24 nov 19, 06:07:16 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 63 64 [65] 66 67 ... 128
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Te mivel játszol éppen?  (Megtekintve 356649 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
kornel
ANBU Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #960 Dátum: 11 márc 07, 19:11:40 »

most őszintén mit írjak rá......
Gruntz azt sajnos nem tom, volt egy másik gyurmafigurás játék PS1-en Skullmonkeys, az jópofa volt...
Naplózva
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #961 Dátum: 11 márc 07, 20:12:42 »

Én ismerem a Gruntzot ikszdé 10000 éve játszottam még vele Nevet Nemrossz kis logikai cucc.
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #962 Dátum: 11 márc 08, 10:00:22 »

a 22 éve videojátékozok

Azzz igen. Nevet Szép karrier. ikszdé

Az egyik Diablo klón nekem sokkal jobban bejött, ez a Sacred volt.Azt többször is végigvittem, gladiator-ral, warmage-el, és a kieg-ben még törpével is.

Sacredddel én is "játszom" most, vagyis olyan pihenőstátuszban van. ikszdé Nem rossz game alapvetően, csak iszonyat sok benne  a bug. És ez nekem nagyon b*ssza az agyam.  Ördögi Főleg küldi és questlog bugokra gondolok. -.- A játékban igazából a világ jó, az nagyon szép, igényes, kidolgozott. A kasztok annyira nem nagy számok, a spellek és a harcrendszer maga meg hanyagolható. Diablóban sokkal izgalmasabbak a harcok, és sokszínűbbek a karik. Én am jelenleg Dió2-zök, meg feltettem a Warhammer 40k: Dawn of War-t, is de még nem tudom mennyire tetszik. Kicsit sablonnak tűnik nekem, főleg úgy, hogy többezer órát gémeltem a C&C sorozat játékaival.
Naplózva
Ecklair
ANBU újonc
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #963 Dátum: 11 márc 08, 20:02:11 »

Ritli te vagy az én emberem Nevet NAgyon vicces volt ahogy felszürcsölte szívószállal a gyurmatrutyit, ááá az überelhetetlen . Nevet
kornel: Én nem tudok 22 éve mert nem vagyok annyi idős Nevet Nekem asszem 3 vagy 4 évesen kezdődött a snessel. Most vagyok 20 (holnap konkrétan ^^) Lehet számolni Nevet Egyszer úgyis utolérlek! ikszdé
Naplózva
kornel
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #964 Dátum: 11 márc 09, 07:15:00 »

Azzz igen. Nevet Szép karrier. ikszdé

[/quote]

Hát ja, azér mást is csinálok melette, de 88-ban kaptam meg a C64-emet, majd szép lassan ami jött sorba.
Naplózva
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #965 Dátum: 11 márc 09, 11:05:39 »

Ritli te vagy az én emberem Nevet NAgyon vicces volt ahogy felszürcsölte szívószállal a gyurmatrutyit, ááá az überelhetetlen . Nevet
Jaja volt benne sok minden, pl a fém kesztyű meg nemtudom Nevet Asszem még nagyon rég mikor elég kicsi voltam játszottam vele először. Egy demóval. Azt végigvittem és hát bejött Nevet Ezért egyszer ajándékba bátyám megvette nekem eredetit. Pirul Bár bevallom nem vittem végig Nevet És már el is tűnt valahol a süllyesztőben ikszdé
De bátyám egyik haverja végigtolta a nőjével közös erővel Nevet
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #966 Dátum: 11 márc 09, 13:26:36 »

Nekem is szükségem lenne valami jó kis játékra. Gépigény terén CoD 2-t még vitte a gépem,de a nagyobb játékokkal szerintem lennének problémái.^^"
Igazából mindegy milyen,csak ne MMORPG és ne Stratégiai legyen. Illetve ha fontos hozzá az angol nyelv,akkor jó lenne ha lenne hozzá magyarítás.

Köszönöm előre is. Mosolyog
Naplózva

tibee77
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

-Itachi Fan-

« Válasz #967 Dátum: 11 márc 09, 13:52:29 »

Próbáld ki a borderlands-ot.Szerintem annak nincs olyan nagy gépigénye.Jó kis lövöldözős, fps-rpg keverék.
Naplózva
Ecklair
ANBU újonc
*

« Válasz #968 Dátum: 11 márc 09, 16:58:38 »

Magyarítások.hu-n körbe tudsz nézni mihez van magyarítás, ott pedig tudsz is válogatni Mosolyog
Ritli: Nálam is eltűnt mert egy idő után nagyon durván bekeményített O___o
Volt benne motor, meg labda, asszem baba is a bepalizáshoz Nevet
Naplózva
dRown
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #969 Dátum: 11 márc 10, 07:46:26 »

Én most kezdtem el a Medal Of Honor: Tier-t! Nagyon jó kis játék...
Gépigénye se a legnagyobb,de azért kell hozzá gép...Aki szereti az fps-eket azoknak nagyon nagy játék lehet. ^^
Naplózva

Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
CsiziDani
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Plüsscica karbantartó

« Válasz #970 Dátum: 11 márc 10, 21:07:57 »

Szokott valaki rajtam kívül Football Managerezni? Mármint jelen fórumozók közül. Nyelvesít
Naplózva

Ecklair
ANBU újonc
*

« Válasz #971 Dátum: 11 márc 10, 21:14:05 »

Csizi: Én régen psen nyomtam a Premiere Manager League-vel, nekem az nagyon feküdt. Azon kívül nem nagyon jutottam hozzá jó cucchoz ^^ (Csaj létemre ilyenekkel játszok, azért nem rossz ikszdé)
Naplózva
dRown
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #972 Dátum: 11 márc 11, 06:47:09 »

CsiziDani: Én FB07 el játszok ^^ Szeretem magam irányítani a játékot,mármint nem focista szemszögből...
Naplózva

Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
CsiziDani
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Plüsscica karbantartó

« Válasz #973 Dátum: 11 márc 11, 16:30:49 »

dRown: FB?

Ecklair: Már is beléd szerettem! Pirul ikszdé Amúgy ha tetszett akkor a Football Managert is imádni fogod! kacsint
Van egy fasza taktikám, meg egy erős keretem az Aston Villánál, mindenkit tönkre verek, utolsó 3 szezonban a BL-t is behúztam. Eddigi 5 évem alatt 5 FA kupa, meg még rengeteg trófea. Uruguayal a 2014-es vb-n ezüstérmes lettem, stb, stb... Mosolyog

Legjobb csatárom:
Naplózva

Ecklair
ANBU újonc
*

« Válasz #974 Dátum: 11 márc 11, 18:50:13 »

Csizi: Á ugyan, ne túlozz ^^" Én bevallom szinte semmit sem értek a focihoz, noha fifáztam is korábban egy kicsit. A manager játékok viszont nagyon mennek, szóval szinte mindig valami tök idegen csapatot választok ki akinek még a neve sem ismerős - na azt kihívás feltornászni!
Csak nincs 2. memóriakártyám szóval nem tudom elmenteni sose ikszdé Pedig tök jól megy :S
Naplózva
Oldalak: 1 ... 63 64 [65] 66 67 ... 128
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins