24 nov 19, 13:31:25 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 57 58 [59] 60 61 ... 128
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Te mivel játszol éppen?  (Megtekintve 356803 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
Zergi0
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #870 Dátum: 10 dec 31, 12:24:40 »

És komolyan neked kell írnod egy forgatókönyvet amit a színészek követnek is ?
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #871 Dátum: 10 dec 31, 13:38:27 »

Gondolom van valami szerkesztő hozzá, és úgy nagyhjából össze lehet rakni.
Naplózva
Ecklair
ANBU újonc
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #872 Dátum: 10 dec 31, 19:24:03 »

Igen van hozzá egy szerkesztő. Te jelelölöd ki, hogy az általad választott jelenetbe (nagyon sok van!) a megfelelő helyszínen (csak már megépült díszlet lehet ugyebár) a film stílusát kiválasztva (pl. horror) milyen színészeket raksz bele (akiket felvettél) ezt spékeljük meg némi utómunkálattal...vagyis ahogy haladsz az időben előre (a 20as évektől kezdődik)  bejön a színestechnika, a filmvágás, a szinkronizálás és feliratozás... sőt, a 60as évektől már jönnek a kaszkadőrök is! Egyébként egy szint után nagyon nehéz mindenre figyelni...

Csak egy példa: A színészeid követelik az asszistenst, magasabb gázsit, jobb lakókocsikat, mialatt őket piszkálni kell hogy dolgozzanak, közben irass / írj forgatókönyvet, építsd a díszleteket, vegyél fel munkásokat és takarítókat, amelyik színész nem forgat azt küldd el gyakorolni, mialatt a kutatókkal fejleszd a stúdiót és persze dekoráld is növényekkel,  padokkal és díszekkel, hogy ott mindenki jól érezze magát, de figyelj a fotósokra akik a stúdió kapujában dekkolnak egy jó kép reményében, továbbá fejleszd a színész barátságokat, ja és most már ugye a kaszkadőröket is el kell küldeni oktatásra, ha megsérül kórházba, de mivel a színészeket is a divat élteti, tehát olyan 10 évente illik ruhatárat cserélni... ha kihagytam valamit akkor bocsi Nevet

Én most járok a 80as évek elején a második stúdiómmal...a legrosszabb hogy nincs pénzem. Virágzott a stúdió, de mi volt a baj? Aki játszik ezzel az arra nagyon figyeljen: Ha a régi színészek nyugdíjba akarnak menni, nem érdemes nagyon alkalmazni őket, csak ha muszáj! Nem hajlandóan dolgozni és MINDENÉRT hisztiznek... ja igen: figyelni kell, hogy a színész ne legyen időközben rabja se a kajának, se a piának...de ha stresszesek csak ezzel tudod őket összevakargatni...a friss emberek (színész, rendező, stábtag stb. meg nem nagyon akar jönni...)

Más szóval: Aki ezzel játszik annak nagyon fel kell kötni a felkötnivalóját... O___o
Naplózva
Zergi0
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #873 Dátum: 10 dec 31, 22:55:27 »

Hát néztem egy videót és abban nagyon bonyorultnaktűnt de amien lelkesedéssel beszélsz róla kipróbálom .
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 31, 22:59:39 írta Zergi0 » Naplózva
Rits
Chuunin
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

because. szerzője

« Válasz #874 Dátum: 11 jan 01, 17:38:48 »

Hát engem már annyira foglalkoztatott a spore, hogy letöltöttem, és nagyon állat, jelenleg azzal játszadozok. Mosolyog
Naplózva

I'm the Crazy RAINBOW Star!

Viktor-sama
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #875 Dátum: 11 jan 01, 18:47:55 »

Rits: fú micsoda véletlen én tegnap vettem elő és játszok most vele, nagyon fajin játék. Kúl csináltam kukit a szörnyemnek XDD
Naplózva
Rikan
Elit Jounin
*

right now, it's girls' generation

« Válasz #876 Dátum: 11 jan 01, 19:05:23 »

Köbön 5 óra alatt eljutottam a végére, de azért nagyon bírom ezt a játékot Mosolyog
Amúgy mostanában én is ezzel játszottam, mással nem igazán :/
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
Ecklair
ANBU újonc
*

« Válasz #877 Dátum: 11 jan 01, 19:07:01 »

Hát engem már annyira foglalkoztatott a spore, hogy letöltöttem, és nagyon állat, jelenleg azzal játszadozok. Mosolyog

A Spore is remek, de egy idő után eluntam, mert nem jutottam előrébb űrfázisban a groxok kiírtásával... ^^"
Naplózva
Rikan
Elit Jounin
*

right now, it's girls' generation

« Válasz #878 Dátum: 11 jan 01, 19:17:17 »

Igen, talán ez lehet az egyik negatívuma a játéknak. De kiegészítőkkel ez után is élvezhető (példának okáért Galaktikus Kalandok.)
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #879 Dátum: 11 jan 01, 19:19:53 »

Az alap Spore nekem is megvan. Az űrfázisnál vagyok, és tetszik a játék. Szép, hangulatos, és egyedien tamagotchis ikszdé
Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
Ecklair
ANBU újonc
*

« Válasz #880 Dátum: 11 jan 01, 22:36:22 »

Igen, talán ez lehet az egyik negatívuma a játéknak. De kiegészítőkkel ez után is élvezhető (példának okáért Galaktikus Kalandok.)

Sajnos a gépem elég régi, így  sem helyem, sem egyéb kapacitásom nincs, hogy működjön...igazából a Spore játék alapkövetelményeit sem üti meg a gép, de úgy, hogy mindent minimumra vettem, sikerült elérnem a fagyásmentes állapotot - Űrfázisban hajlamos belassulni, gép újraindít aztán...  sajnos a Moviesnál is érzem ezt: Normál felbontásnál, ha már sok épület van szakad néha... Sajnos ez van Szomorú
Naplózva
cac11
Gennin
*

« Válasz #881 Dátum: 11 jan 01, 23:54:54 »

Hmmm én elég régen játszottam a sporeval de akkor is elég kevés időt.
Mivel játszom épp most?A világ legnagyobb és legjobb játékával a Guitar Hero 3-mal.
Ha igénylitek írok hozzá leírást is Nevet Nevet
Naplózva

Ecklair
ANBU újonc
*

« Válasz #882 Dátum: 11 jan 02, 14:39:40 »

Előző hszt nem idézünk!

Moderátor

A Guitar Herohoz (és kiegészítő lemezei többségéhez) és a Rock Bandhez volt szerencsém (aki nem ismerné utóbbit, játékmenet szinte teljesen ugyanaz) de én amondó vagyok, hogy az inkább partyjáték. Egyedül nem kötne le hosszú ideig, ahogy a DDR-ezés sem (táncszőnyeg / táncpad) Ja, nem tudom melyikhez, de  van egy AC/DC lemez...azt ki ne próbáljátok ikszdé Kifogtam egy olyan számot, aminél ugyanazt a gombot kellett nyomogatni több mint 1,5 percen keresztül! Utánam megpróbálták mediumon és a végén haverom csukott szemmel játszotta a dalt... ^^"
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 02, 15:52:21 írta Aes Sedai » Naplózva
Yo-Yo
Kezdő Jounin
*

« Válasz #883 Dátum: 11 jan 02, 20:34:49 »

Egyetértek ecklair , de nálam ezmár úgy van , hogy senki se akar játszani velem mert túl jó vagyok benne  Nyelvesít

Amúgy én 1 hete folyamatosan a mass effect 1-2 vel játszom , de ez most komoly ... reggel 10-12kor felkelek és hajnal 2-ig tolom ... nemtudom mivan ezzel a játékkal de valami zseniális . ééééés kezdem kockának érezni magam , hogy már megint újrakezdtem a legelejétől harmaggyára ... deami jó az jó  smirksweat
Naplózva
Ecklair
ANBU újonc
*

« Válasz #884 Dátum: 11 jan 03, 19:11:40 »

Szíves elnézést a szabályszegésért!

Mi 3különböző szinten játszottunk négyen, számunkra nem a kihívás volt a lényeg, hanem egymás társasága. Hidd el nekem, ha csak ezzel tolod akkor messze vagy a kockaságtól...de azért már ez is sok ^^"
Naplózva
Oldalak: 1 ... 57 58 [59] 60 61 ... 128
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins