjes játékok, a NTSD-re kattantam rá, haveromnak megvan majd pendrivon áthozza nekem is mert a "jáccós" gépen elment a net és nem tudom letölteni.
a story mód nagyon brutál, szinte teljesíthetetlen, de vs módban jó mert én mindig Kakashival vagyok, Erik meg Itachival és í meccseimet úgy zárom hogy egy kamuival megsemmisítem...hacsak nem öl meg előbb ő ><
Naplózva

Soul
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1214 Dátum: 11 nov 19, 21:29:17 »

Jajj az NTSD-vel én is nagyon sokat toltam régebben. Nevet Az alap játékkal is (Little Fighter 2) meg a moddal is nagyon sokat hülyültünk haverokkal. Nevet Épp mostanában néztem hogy jött ki új demo az NTSD II-höz, bár még elég sok munka lesz vele. Mosolyog
Naplózva

"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
Oldalak: 1 ... 79 80 [81] 82 83 ... 128
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins