Na akkor ide írom friss tapasztalataim: Harry Potter 5 és 6 pc
1 - Kizárólag rajongóknak vagy olyannak aki ismeri a sztorit
Mese az ötről: Teljes Roxforti élet, 0-a töltéssel! Bármerre mehetsz, tele van minijátékokkal, hihetetlenül nagy és óriási a tér. Az alapsztori rövid, grafika kellemes, zenék az 1 és 2 játékból verbuválva. Hátrány: Ebben az évben nincs a kedvenc seprűjátékunk, külön gombot (egy HP játékban sem volt ekkora ballépés) kell nyomni a futáshoz és um...asszem ennyi. Előnyök: Varázslósakktól kezdve, Luna cuccainak a keresgéléséig van benne minden! Tényleg mintha Roxforti diák lennék! Külön poén, hogy a jelszavakat nem mindig ingyen és bérmentve kapjuk meg, ja és a tekergők térképe...ááá fenomenális. (Aszinkronról nem tudok nyilatkozni, mert angolul játszottam)
Mese a hatról: Hátrányok: Leheletnyi töltés, 0 ismétlem NULLA kihívással vagy extrával, unalmas, fárasztó, folyton sötét helyszínek, nincs benne minijáték - semmi! Hasonlítsátok össze... - Rövidebb mint az előző, idegesítő az irányítás, az egész olyan mint egy interaktív film és erőltetett benne a párbajozás rész is...siralmas. Nem értem, hogy lehet, hogy ez a kettő egymás után jött ki...a helyszíneket megtartották, nincs térkép csak Nick :S Kevés diák, halott környezet: BLŐD!Előny: egy azért akad: A bájitaltan haláli! A demóban van egy pálya belőle, azt ki kell próbálnotok!
Mese a videóról amit láttam: A 7. részből láttam egy videót...ott már kész voltam teljesen. A varázslópárbaj úgy néz ki, mint egy pálcás fps játék. Összegzés: 1. Bottal sem nyúlok a -most 12.000 HUF - HP 7/1-hez. 2. A 6. rész végigjátszhatatlan, repül a gépről. 3. Nyomok egy Roxfort liveot az 5.kel hardon. Talán majd beszerzek egy magyar verziót is...mert ami jó az jó.