Shiro
|
|
« Válasz #405 Dátum: 08 jan 30, 17:38:18 » |
|
Szintén küldve PÜ. De valahogy ismerős, csak más fórmában.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gibbi
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #406 Dátum: 08 jan 30, 18:12:10 » |
|
Na,emberek ha gondoljátok,van még:Egy harctér mellett egy sebésznek már csak 2 pár gumikesztyűje maradt.Meg tud-e operálni a sebész 3 különböző beteget úgy,hogy közben mindegyik biztonságban van a kesztyűn átvihető fertőzésektől?És ha igen,akkor ez hogyan vihető végbe?(a sérülés mindegy,az a lényeg,hogy műt,tehát mindenképp szutykos lesz a kesztyű )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 30, 18:17:57 írta Gibbi »
|
Naplózva
|
ANYAPA tag,lakhely:TOBI sziget,Madaragakure (no sato) TOBI sziget algafutára Mesterlövész osztag tagja Tobi magazin szerkesztője ♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #407 Dátum: 08 jan 30, 18:16:20 » |
|
Az attól függ, hogy milyenfajta sérüléseket kell ellátnia. Vagy ez a feladat szempontjából nem fontos?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
memoryan
Vendég
|
|
« Válasz #408 Dátum: 08 jan 30, 21:13:01 » |
|
Lehet, keszyű nélkül is operálni, vagy az túl egyértelmű
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #409 Dátum: 08 jan 30, 22:07:02 » |
|
Az, mert akkor fertőzést kap a beteg.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #410 Dátum: 08 jan 31, 02:13:36 » |
|
Haragnak, mivel megtelt a ládikója: IQ topic: Egy kézzel esetleg műthet valamit? :p Hülye kérdés, de muszáj megkérdezni:D Mert persze, hogy nem, de mi van, ha most igen? Vaze! Megvan talán mégis! Nem ez fenti a megoldás! Jujjujj, hova írjam? Jajmár... mindenki alszik...auu!! (((((jé, ^_^ Itachi lettem:D Miért nincs Orochi? ajh... )))))
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 31, 02:17:13 írta Zemori-san »
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #411 Dátum: 08 jan 31, 02:24:47 » |
|
Háát műtét ? Tyúkszem eltávolítás ? Azt hiszem a végén nem kapnak vérfertőzést Az nem jöhet szóba , hogy a kesztyűt mossa meg ? Vagy tök egyszerű mondjuk balo oldalon ott a harctér jobbra meg a Wallm*rt Vesz egy extra csomgaot 20 pár + 15 ajándék ( 9.95 $:D) . Aztán vissza megy . És műt . És ha ez nem jó akkor mi van , ha pl. zacskót húz a kesztyűre ? Vagy , ha sterilszobában operál ? Vagy nem használhatja töbször , mert mindig sikeresen belevarrja a betegbe ? Vagy kér egy kesztyűt az aszisztensétől , mert annak van pár ? És mi van ha az a megfejtés , hogy nem tudja megcsinálni ? Na valaki hülyézzen le és kész .
|
|
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #412 Dátum: 08 jan 31, 02:31:38 » |
|
Nem, nem, tuti tök más ((sztem)). Azt hiszem, mérföldekkel egyszerűbb:D
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #413 Dátum: 08 jan 31, 11:48:50 » |
|
Azért jó kis eszme futtatás volt .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gibbi
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #414 Dátum: 08 jan 31, 13:23:02 » |
|
Nemhiszem,hogy bárki képes egy kézzel műteni.Mint írtam olyan műtétekről van szó,ami véres munka.(azér mégiscsak harctéri sebészről van szó)Ezenkívűl csak és kizárólag neki van kesztyűje,abból is 2 pár.És sztem a kesztyű megmosása még nem sterilizálja a kesztyűt.
|
|
|
Naplózva
|
ANYAPA tag,lakhely:TOBI sziget,Madaragakure (no sato) TOBI sziget algafutára Mesterlövész osztag tagja Tobi magazin szerkesztője ♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
|
|
|
|
Gibbi
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #416 Dátum: 08 jan 31, 13:33:32 » |
|
A kifordítás nem rossz gondolat ,de az orvos sem akarja összekoszolni a kezét,hiszen a kesztyű egyik alapfeladata az is,hogy az orvost védje... Mikoji,a golyós feladványra adott válaszod helyes!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #417 Dátum: 08 jan 31, 13:38:00 » |
|
Háát nem rossz . Végülis nem írtál baromságot , de én majd fogok ! Amúgy most milyen harc térről van szó ? Afganisztán ? Egyátalán milyen sérülés lehet ? Valaki meg vágta az ujját ? Egy másik lehorzsolta a térdét ? Na jó komolyabban hát harc téren milyen sérülés lehet ? Mondjuk attól is függ Milyen korrol van szó ? pl. nyílat lőtek valakibe vagy golyó találta el hát nem ugyanaz ? Vagy egy repesz ? Háát nem tom , de mondjuk akkor még egy ötlet Fertőtleníti a kesztyűt . De amúgy attól is függ , hogy menniyre lehetséges , hogy elfertőződik ,mármint , hogy nem mind1 , hogy korházban műti , egy sátorban vagy egy árokban . Na mind1 , de msot már rhattul kíváncsi vagyok .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
memoryan
Vendég
|
|
« Válasz #418 Dátum: 08 jan 31, 14:16:55 » |
|
A gólyós feladvámom nekem is helyes lett :dance: :dance:
Úgy-e?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gibbi
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #419 Dátum: 08 jan 31, 14:23:53 » |
|
Persze a te válaszod is jó.Emberek,a sérülés nem fontos,csak azért mondtam,hogy harctéri sebész,mert a kesztyű mindenképp fertőzést visz át.És mint említettem a kifordítás nemrossz gondolat
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 31, 14:27:14 írta Gibbi »
|
Naplózva
|
|
|
|
|