Gery0704
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #105 Dátum: 10 jan 03, 12:52:45 » |
|
sztem madara kiássa és felturbózzaXD sztem L és Kira halála volt nagy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust
|
|
« Válasz #106 Dátum: 10 jan 03, 13:48:11 » |
|
Számomra a Naruto-ban az egyik legmeghatóbb rész, Jiraiya halála volt. Szerintem az nagyon jól kidolgozott volt, de Asuma, és Hiruzen halála is igazán szomorúra sikeredett. A Soul Eater animében pedig Medusa halála volt nekem elég szomorú, mert az ő karakterét nagyon kedveltem.
Amúgy, szerintem Hidan már régen meghalt, hiszen ha jól tudom, a Jashin vallás része a gyilkolás, és ezért cserébe kapta tőle Hidan a halhatatlanságot. Gyilkolni pedig a föld alatt nem nagyon tudott.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
baba010
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #107 Dátum: 10 jan 12, 21:55:42 » |
|
Obito Uchiha...halála elég szomotu volt....Tervezett álmok amik egyszert csak eltuntek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FujiwaaraMichiyo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Aisurando *O*
|
|
« Válasz #108 Dátum: 10 jan 20, 17:08:25 » |
|
Én azt akarom, hogy Neji meghaljon. Nem tudom miért. Talán mert... fogalmam sincs pedig Neji a kedvencem! (na nálam nagyobb hülyét se láttatok!)
|
|
|
Naplózva
|
/l 、 ( ゚ヮ 。7 ೨ -Ve~nyau! l、 ~ヽ じしf_, )ノ
|
|
|
Nolly
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #109 Dátum: 10 ápr 18, 11:49:11 » |
|
Nálam az OP-ben szakadt el a cérna a flashback-ek beli halálesetekkel... Úgy sajnáltam Kuinát, Bellemeret, Dr. Hilulukot, Nico Olviat, Tom-sant, meg persze Brook egész legénységét. Amin még ennél is jobban megrázott, az a mostani OP fejezetekben Ace és Whitebeard papa halála A Death Note-ban pedig (nyugodtan meg lehet kövezni, büszke vagyok a Kira fanságomra ÉLJEN A SÖTÉT OLDAL *-*) Light halála idegesített, mert ő volt a kedvencem. A Nanaban meg természetesen Ren halála rázott meg... Viszont sírni csak az OP-s halálokon sírtam, nem tudom miért, de Odacchi stílusán mindig elbőgöm magam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gaudior
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
|
|
« Válasz #110 Dátum: 10 ápr 23, 00:07:46 » |
|
Death Note-ban szerintem Misa halála a legszomorúbb(nem mutatták, csak azt, ahogy a hídon vagy min áll.). Bár Light volt a kedvenc karakterem(az elején), mégis Misa amit elszenvedhetett a végén, mikor rájött, minden rajongása, és tette ellenére Light számára a semminél is kevesebbet jelentett, ezt átélni... Senkinek sem kívánnám. Nem csodálom, hogy öngyilkos lett. Egyébként a készítők helyében ezt a szálat jobban bemutattam volna.
Valamint Mariko halála az Elfen Lied-ben hasonló okok miatt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #111 Dátum: 10 ápr 23, 05:25:36 » |
|
Gaudior... Nekem naaagyon sok éve volt az Elfen Lied... ahhoz hogy tudjam ki voolt ő meg kellet gugliznom a nevétXD Ő robbant fel?
Engem a Mär-ből Snow szomorított el=(
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
roppaku
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #112 Dátum: 10 ápr 23, 09:21:58 » |
|
Nekem a One Piece-ben mikor merry-t temették egek hogy bőgtem Meg a mostani mangában Ace halála egész nap depis voltam miatta szétbőgtem az agyamat ÁÁ most látom hogy te is itt vagy aikane....vagy most nolly
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 23, 09:29:59 írta roppaku »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gaudior
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
|
|
« Válasz #113 Dátum: 10 ápr 23, 12:36:58 » |
|
Gaudior... Nekem naaagyon sok éve volt az Elfen Lied... ahhoz hogy tudjam ki voolt ő meg kellet gugliznom a nevétXD Ő robbant fel?
Engem a Mär-ből Snow szomorított el=(
elbizonytalanítottál, mert én is régen láttam, de belenéztem, és igen, ő a kislány aki a végén felrobban. de hozzá kell tennem utólag, hogy az ő halála mégsem olyan, mint Misáé, inkább pont az ellentettje(egész életében elhagyatottnak érezte magát, a legvégén pedig boldog lett), de bennem legalábbis a 2 szereplő halála ugyanolyan érzést kelt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FujiwaaraMichiyo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Aisurando *O*
|
|
« Válasz #114 Dátum: 10 máj 03, 20:29:41 » |
|
Számomra a Rozen Maidenből Souseiseki halála volt nagyon szomorú... mert hát nekem is van testvérem, izé... még sírtam is rajta. Hinaichigo halála is elég szomorú volt... Elfen Liedből Mariko anyukájának a halála... Meg a végén Lucyé... Az ilyeneken mindig sírok...
|
|
|
Naplózva
|
/l 、 ( ゚ヮ 。7 ೨ -Ve~nyau! l、 ~ヽ じしf_, )ノ
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #115 Dátum: 10 jún 27, 21:04:55 » |
|
Chrno Crusade-ből Rosette és Chrno halála.... Nem szoktam sírni az animéken de ezt megkönnyeztem...
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #116 Dátum: 10 okt 08, 13:49:20 » |
|
Meg a végén Lucyé...
Úh elég rég láttam ezt az animet, de én úgy emlékszem hogy Lucy nem hal meg a végén. Nem ő sétál el??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zozo112
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #117 Dátum: 10 nov 09, 14:52:09 » |
|
nekem ami nagyon megható volt az a Narutoban Jiraiya és Itachi, valamint Menma halála volt. Ő volt az, aki el akarta felejteni a klánját, és felrobbantotta magát a végén. az annyira szomorú volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #118 Dátum: 10 nov 09, 15:27:41 » |
|
Na látom ide se írtam még,pedig akartam már.(Először az animék címét külön kiemelem,hogyha esetleg valaki nem látta az adott művet,ne járjon úgy mint én -.-) Death Note L halála nagyon szomorú volt...nagyon szépen megcsinálták az anime készítői,ráadásul Kira mellett/után a kedvenc karakterem volt. Chrno Chrusade Maga az anime nekem nem tetszett,de a végén a 2 főszereplő halála...talán a legszebb amit animékben láttam..A szereplőket annyira nem kedveltem de szép volt a kivitelezése NarutoItt nem hiszem hogy lesz bármi spoiler,bárkinek is,de nem baj. Ahogy előttem is írta valaki nagyon szépen meglett csinálva Chouji "halála". Ami szintén tetszett még az Asuma,illetve Jiraiya(talán a kedvenc karakterem) halála is szomorú volt. Illetve külön kiemelnén az Elfen Lied-et,amiben az összes haláljelenet tetszett,és maga az anime is...Napokig nem tudtam 'magamhoz térni' utána Szerk.: Áááh pont az Fullmetal Alchemistből Hughes-t hagytam ki...pedig az egyik kedvenc karakterem volt a sima szériában... Így utólag őt is megemlíteném^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 09, 16:16:25 írta Mistich »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #119 Dátum: 10 nov 09, 16:12:06 » |
|
Hm... azt hittem én is írtam ide, de vissza kerestem és kiderült hogy mégsem... Code Geass:Shirley és persze Lelouch Halála. Death Note:Light halála az animeben nagyon nem tettszet, elhúzták meg minden, de a mangaban azért kicsit megrázó volt. Meg persze L ^-^ Cowboy bebop: Spike halála nagyon szép volt, Az a zene, meg az a befejezés nekem tetszett Naruto:Asuma halála és Itachié is nagyon szomorúra és meghatóra sikeredett, szerintem mind a kettő jó. + Jiraiya Trigun: Wolfwood Fullmetal Alchemist:Hughes Ez mindig nagyon szomorú
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|