Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #210 Dátum: 08 márc 24, 19:43:28 » |
|
Na, újra el kezdtem játszani a NFS Most wanteddel.Tök jóó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #211 Dátum: 08 márc 25, 22:51:42 » |
|
Én az Infernalt kezdtem el nyomatni és nagyon király, többször is végígjátszom majd az tuti.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
acid
|
|
« Válasz #212 Dátum: 08 márc 26, 00:09:06 » |
|
ahh. köszi Csibe h emlegeted, éppen nemrég gondolkoztam azon, hogy mi is volt a neve annak a borzalomnak, amivel játszottam annakidején és az örületbe kergetett. Most már megvan! Yahm játék kedvenc jelenetem: lövöldözés ezerrel, kinyirok mindenkit, életem tele, majd 3 méteres eséstől meghalok. Infernal? #*@đ you!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
CrasH
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #214 Dátum: 08 márc 26, 17:24:37 » |
|
Az nekem is meg volt ,de mar kitoroltem mert eleg gyenge volt.Most valami jobb Narutos jatekot akarok megszerezni!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #215 Dátum: 08 márc 26, 20:21:41 » |
|
ahh. köszi Csibe h emlegeted, éppen nemrég gondolkoztam azon, hogy mi is volt a neve annak a borzalomnak, amivel játszottam annakidején és az örületbe kergetett. Most már megvan! Yahm játék kedvenc jelenetem: lövöldözés ezerrel, kinyirok mindenkit, életem tele, majd 3 méteres eséstől meghalok. Infernal? #*@đ you! Na igen, a játék maga tényleg kimerül a véget nem érő hullagyártásban, de feszültséget levezetni tökéletes, egyébkén az a háromméteres eséses elhalálozás tényleg röhelyes.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #216 Dátum: 08 márc 26, 21:19:05 » |
|
nahh most kezdtem neki 1 X e többnek is silent hill 2 doom3 resident evil 4 ezeket tettem fel xD igazából lenne még 1 rahedli csak ugye nemelég ha fennvan játszani sem árt vele xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gato
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #217 Dátum: 08 márc 28, 17:53:55 » |
|
Nagyon lemaradva most próbálok életemben először MUGEN-nel játszani, pontosabban Saint Seiyás verzió. Ezen kívül a Naruto Ninja Destiny-vel játszogatok és most tervezem megint elkezdeni az Ookami-t (ha tudtam volna, hogy előlről kell kezdeni miután végigviszem..az extrákat sem tudtam így mind megszerezni).
|
|
|
Naplózva
|
A 4. fal áttörésével rávenni valakit, aki nemrég meg akarta ölni a hozzád közel állókat, hogy segítsen, elég érdekes elgondolás. Csak a legközelebbi alkalommal ne süljön el rossz irányba a dolog.
|
|
|
Kuroi Ookami
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #218 Dátum: 08 márc 28, 20:02:20 » |
|
Hát nekem nincs valami tuti gépem, de így se nagyon unatkozok mostanában "Star Wars Jedi Knight 2: Jedi Outkastot" nyomtam, de már kezdem unni, valamint CoD2 -őt, San Andreast, Warcraft3+Frozen toltam Online is játszok, főleg "shinobilegends"-t most kezdtem "legendofbleach"-t, és "ikariam"-ot
épp most telepítem a WoW-ot és kipróbálnám a "W3 Naruto Shinobi Wars"-ot is, de ezt nem ismerem, nem tud valaki linket esetleg?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #219 Dátum: 08 márc 28, 20:04:29 » |
|
Én Half Life 2-vel játszok meg szoktma Dm-et is játszani szal most nem unatkozom és pár nap és lejön a DMC 3 :d
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
wolf
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #220 Dátum: 08 ápr 01, 17:44:26 » |
|
Mostanság Cod2-zök Adával és Beroval a legtöbbet a zombi szeron vagyok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DAS
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #221 Dátum: 08 ápr 01, 17:49:13 » |
|
Én mostanában San Andreassal tolom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
acid
|
|
« Válasz #222 Dátum: 08 ápr 01, 19:58:11 » |
|
végre van időm jáccani, jipiii! így előkerültek a régi klasszikusan naaagy gémek, mint a Tactical Ops (CS koppintás, de vicces legalább és sok pálya van benne) illetve ma daráltam egy kis Archlordot. Hmm. Ha valaki Archlordozik, akkor vegyen fel friend listára, hogy kihasználjam azt, hogy ha fetnvan, akkor party társ legyen és gyorsabban tudjam gyüjtögetni a cuccokat *acid gonosz* Yahm nevem rajta: Aciddur
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WillOfFire
Vendég
|
|
« Válasz #223 Dátum: 08 ápr 01, 22:47:31 » |
|
Mivel nem nagyon volt ötletem, hogy mivel is játszhatnék, nosztalgiázom. Jedi Knight: Jedi Academy Need For Speed Underground 2
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki