Yo-Yo
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #555 Dátum: 09 aug 11, 12:48:26 » |
|
én persona 4-el játszom , de ez a játék egyszerüen tökéletes o.o szép , hosszu történet , körökre osztott harc csapatban , saját szörnyek "personák " létrehozása amivel harcolhatsz , ... csak ajánlani tudom mindenkinek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fasírt
Újonc
Nem elérhető
Olyan ember izé...
|
|
« Válasz #556 Dátum: 09 aug 11, 17:11:54 » |
|
Én per pillanat a Counter Strike:Source/Battlefield 2 duót tolom nagyban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tobi-kun
Gennin
Nem elérhető
Rosszvér Robi
|
|
« Válasz #557 Dátum: 09 aug 15, 18:36:06 » |
|
Én Mirror's Edge-el játszom éppen számitógépen és nagyon jó, a grafika, a helyszinek, és sztem a legjobb a nézet, hogy olyan mintha a saját fejemből néznék ki
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yo-Yo
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #558 Dátum: 09 aug 15, 20:00:18 » |
|
uh az nekem is megvolt , de olyan kaki gépem van hogy kis tulzással mozdulni se tudtam Én mostanság elővettem egy régi gamet , a warriors orochit nagyon jó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matetsu.
Kezdő Jounin
Nem elérhető
1 :)
|
|
« Válasz #559 Dátum: 09 aug 15, 20:05:49 » |
|
Hm Mirror's Edge Jójáték csak neekm mindig lefagyott xD, Hát most s4 League, Guitar Hero World Tour, Cod2 Teljesen különbözik mind1ik játék de szerintem nagyon jók, jah és még néha a Age of Mithology 1 Kicsit régi de jó kis stratégiai, és tanulsz is belőle
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Ha nem értem hogy mit mondasz, szimplán mosolygok és remélem nem egy kérdés volt.\"\\
|
|
|
Death Dawe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #560 Dátum: 09 aug 15, 21:48:13 » |
|
Áhhhh Mirror's Edge kedvenc játékom persze én xbox-on játszom vele így soha nem fagy le nekem 1. re durva játéknak tűnt de most már oda vagyok érte és azt írják h már készítik a 2. részét és próbálnak minden hibát kijavítani nemtom mi a hioba azt sorolták fel h túl sok a kék ( sztem ez a világ így tökéletes ennyi kékkel is rikító színekkel ) és h hosszabb lesz a történet és lehet h nem Faith lesz a főhősnő
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zohan-san
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #561 Dátum: 09 aug 16, 12:07:57 » |
|
-Counter Strike 1.6 elég sokat -Vadászos kedvemben is vagyok tehát felraktam a Cabela's Big Game Hunter elég jó sokkal jobban szeretem a Huntig Unlimited sorozatnál. -Suolcalibour 3 örök kedvenc
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tobi-kun
Gennin
Nem elérhető
Rosszvér Robi
|
|
« Válasz #562 Dátum: 09 aug 16, 20:23:45 » |
|
Mirror's edge-be ha minden beállitást alacsonyra állitok és kikapcsolom a physx támogatást tökéletesen viszi Ja tényleg nincs benne sok hiba, egy van,ami zavar, hogy egy csomószor a levegőben állok, ha egy korláton állok, vagy a tető szélén...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Death Dawe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #563 Dátum: 09 aug 16, 20:26:38 » |
|
mivel jétszol PC-n mert xbox-on kiállok a tető szélére és nem a levegőbe hanem még meg is botlik a párkányra vagyis egy kicsit megszédül utána visszalép
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #564 Dátum: 09 aug 16, 20:28:41 » |
|
CS 1.6, WoW, Final Fantasy Crisis Core (PSP-n), PSP-n még sok game, töltöm a Spore-t, mer haverom aszondta jó ^^ Aztán fogok még sztem Fable-ezni, meg Mirror's Edge-et ki akarom próbálni, szal nemsokára az is lent lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #565 Dátum: 09 aug 16, 20:29:52 » |
|
Heat the Soul 6, öhm... most ennyi, nem vagyok játékos kedvemben .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tobi-kun
Gennin
Nem elérhető
Rosszvér Robi
|
|
« Válasz #566 Dátum: 09 aug 16, 20:30:55 » |
|
Death Dawe: hu akkor vagy amiatt van, hogy minden beállitást leszedtem vagy rossz a pc-re átcsinálás majd kipróbálom physxel és legfeljebb lefagy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
adaz
Chuunin
Nem elérhető
Chípős leves^^
|
|
« Válasz #567 Dátum: 09 aug 19, 20:50:26 » |
|
GTA IV Nemrég van meg Xboxra, és nekem nagyon bejött. A grafika nagyon fincsi, főleg a víz, és az is jó benne, hogy a küldetések nehézsége nem egyre nő, hanem változó. ( Egyik könnyebb, másik nehezebb... ) Hát én ezt ajánlom mindenkinek.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírások minden egyes hozzászólás vagy privát üzenet alján megjelennek.
|
|
|
kazuma89
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #568 Dátum: 09 aug 19, 22:28:20 » |
|
Ha lenne Ps3-mam biztos tolnám rajta a Killzone 2-t. Az 1el megint neki áltam jáccani nagyon állat bár mostmár csak botok ellen szoktam deathmatch-et játszani
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nucklear
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki