24 nov 18, 15:35:00 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 78 79 [80] 81 82 ... 128
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Te mivel játszol éppen?  (Megtekintve 356254 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
MoonTiger
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #1185 Dátum: 11 nov 12, 18:52:10 »

Azt hiszem elég ennyit említenem: Skyrim. Üt, mint az ipari áram ^__^
Naplózva

tibee77
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

-Itachi Fan-

« Válasz #1186 Dátum: 11 nov 13, 10:49:57 »

Őőőő igen MoonTiger, sikerült megelőznöd! Nevet Én is azzal tolom most!  Hümm-hümm
Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #1187 Dátum: 11 nov 13, 12:52:41 »

Énis azt tolom... morrowind volt a kedvenc, de most már ez, tökre mint a morrowind blood moond kieg Nevet
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #1188 Dátum: 11 nov 13, 13:03:57 »

Én is Skyrimeztem még tegnap (meg tegnap előtt). De haza kellett jönnöm, és sajna vacak a gépem hozzá, hogy itt is játszhassak. Szomorú Na majd legközelebb folytatom Nevet
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #1189 Dátum: 11 nov 13, 13:24:10 »

Én is skyrimezek. Játszottam szűámtalan elder scrollal. A grafika zseniális. a világ számomra sivár eddig. Oblivion fűves erdős vidéke jobban tetszik. Ennek ellenére gyönyörű. Az inventori a játék leggyengébb pontja engem idegesít:(. A morrowindes oblivionos megoldások jobbak voltak. A küldetések túl egyszerűek túl sok segítséget adnak ez engem kicsit zavar:( Morrowindnek hála tanultam meg sok mindent angolul. Annyit szótáraztam benne mint még soha. A mozgás elder scrollhoz mélton butácska, de így szeressük. Az ellenfelek kidolgozottak a spellek gyönyörűek. A fejlődési rendszert még szoknom kell. Ez a talent fa új még nekemxD Értelemszerűen elderben.
Amúgy zseniális a játék:d. A történet meg majd kiderülxD
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
batai15
*

Zero Division

« Válasz #1190 Dátum: 11 nov 13, 13:32:59 »

http://www.youtube.com/watch?feature=iv&annotation_id=annotation_25144&v=GIC5zj81VGo&src_vid=ZaQlDJ9_wjk
mint anno a morrowindben, itt is a wérfarkasok melett fogom letenni a voksom... Nevet
Naplózva

"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #1191 Dátum: 11 nov 13, 13:45:25 »

Én bérgyilkos leszek és talán vámpír, ha vannak nemesek korcs vámpír nem leszek.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
tibee77
Jounin
*

-Itachi Fan-

« Válasz #1192 Dátum: 11 nov 13, 17:33:38 »

Van még olyan aki mindkét kezében csak varázslatot használ?Elég nehéz így az elején, nem valami erősek ezek a spell-ek.
Naplózva
MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #1193 Dátum: 11 nov 13, 17:57:44 »

Én főképp íjász vagyok, de ha közelharcba jön valaki, akkor 1h + destruction kombóval nyomom. Egész hatásos kombináció =)
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #1194 Dátum: 11 nov 13, 18:43:14 »

Van még olyan aki mindkét kezében csak varázslatot használ?Elég nehéz így az elején, nem valami erősek ezek a spell-ek.
Én olyannal játszottam, gyorsan fogy az elején a mana de megoldható ha minden szintlépésnél a magic-re adsz Nevet Meg persze ha valami batár baltás állat megtámad az kellemetlen mert kb 2 ütés vagy (már ha robe-ban vagy 0 armorral). Én úgy csináltam, hogy mindkét kezembe támadó varázslatot raktam de akkor kellemes főleg ha megvannak már az erősebb támadó varázslatok mint a Firebolt (nem biztos, hogy ez a neve). Pl Flame+Firebolt kombó egész jó volt az eleje felé, hatásos. Nevet Vagy ha van valami jó idézésed. A flame atronach pl egészen tetszett. Nevet Vagy valami közelharci idézés ami eltereli az ellenség figyelmét.
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 13, 19:05:09 írta Ritli » Naplózva

-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
batai15
*

Zero Division

« Válasz #1195 Dátum: 11 nov 13, 19:11:38 »

közelre, 2 kezes kard, vagy kalapács, vagy fejsze, távolra meg dupla spell, de pl 2 tűz és akkor nyomatok 1 ultimate attackot xD
Naplózva

Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
tibee77
Jounin
*

-Itachi Fan-

« Válasz #1196 Dátum: 11 nov 13, 20:31:45 »

4es szinten vagyok még csak és eddig csak a magicka-ra raktam (vagy mana már nem tudom hogy hívják) és csak a destruction spellekre.(fire, lighting spellekre meg a dual-ra hogy egyszerre lehessen őket)Így nagyobb gondom nincsen de ha valami keményebb ellen megyek akkor elég könnyen meghalok.És persze Robe-bal nyomatom vagyis armor-om kb semmi nincs.Találkoztam már egy jegesmedvével az kb másodikra lecsapott, troll szintén, meg egy vampiremaster is legyőzött.Remélem később már azért könnyebb lesz, mondjuk minden varázsló sorsa nehéz az elején, a végén meg általában könnyű! Nevet
Naplózva
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #1197 Dátum: 11 nov 13, 20:45:20 »

Hát lehet nem 4es szinten kéne trollokkal harcolni ikszdé Keress valami békésebbet. Mondjuk csontvázak, banditák vagy pókok Mosolyog Vagy tényleg vegyél valami idézést, hogy letankolja az a monsztákat amíg te lelövöd őket távolról.
Naplózva

tibee77
Jounin
*

-Itachi Fan-

« Válasz #1198 Dátum: 11 nov 13, 20:54:47 »

De azok túl egyszerűek! Nevet Szeretem a kihívásokat!  Nyelvesít A conjurer mágia nekem nagyon bejön még, mert szeretem a warlock-os skilleket, csak először gondoltam felfejlesztem a támadó varázslataimat.
Naplózva
Soul
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1199 Dátum: 11 nov 13, 21:38:17 »

Szerintem jobban járnál ha párhuzamosan fejlesztenéd a dolgaidat és nem mindent egy dologra raknál, de az biztos hogy így nagyobb kihívás... Nevet

Én most elég vegyesen tolom, helyzettől függően vagy pajzs+kard, vagy 2 fejsze vagy 2 destruction spell vagy esetleg pajzs+spell. xD Néha napján íjat is használok de az a legritkább.
Naplózva

"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
Oldalak: 1 ... 78 79 [80] 81 82 ... 128
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins