vanbastel
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #15 Dátum: 07 júl 02, 23:22:52 » |
|
lehet h velem van a baj, de én nem sírtam jó, megható volt de azért... na mindegy jó kis anime volt, szomorú volt a vége
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #16 Dátum: 07 júl 03, 10:40:19 » |
|
A chrno vége nekem is tetszett, szép haláluk volt, és legalább együtt haltak meg. Ugyaninnen Satella halála is nagyon meghatóra sikerült.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #17 Dátum: 07 júl 06, 22:33:20 » |
|
Kenshin-spoiler:
Én Kenshin halálát könyeztem meg, habár boldogan halt meg, ez azért ritkán mondható el egy animeben. De olyan szomorú, ennek ellenére el se tudom képzelni, h máshogy is befejezheték volna a sorozatot (rurouni kenshin). A másik pedig Light halála a DNben, az felejthetetlen és nagyon király lett. A végén tisztára megszántam szegény tömeggyilkost, még a motivációját is megértettem ???.
Írjátok a hozzászólás elejére, melyik animéről van szó! Ne nekem kelljen belejavítani!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 06, 22:46:33 írta Goku2000 »
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #18 Dátum: 07 júl 25, 14:15:24 » |
|
nah Ben halála visszavonva! Túlélte Kenshin halála tényleg szomorú volt.szerintem a NArutobol Sarutobi is szépen halt meg... :-[
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nihilus
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #19 Dátum: 07 júl 26, 04:35:34 » |
|
Öm,már bocs,de nem ki kéne írni,hogy milyen animékhez lesz a spoiler? :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #20 Dátum: 07 aug 24, 22:59:57 » |
|
Jajj, meg kell említenem Obitot is a Narutobol....bár az még csak mangában volt... ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naruto005
ANBU újonc
Nem elérhető
BANKAI!!!
|
|
« Válasz #21 Dátum: 07 aug 28, 20:06:29 » |
|
Én a yuyu hakushoban birom yusuke halálát kétszer meghal de mindig feltámad!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #22 Dátum: 07 aug 28, 21:27:48 » |
|
igen, én egy kissé túlzottnak is találom ez miatt...néha olyan hülye indokokat találnak ki arra, hogy miért támadt fel, vagy egyáltalán arra, hogy miért halt meg...az ember már néha nem tud épeszűt kitalálni és inkább a barátság erejére meg ilyenekre foglya azt, hogy a csákó feltámad... ez bejött: a 60-as években! XDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #23 Dátum: 07 szep 18, 08:51:13 » |
|
a Chrno Crusade-ban a sztem egész megható volt chrno és rosette halála és satelláé is szépre sikerült
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fighting Dreamer
Vendég
|
|
« Válasz #24 Dátum: 07 szep 22, 10:10:02 » |
|
A Rurouni Kenshinből Kenshin halála szerintem eléggé szomorú:( Meg megrázó. Főleg mert egyik kedvenc karakter, és ahogy utolsó erejével még visszamegy Kaoruhoz... Meg még Tomoe halála is nagyon szép volt. Narutoban Zabuza és haku halála is nagyon szép volt, emlékszem, akkor sírtam először:( és akkor még Deidara halála. borzasztó. :'(
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nihilus
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #25 Dátum: 07 szep 26, 19:59:29 » |
|
Szerintem azért ki kéne írni először,hogy melyik animében van a spoiler...most például bekaptam egy Kenshin spoilert,pedig az animét el se kezdtem. :
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #26 Dátum: 07 szep 26, 20:15:22 » |
|
Az csak a speciálnak a speciálja Nihi, szóvel ez ne gátoljon.... kezd csak el, mert megéri!!!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 szep 27, 21:24:16 írta Kenshin »
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Fighting Dreamer
Vendég
|
|
« Válasz #27 Dátum: 07 szep 27, 17:12:24 » |
|
OOO gomen! de kiírtam, hogy Rurouni kenshinből ha megnézed rögtön az első kté sző. Amuyg szentem is emgéri elkezdeni!!!!! marha jaó:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Feo
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
"Not all who wander are lost"
|
|
« Válasz #28 Dátum: 07 okt 12, 16:59:50 » |
|
Fullmetal Alchemist: Hughes halála sztem eléggé hirtelen jött így az animeban(én spec 1általán nem rá számítottam)sztem az is jó lett Chrno Crusade: Hát a vége az tényleg szép lett^^(igaz maga az anime nem nyerte el a tetszésemet) Naruto Zabuza-Haku, illetve Sarutobi halála Excel Saga Igaz csak az első részt láttam de a főszereplő legalább 5x hal meg benne, na de nem ez a lényeg...szép volt (Across )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
memoryan
Vendég
|
|