Mikoji
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #390 Dátum: 08 jan 18, 17:54:17 » |
|
Nem lehet titeteket beugrasztani a kútba.Bár van ilyen is ,de most mondjon valaki máás...
|
|
|
Naplózva
|
Senseiem:Narutorban(Bash-sama)
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #391 Dátum: 08 jan 18, 21:38:52 » |
|
Betűsorozatok, avagy hogyan folytatnád? 1. B, H, F, V, K, . , . , . 2. J, E, R, I, S, . 3. M, V, T, K, H, ... 4. M, P, Ó, N, H, .. 5. J, B, L, F, H, ... Nah, PÜ-ket kérek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #392 Dátum: 08 jan 19, 10:05:46 » |
|
Mikoji, én ezt sajna ismertem eccer régebben már megfejtettem. Ben, sajna nem találok logikát a feladványodban
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #393 Dátum: 08 jan 19, 11:30:39 » |
|
A negyedik sorban az "Ó" azt jelenti, hogy magánhangzóknól lehet benne hosszú és rövid egyaránt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #394 Dátum: 08 jan 19, 18:47:05 » |
|
Bármelyikben lehet bármiylen. Egy kis segítségeg: ne azt nézzétek, hogy abc, hanem szavakra gondoljatok. és ezzel soakt segítettem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mikoji
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #395 Dátum: 08 jan 22, 17:05:18 » |
|
Vége a punnynak:D A tó partján áll egy elefánt, amelynek meg kellene állapítanod a súlyát.De csak olyan mérleg áll rendelkezésedre, amely legfeljebb 6 kilót mér.Ezenkivül van egy jókora csónakod.Mit teszel? SSz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #396 Dátum: 08 jan 22, 18:37:45 » |
|
Kérdés! A csónak elbírja az elefántot?
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Mikoji
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #397 Dátum: 08 jan 22, 18:59:45 » |
|
Válasz: Igen ,és jó a kérdés,=) Várom rájössz-e, Az elöző kérdésekre meg kilehetne irni,a megfejtéseket,megvolt a 3nap...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
memoryan
Vendég
|
|
« Válasz #398 Dátum: 08 jan 27, 20:55:53 » |
|
Mivel ide rég nem írt senki! Írok: Ha egy tyúk ér 3 csirkét, egy kakas ér 2 tyúkot, egy disznó ér 6 kakast, egy ló éer 2 disznót egy tehén ér egy disznó és egy lovat
Mennyi csirke a disznó és a tehén között
Ez könnyű!
( + 1 segítség: milyen állat van közöttük)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 27, 21:01:04 írta memoryan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gibbi
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #399 Dátum: 08 jan 30, 11:55:32 » |
|
írnék egyet én is ha nem baj:hogyan lehet kivenni egy fagolyót egy olyan dobozból,aminek a tetején egy akkora nyílás van,hogy a golyó épphogy átfér rajta és a dobozt nem szabad megmozdítani?
|
|
|
Naplózva
|
ANYAPA tag,lakhely:TOBI sziget,Madaragakure (no sato) TOBI sziget algafutára Mesterlövész osztag tagja Tobi magazin szerkesztője ♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
|
|
|
memoryan
Vendég
|
|
« Válasz #400 Dátum: 08 jan 30, 14:57:19 » |
|
ööö segédeszközt lehet használni hozzá? Meg a tető lehet mozgatni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gibbi
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #401 Dátum: 08 jan 30, 15:09:03 » |
|
A tető nem mozgatható és háát segédeszköz nagyon minimálisan használható...úgyértem hogy semmi kampó vagy csipesz
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 30, 15:13:33 írta Gibbi »
|
Naplózva
|
ANYAPA tag,lakhely:TOBI sziget,Madaragakure (no sato) TOBI sziget algafutára Mesterlövész osztag tagja Tobi magazin szerkesztője ♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #402 Dátum: 08 jan 30, 15:40:17 » |
|
Gibbi! 2 sb üzenet vár rád, a magánpostádon! Bár nem hiszem, hogy éppen ilyesmikra gondoltál.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Gibbi
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #403 Dátum: 08 jan 30, 16:33:20 » |
|
Az ötletek nem rosszak,de nem ezekre gondoltam.A doboz sehogy nem mozdulhat el,tehát megfordítani sem lehet.A golyónak is egyben kell maradnia.Ne élőlénytől várd a segítséget.Ennél sokkal kézenfekvőbb a válasz.Egy kis segítség: nem véletlenül határoztam meg a golyó anyagát. Talán nem is kicsi segítség... ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
memoryan
Vendég
|
|
« Válasz #404 Dátum: 08 jan 30, 17:25:47 » |
|
MOstmár kezd valami derengeni, talán jó, ja persze, küldtem P.Ü.-t
|
|