vanbastel
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #30 Dátum: 07 júl 30, 22:56:39 » |
|
fred és george otthagytak valami háromszögszerű növényt elrejtve a courtyardokon, azt meg kell keresni (legtöbb helyen fel kell mászni vhova) és rárakni a piros x-re aztán nyomni rájuk egy tüzes varázslatot és voilá akkor mocsár lesz a courtyardból
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #31 Dátum: 07 júl 31, 15:43:16 » |
|
Köszi a segítséget, közben megint nemtok továbbjutni, már összes DS ttagot becserkésztem, összes tanárnál voltam, minden kész tehát. Ez akkor van mikor ilyen mocsarakat kell leraknom meg ilyenek. Gőzöm sincs h mit kell csinálnom ???
Acid! A gorkókat hol találom meg? Mert nemtom, hogy hol vannak és már csak Dean kellene...
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
acid
|
|
« Válasz #32 Dátum: 07 júl 31, 15:51:08 » |
|
huh azok összevissza vannak az egész kastélyban :S Szemét egy küldetés az is.. hmm Most mondjuk meguntam a gémet végleg, ugyanis a bolond csajnak kell összeszedni a cuccait, éshát keresgéljen a franc
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vanbastel
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #33 Dátum: 07 aug 01, 06:13:44 » |
|
Ritka: nem mintha spammelni akarnék de leírom mégegyszer a négy gorgót amit fejből tudok 1. umbridge irodája felé menet egy bazinagy csigalépcsőn jobb oldalt egy lejárószerűségnél 2. a viaductnál a hídon (a főbejárattól a bájitaltan felé lévő hídon, a főberjárat felőli oldalon) 3. azon a helyen, ahol colin kamcsija volt, fel kell menni a reparós lépcsőn aztán azon végigmenni 4. az óratoronynál az emelet felőli kijáraton, a folyosón a bal oldalt lévő erkélyszerűségen acid: én is ott hagytam abba már elegem volt belőle olyan x*r hány %-od lett?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pandy
|
|
« Válasz #34 Dátum: 07 aug 01, 08:10:16 » |
|
Énis akaok ilyet játszaniiiiiiiiii
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
acid
|
|
« Válasz #35 Dátum: 07 aug 01, 15:53:14 » |
|
Huh 76% aszem, de már rohadt unalmas volt Most írtam meg belőle a cikket > 10-ből 5 pontot kapott
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #36 Dátum: 07 aug 06, 10:42:10 » |
|
én, az anime láz beállta után már nem játszottam semmilyen pc-s játékkal :-X csak psen tekken 3 néha
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #37 Dátum: 07 aug 10, 16:40:02 » |
|
Noh..én most nekiálltam a Jedi Academyt gyűrni neten...szal várok jelentkezőket, akikkel néha lehet játszasni, persze még kezdő vagyok... Ízuerlítőnek annyit, hogy a múltkori szerveren 10 perc után vezetést szereztem és két óráig vezettem...nem keménykedek...áh, dehogyis
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dei
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #38 Dátum: 07 aug 10, 16:41:49 » |
|
én is JA multizok mostanában:D mi a neved multin Ritka, hmm? az én nevem Dei:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #39 Dátum: 07 aug 10, 16:49:35 » |
|
Hát nekem is hasonlóan változatos: Ritka amúgy te a sima szervereken játszol, vagy valami klienst használsz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dei
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #40 Dátum: 07 aug 10, 16:51:31 » |
|
klienst használok...legalábbis most már azt, hmm:D miért te?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #41 Dátum: 07 aug 10, 16:53:10 » |
|
én nem...úgyhogy amint hazaértem, már küldheted is a telepítőt msn-en
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #42 Dátum: 07 aug 15, 16:25:48 » |
|
Butterfly Escape Sok hasonló játék van a lényege, hogy szines golyok mennek a pályán, nekönk pedig megg kell akadályozni, hogy végigmenjenek rajta, úgy hogy további bogyókat lövünk hozzá, ha három összejon ugyanojan színből, akkor eltűnik. Jelen játék beli eltérések: Szerintem jóval nehezebb mint a többi hasonló, viszont vannak bónuszok pisztoly, minigun, tűzlabda, atombomba. stb Amint végigviszünk egy szintet, kapunk egy lepkét, amiz nagyító alatt megcsodálhatunk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
acid
|
|
« Válasz #43 Dátum: 07 aug 15, 17:36:15 » |
|
Might & Magic VI. Az RPG játékok őse mondhatnánk azt is. A gémet ugyanaz a cég csinálta, mint a Heroes sorozatot, ttehát a 3DO. Érdekes h mennyire le tud kötni a gém, még úgy is h 96-os aszem. A Heroes 3-at reklámozzák benne h mekkora durranás lesz majd
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dei
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #44 Dátum: 07 aug 15, 17:38:18 » |
|
a Might & Magic VI nagyon kircsi játék...imádom én nemrég vettem elő a Might & Magic VII-et és mostanában azzal játszok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|