Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #855 Dátum: 10 dec 11, 14:09:51 » |
|
Witcher az jó pofa, csak nem jelent túl nagy kihívást a harcrendszer. Mondjuk hardon azért már meg tud izzasztani. Ha igazán jó fantasyt akarsz, akkor az Oblivion a nyerő, esetleg még a Fable jöhet szóba.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 11, 14:10:24 írta Ritka »
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #856 Dátum: 10 dec 11, 15:50:09 » |
|
Nekem is bejött a witcher de a Fable-t semmi nem üti.Annak az első része van csak pc-re de a 3. majd most jön ki valamikor nemsokára és az is lesz pc-n.Nagyon várom már.Amúgy hogy ne legyen off most cod2-vel játszok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #857 Dátum: 10 dec 11, 22:45:14 » |
|
Én msot akarok neki állni valamikor a witchernek, csak lassan.. öhmm.. szállítják házhoz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #858 Dátum: 10 dec 13, 17:05:24 » |
|
Öhm nem tudom hova írjam, elnézést de egy ideje nem tudom már mivel játszak, és régebben a növéremmel kitaláltuk hogy megvesszük az Anno 1701 Gold c. játékot. Ismeri esetleg valaki, hogy jó -e érdemes vele játszani stb, mert akkor lehet tényleg megveszem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #859 Dátum: 10 dec 13, 19:54:59 » |
|
az annot vedd meg nkórról és próbáld ki, ha tetszik vedd meg gyáriban.. Én jelenleg GT5-özök vettem hozzá driving force GT kormányt is elég jó móka.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Invalid
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #860 Dátum: 10 dec 23, 19:27:00 » |
|
Én nemrég szereztem meg a naruto ultimate ninja hero 3-at és nagyon tetszik mindenkinek csak ajánlani tudom
|
|
|
Naplózva
|
Pein mondta Naruto-nak:"Nem látod a fától az erdőt..." Én meg mondom:"Nem látod a paneltől a lakótelepet!"
|
|
|
Jiijo
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #861 Dátum: 10 dec 23, 20:05:03 » |
|
Én a ma kezdtem el játszani a Resident Evil 5-t. Nagyon jó kis játék.
|
|
|
Naplózva
|
Aláírásomat készítette: Kiru Hoshino
|
|
|
Treyman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #862 Dátum: 10 dec 23, 21:30:05 » |
|
én Meg a Naruto NAiteki Kenseiel tolom, általába sasukeval tolom a sorozatos tüzgolyó jutsukat xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Soul
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #863 Dátum: 10 dec 23, 21:47:13 » |
|
Nos, én most toltam ki a Mass Effect 2t, csak ajánlani tudom. Remek történetvezetés, gyönyörű grafika, pörgős harcrendszer és nem utolsósorban kifogástalan szerepjátékos elemek. Persze nem árt hozzá ismerni az első részt, de nem feltétlenül szükséges, legfeljebb nem fogsz érteni 1-2 poént.
|
|
|
Naplózva
|
"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
|
|
|
Sassy
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #864 Dátum: 10 dec 24, 01:38:17 » |
|
Age of Mytology... nosztalgiázni volt kedvem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #865 Dátum: 10 dec 24, 11:55:22 » |
|
Nos, én most toltam ki a Mass Effect 2t, csak ajánlani tudom. Remek történetvezetés, gyönyörű grafika, pörgős harcrendszer és nem utolsósorban kifogástalan szerepjátékos elemek. Persze nem árt hozzá ismerni az első részt, de nem feltétlenül szükséges, legfeljebb nem fogsz érteni 1-2 poént.
Én most már 3-szorra viszem végig a Mass Effect 1-2-t, csak mindig más kaszttal. Tényleg jobb, ha az egyet is végig viszi valaki, úgy jobban átjön a sztori. Már várom a 3. rész megjelenését .
|
|
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #866 Dátum: 10 dec 24, 17:03:10 » |
|
Hmm milyen véletlen, én is Mass Effect-et tolom.Kétszer már végigvittem, most tolom harmadjára.Kedvenc rpg-m a Fable mellett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Death Dawe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #867 Dátum: 10 dec 24, 18:04:03 » |
|
Hát én most az Enslaved Odyssey to the West-et nyomom , elég jóó Game Gyönyörű grafika nagyon jóó karakterek Még játszogatok vele egy kicsit aztán áttérek Fable 3-ra Csak nem merem elkezdeni mert ismerem magam és ha elkezdem addig nem hagyom abba amíg végig nem viszem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #868 Dátum: 10 dec 24, 18:21:56 » |
|
Mivel most kaptam meg nálam újdonság a "Naruto Shippuuden - Crash of ninja revolution III." elnevezésű játék. Ezzel haladgatok előre, és mellette S4 League.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Ecklair
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #869 Dátum: 10 dec 30, 19:42:47 » |
|
Akinek sok ideje van, annak javaslom a The Movies-t. Egy kicsit régebbi, de akik szeretik az ilyen Tycoon Sims egyveleget annak feküdni fog. A lényeg, hogy egy stúdiót kell felhúznod, szinte a semmiből, meg filmeket készíteni stb. A slusszpoén, hogy a filmekbe te is rakhatsz bele effekteket és később már (korlátozott kereteken belül) te is készíted. Persze ez kezdődik a színészválogatással, forgatókönyvírással és zárul az utómunkálatokkal ^^ A külvilág mint befolyásoló tényező is megjelenik: pl háborúknál nem jó ötlet akció filmet készíteni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|