Ecklair
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #915 Dátum: 11 jan 30, 15:09:46 » |
|
Kipróbáltam a Quidditch World Cup-ot, HP rajongóknak feltétlen meg kell nézni, haláli A másik ami fut az a Heroes 5-t. Hát...nem értem miért kellett beszűntetni az orge barlangot és a mocsári lényeket a 3-ból, és nem értem miért lehet ilyen keveset / lassan haladni a térképen. Más gondom nincs vele, a kampány része izgalmas legalább ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Amanuet
Újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Ábrándozó Novelista
|
|
« Válasz #916 Dátum: 11 jan 31, 16:53:34 » |
|
Jelenleg Neverwinter Nights II Imádom! A KOTOR II után kicsit bizalmatlan vagyok az Obsidiannal szemben - vegyük úgy, nem igazán nyerte el a tetszésemet - de ez szerintem kifejezetten jó Örülök annak, hogy a viszonylag negatívabb karaktereket (ergó Qara) is megéri elvinni egy-egy küldetésre, mert szétszedik a pályát. (Qarával kapcsolatban kicsit Gaarás érzésem is van... a kettő karaktere egyáltalán nem hasonlít, de... na, aki kíváncsi, nézzen utána )
|
|
|
Naplózva
|
Hola~! Soy de HÚNGRIA! *saludos*
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #917 Dátum: 11 feb 03, 09:38:49 » |
|
Dead Space 2 - Kis komoly játék! A hangulat a grafika a paraméter kiakad!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kanokanor Seme
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
The Assassin is back
|
|
« Válasz #918 Dátum: 11 feb 03, 11:30:25 » |
|
azt a gépem tuti nem bírná, de azért majd kipróbálom
ja és most a guitar hero III-mal tolom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ecklair
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #919 Dátum: 11 feb 03, 16:43:33 » |
|
A Dead Space-t nekem se húzná, de jó lenne ha valaki az orrom előtt játszana vele *szereti nézni, ahogy más játszik* Én most a Wizard 101-et próbáltam ki, és ahhoz képest, hogy gépről fut online klienssel (nem mmorgp, de valami ilyesmi akar lenni) egész jópofa.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #920 Dátum: 11 feb 04, 06:59:51 » |
|
Ecklair gyere végigtoljuk 360-on...52-es full hd tévén:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #921 Dátum: 11 feb 04, 11:55:25 » |
|
Most épp a Magicka nevű játékot próbálgatom. Idáig csak 2 szintet csináltam meg, de iszonyat tündéri játék. Egérrel mozogsz (diablo style), 8 spelled van, amiket kombinálni tudsz, hogy új varázslatokat hozz létre. Pl. ha Lightning-hoz kombinálod az Arcane-t, akkor máris megnőtt a sebzése, és a távolsága. Összesen 5 varázslatot tudsz kombinálni, viszont minden elemnek megvan a maga ellentéte, amit nem lehet hozzárakni. Pl. Lightninghoz az Earth, Firehöz a Water, stb Kis ügyességi játéknak is mondható, mivel gyakran kell gondolkodni hogy juss tovább. Tüzet vízzel kioltani, vizet befagyasztani a leszakadt hídnál, hogy átkelhess, és még sorolhatnám. A varázslatok kísérletezésével javasolt vigyázni, én már vagy tízszer felrobbantottam magamat Alapvetően mindenesetre egy nagyon fun játék. Steamen éppen 2k-ért árulják, szerintem kifejezetten megéri az árát ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Soul
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #922 Dátum: 11 feb 04, 17:22:06 » |
|
Ez a kis ismertető felkeltette az érdeklődésem. Csak singleplayer van benne?
|
|
|
Naplózva
|
"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #923 Dátum: 11 feb 04, 18:24:58 » |
|
4 playeres multi is Javasolt társaságban nyomni, úgy az igazi fun ^^ Azért vigyázz, társakat is meg lehet ölni, és lootolhatod ami náluk van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ecklair
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #924 Dátum: 11 feb 04, 21:48:18 » |
|
Kornel: Simán! Beszélhetünk a dologról
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #925 Dátum: 11 feb 06, 19:31:56 » |
|
Hmm,MoonTiger aztmondod Steamen csak 2k? Mingy megrendelem ^^
|
|
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #926 Dátum: 11 feb 08, 14:45:52 » |
|
Kornel: Simán! Beszélhetünk a dologról Amilyen szerencsém van biztos baromi messze laksz...vagy lehet, hogy én lakok mindentől messze...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #927 Dátum: 11 feb 18, 16:30:52 » |
|
Hát, nem tudtam hogy hová írjam, de azt hiszem itt lesz a legjobb. http://rapidshare.com/files/448617439/Minijatekok.rarEgy mini játékpakk amiben, pár megás játékok vannak. Nem nagy szám, de ha egyszer csak ezt bírja a gép...
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #928 Dátum: 11 feb 23, 12:33:32 » |
|
Most éppen a Bulletstorm-ot próbáltam ki.Hát mit mondjak én jobbat vártam.Nem rossz játék de sokkal több benne a lehetőség mint amennyit kihoztak belőle.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kanokanor Seme
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
The Assassin is back
|
|
« Válasz #929 Dátum: 11 feb 27, 19:41:49 » |
|
most vittem ki másodszor a Mass Effect 2-t, először egy eléggé gagyin jártam mert majdnem mindenki odaveszett a csapatból, de a második mentésemet úgy kezdtem hogy előtte az 1. Mass Effectet kivittem és azt a mentést importáltam be, mondhatni majdnem teljesen megvan, az összes dlc-t is kivittem, már csak néjhány kis megbízás maradt hátra, ja és mindenki túlélte az utolsó küldetést
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 27, 19:43:28 írta Kanokanor Seme »
|
Naplózva
|
|
|
|
|